Moje peníze na babičku - exekuce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7626
23.8.15 20:46

moje penize na babicku - exekuce

Zdravim holky,
Kdo ma co rict, at prosim nevaha..jde o to, ze mam nejake dluhy v Cr, mam to vsechno vybavene, domluvene cast splacena..JENZE banky si za mezinarodni prevod berou strasne poplatky(ted me doplaceni jedne exekuce stalo 10.000 navic).
Chci se zeptat toho, kdo tomu rozumi, jestli prevedu splatky na ucet babicky v cesku(samozrejme ji ty penize vcas dorazi)a ona bude rozesilat trvaly prikaz jestli ji v budoucnu nehrozi nejake omezeni( treba ze by se nasla nejaka nedoplacena caska o ktere nevim),aby ji neblokli ucet. Ja si splacim poctive, ale za ty poplatky bych tu zu mela skoro ojety Mercedes.
Diky vsem co maj neco k veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
23.8.15 20:50

Ne vzdy to jde a neovladam terminologii, ale pokud platis primo kartou pres internet, ne pres bankovnictvi, ty poplatky za mezinarodni prevod tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
23.8.15 20:56

@svycarka tak dej babicce plnou moc at ti zalozi ucet v CR, pripadne mozna nektere banky umoznuji zalozeni uctu na dalku a normalne si tam posli penize a splacej ze sveho uctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062

A nemůžeš si spíš založit svůj účet u nějaké české banky? Už je jich dost bez poplatků za vedení. Asi bych babičku něčím takovým nezatěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

@MarieOVMUC no to me nenapadlo. super napad :palec: diky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.8.15 21:00

Nebo PayPal, nešlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.15 21:01

@Jolynka jenze plna moc se musi pravnicky, ci na urade overit…to me tady prijde cca na 6000 kc a to se mi fakt davat nechce a pak co vim bycj to musela potrdit 2× jak plnou moc, tak prikaz k trv, rikazum a nakladanim s uctem… a 12000 za to fakt nedam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.15 21:02

@Pipet hruzne poplatky..uz jsem zkousela. v ce tomu nejsou pristupni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.15 21:06
@Kassy píše:
A nemůžeš si spíš založit svůj účet u nějaké české banky? Už je jich dost bez poplatků za vedení. Asi bych babičku něčím takovým nezatěžovala.

No ja bych taky ne ale nejsem v cesku a tady dovolenou v praci nedostanu tak jak v cesku vis? a praci si neohrozim a ucet bych mohla zalozit, ale tak pristi rok a to preplatim cesko tak o 30 tisic a to se mi FAKT nechce A navic za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
23.8.15 21:13

A co transferwise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
23.8.15 21:16

@svycarka platili jsem exekuci za příbuzného poštovní poukázkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.15 21:20

@pikola neznam??? vysvetlis jak a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.15 21:22
@matkabagristy píše:
@svycarka platili jsem exekuci za příbuzného poštovní poukázkou.

jiste jde to a naposledy me to vzalo 300 kc za prevod..znasob to dvema lety co musim splace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
23.8.15 21:25

@matkabagristy no ale to dotyčné, která před exekucí zdrhla do ciziny asi moc nepomůže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
23.8.15 21:31
@svycarka píše:
@pikola neznam??? vysvetlis jak a co?

To je stránka kde se dají výhodné převádět peníze, zadas odkud kam a ono se to převede, poplatek 0,015% asi, koukni na netu. Muž přes to převáděl asi dva roky a bez problémů. Já tomu zas tak nerozumíme, ale vím, že to bylo rozhodne lepší než banka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel