Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Máme u nich obě auta, jedno na leasing a jedno na úvěr. Co se týče osobních úvěrů, zkušenosti nemáme. Co by tě zajímalo?
zkušenost s takovým typem půjček vůbec nemám, ale jen tak pro zajímavost jsem si proklikala jejich webové stránky - a teda úroková sazba a rpsn se mi zdá dost brutální… navíc chtějí poplatek úplně za všechno, takže tam se výše splátky taky o něco navýší..
No potrebuji cca 30.tisic,na zarizeni bytu,jsem na md,a v bance mi samozrejme nic nedaji,s rodinou nepocitam,splatky vypocitali na 699kc,mesicne,s cim jsem spokojena,o preplatku samozrejme vim,a taky vim,ze neni zrovna nejnizsi,ovsem na necem spat,jist,a varit musime,cili as itak…jen me zajimalo jestli nejde o nejaky podvod,abych nenalitla,nikdy jsem zadnou pujcku nemela,nerada bych e spalila…
SICE ted kdyz nad tim premyslim,tak nechteji zadne poplatky predem,takze asi neni jak nalitnout co,?jen mam obavu aby mi ji dali,parkrat jsem pozde zaplatila tel,ale t by nemel byt problem ne?pujcku mam predem schvalenou,jinak holky chteji potvrzeni o prijmu/tedy u me md,/kde ho vzit?na socialce?
![]()
marra píše:
No potrebuji cca 30.tisic,na zarizeni bytu,jsem na md,a v bance mi samozrejme nic nedaji,s rodinou nepocitam,splatky vypocitali na 699kc,mesicne,s cim jsem spokojena,o preplatku samozrejme vim,a taky vim,ze neni zrovna nejnizsi,ovsem na necem spat,jist,a varit musime,cili as itak…jen me zajimalo jestli nejde o nejaky podvod,abych nenalitla,nikdy jsem zadnou pujcku nemela,nerada bych e spalila…
ty přeplatky jsou šílený no… ale pokud jde o existenci ![]()
tak pokud chtějí potvrzení o příjmu tak ti to asi nedají když si na mateřské ne??
A když máš půjčku předschválenou,tak se tě museli ptát kde pracuješ a jaký máš příjem.Nebo podle čeho ti to schválili? ![]()
kacudka píše:
tak pokud chtějí potvrzení o příjmu tak ti to asi nedají když si na mateřské ne??
A když máš půjčku předschválenou,tak se tě museli ptát kde pracuješ a jaký máš příjem.Nebo podle čeho ti to schválili?
Oni dají i půjčku ženám na mateřský, nebo třeba něco na splátky.. ptala jsem se na to… pro ně je i potvrzení o příjmu - potvrzení o pobírání mateřské…
![]()
Já teda na mateřskou ani nemám nárok ale kámoška si takhle vzala foťák na splátky ![]()
jj na splátky jo,taky jsem tak měla noťas.Ale s tou půjčkou si nejsem jistá. ![]()
Leda si nebrat půjčku, ale rovnou nějaký to zařízení do bytu na splátky
![]()
Monny89 píše:
Leda si nebrat půjčku, ale rovnou nějaký to zařízení do bytu na splátky![]()
hm to by šlo,ale zase ne všude dají na splátky ženské na mateřské.Ale třeba jí ta půjčka vyjde. ![]()
kacudka píše:Monny89 píše:hm to by šlo,ale zase ne všude dají na splátky ženské na mateřské.Ale třeba jí ta půjčka vyjde.
No, tak nic jiného mě nenapadá.. třeba v Datartu by jí to mělo projít, pokud to bude dělat přes společnost Credium
Nebo alespoň takhle to měla kámoška… ![]()
Monny89 píše:kacudka píše:No, tak nic jiného mě nenapadá.. třeba v Datartu by jí to mělo projít, pokud to bude dělat přes společnost CrediumMonny89 píše:hm to by šlo,ale zase ne všude dají na splátky ženské na mateřské.Ale třeba jí ta půjčka vyjde.
Nebo alespoň takhle to měla kámoška…
njn ale v Datartu si nábytek nekoupí ![]()
Ale o nábytku se nepíše, píše se pouze o zařízení, což je třeba i lednička, pračka, mikrovlnka atd.
![]()
Ahoj holky,mate nektera nejakou zkusenost s pujckou od Credium,?