Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Nuggetka píše:
Mate nekdo zkusenost?
Ano, vzali jsme si jí oba dva s přítelem kvůli exekucím matky. Sice přeplatíš hrozně peněz (přítel si půjčil 25 tisíc a splatí celkem 38tisíc) (já si vzala 12tisíc a splatím 19tisíc), ale jako bez porblémů. Máme to na 13 měsíců, v červenci máme oba dva poslední splátky. Měsíčně platíme oba dohromady splátky skoro 5 tisíc, ale aspoň jsme máti zachránili krk. Takže asi tak ![]()
Dobrý den mám když mi řekli z expres cash že jsem prošla nějakým skoringem a mám predschvaleno a že přijde skrz dokumenty tak ještě něco ověřují nebo se jen podíva na smlouvu a výplatnice a dají mi to či něco ještě řeší např registr nebo už pak nic dík
@Andre848 zdravím, jak to dopadlo? Jaká je šance, že i když jsem v registru, tak půjčí? Byla u mě už ta zástupkyně, podepsala jsem souhlasy a mám čekat. ![]()
@Anonymní píše: Více
tyhle společnosti obvykle i se záznamem půjčí, ony se totiž napakují na úrocích… je to smrtelné, fakt pokud nutně potřebujete peníze, srovnejte si aspoň nabídky u nebankovek a vyhněte se sankcím a pokutám, může se to strašně prodražit.. je lepší něco z domu prodat nebo se uskrovnit, tyhle společnosti totiž ví, jakým klientům půjčují a jedna upomínka může být i za 500 (každý měsíc třeba, že), čtěte smlouvu a obchodní podmínky… je to fakt cesta do pekla.. a v lepším případě do insolvence, v horším do exekuce
RPSN 272%
https://www.expresscash.cz/…ostni-pujcka
Nebo u některé z nich využít nabídku První půjčky bez úroku - ale musí se to přesně vrátit, jak požadují…
@Anonymní píše: Více
Jestli můžeš tak to zrus.
Pokud tak neuděláš tak good luck.
Tahle společnost mi udělala kdysi za rok neplaceni z dlouho 40 k - 210 k.
Se mi protočily panenky jen když vidím ty částky, i pokud člověk řádně splácí. To radši nechci vědět, jak to dopadne, pokud dojde k nějakému zpoždění… Masakr, dala bych od toho ruce pryč.
Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.