Pracuje tady někdo u Vodafonu? Mám dluh

Anonymní
22.3.15 10:33

Pracuje tady někdo u Vodafonu?Mám dluh.

Omlouvám se za anonym, jistě chápete.
Dostala jsem se do situace, kdy mám u vodafonu dluh 1400, na splátkovém kalendáři jsem se s nimi nedomluvila-ten nedávají. Nicméně dali mi lhůtu, že mám nejpozději zaplatit zítra, jinak se ten poplatek celkově navýší o necelé 2000 + předání nějaké inkasní společnosti.
Měla jsem teď nějaké finanční problémy a na tohle prostě nezbylo. Peníze budu mít k dispozici až v pátek.
Pracuje tady někdo u vodafonu a dokáže mi poradit, jestli když zaplatím až v pátek přímo na prodejně a ne zítra dle domluvy, tak že počínaje úterkem mě dají hned na to vymáhání? Zaplatit mám zítra, tj pondělí.
Prosím vás, nepište nikdo žádné domněnky, byla bych ráda, kdyby se tu vyjádřil někdo, kdo takovou situaci řešil nebo někdo, kdo třeba u nich pracuje.
Půjčit si mohu od rodičů, ale nic jim říkat nechci, jsem docela problematický typ, hned by se ptali, o co jde. Je mi 20 roků, bydlím sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
22.3.15 10:48
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, jistě chápete.
Dostala jsem se do situace, kdy mám u vodafonu dluh 1400, na splátkovém kalendáři jsem se s nimi nedomluvila-ten nedávají. Nicméně dali mi lhůtu, že mám nejpozději zaplatit zítra, jinak se ten poplatek celkově navýší o necelé 2000 + předání nějaké inkasní společnosti.
Měla jsem teď nějaké finanční problémy a na tohle prostě nezbylo. Peníze budu mít k dispozici až v pátek.
Pracuje tady někdo u vodafonu a dokáže mi poradit, jestli když zaplatím až v pátek přímo na prodejně a ne zítra dle domluvy, tak že počínaje úterkem mě dají hned na to vymáhání? Zaplatit mám zítra, tj pondělí.
Prosím vás, nepište nikdo žádné domněnky, byla bych ráda, kdyby se tu vyjádřil někdo, kdo takovou situaci řešil nebo někdo, kdo třeba u nich pracuje.
Půjčit si mohu od rodičů, ale nic jim říkat nechci, jsem docela problematický typ, hned by se ptali, o co jde. Je mi 20 roků, bydlím sama.

S Vodafonem neporadím, ale pokud nejsi v registru dlužníků za jiné půjčky a pod…a opravdu v pátek budeš mít peníze k dispozici, volila bych „první půjčka zadarmo“…ale jen jednou a teď, jinak budeš v dluzích ani nevíš jak rychle!!!
Je to půjčka bez úroku, ale jen ta jediná a PRVNÍ…další půjčky jsou úrokované!!! Ale tvoji situaci by to vyřešilo…půjčit si 2000Kč, zítra zaplatit a půjčku v pátek splatit…tečka, hotovo, konec…a snažit se lépe hospodařit. První půjčka zadarmo má např. Zaplo.cz nebo Ferratum
https://www.zaplo.eu/?…
 https://www.ferratum.cz/pujcka-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.3.15 11:05

Osobně bych zase do žádné půjčky nešla. Ono to nebude takový fofr, aby to dali na vymáhání. Zavolala bych zítra na jejich linku, nechala bych se přepojit na oddělení pohledávek a tak bych se domluvila, že do konce týdne to bude zaplacené na pobočce /nebo dle domluvy/. Podle mne by měli vyjít vstříc.
Jak dlouho ten dluh trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.15 11:10
@Halamka píše:
Osobně bych zase do žádné půjčky nešla. Ono to nebude takový fofr, aby to dali na vymáhání. Zavolala bych zítra na jejich linku, nechala bych se přepojit na oddělení pohledávek a tak bych se domluvila, že do konce týdne to bude zaplacené na pobočce /nebo dle domluvy/. Podle mne by měli vyjít vstříc.
Jak dlouho ten dluh trvá?

Půjčku ne, zvlášť takovu nějakou rychlou po netu, z toho mám hrůzu, před 2 měsíci měl být zaplacen :oops:

• Citovat
  • Upravit
15113
22.3.15 11:29

Riskla bych raději ty rodiče, hlavu ti neutrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
22.3.15 11:29

Ja dluzila vodafonu udajne par kacek.
Nakonec to byla jejich chyba s dluh se nekonal.
ale cca pulroku mi chodili tytyty dopisy ze musim zaplatit jinak to predaji. tak nevim jesti by to bylo u tebe tak rychle.

Co rict kamosce, rodine a v patek vratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.3.15 12:20

@Halamka
no ja bych na to nespolehala, ja teda mela problem u jineho operatora. chteli po me neco, co jsem (podle meho) nedluzila. a nez jsem jim na to odepsala a nekdo se mi ozval, tak to bylo predano jine firme k vymahani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.3.15 12:21

Ja bych si teda radeji pujcila od kamaradek nebo rodicu. abys nakonec vazne neplatila jeste i ty 2tis navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel