Odstoupení od smlouvy Coolagent

129
18.3.15 01:38

Odstoupení od smlouvy coolagent

Ahoj, prosím vás, má někdo zkušenost o odstoupení smlouvy s Coolagent? Měla jsem s něma jet s kamarádkou do Anglie. Po podepsání smlouvy jsme se dozvěděly název hotelu, kde budeme. Problém je v tom, že jsme se dozvěděly na internetu o zkušenosti slečny s tímhle hotelem, :think: :think: :think: že je to hotel hrůzy!!! Máme bydlet někde, kam teče voda a atd. No šílený. Chci od toho pryč! Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41581
18.3.15 07:17
@Trinity11 píše:
Ahoj, prosím vás, má někdo zkušenost o odstoupení smlouvy s Coolagent? Měla jsem s něma jet s kamarádkou do Anglie. Po podepsání smlouvy jsme se dozvěděly název hotelu, kde budeme. Problém je v tom, že jsme se dozvěděly na internetu o zkušenosti slečny s tímhle hotelem, :think: :think: :think: že je to hotel hrůzy!!! Máme bydlet někde, kam teče voda a atd. No šílený. Chci od toho pryč! Co s tím?

Tak záleží co máš napsáno ve smlouvě. Jaké důvody pro odstoupení tam máš uvedené? Už jsi něco uhradila na záloze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.15 08:05

Ahoj, ja teda celkove s Coolagent mam spatnou zkusenost.Byla jsem od nich na brigade v Recku a jejich pristup - sileny. Resit problemy nebudou. A ubytovani? Polorozpadly penzion, kde behali krysy. Takze za me ruce pryc! A hlavne sme tam ani nevydelali tolik, kolik nas to stalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.3.15 08:47

Neuhradila jsem zatím nic:/ Ale musím, když jsem asi podepsala smlouvu:/ Hrozný je, že kámoška už jim zaplatila 10 000:/ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel