Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pohřebné není pro všechny, jen pro zemřelé dítě, osobě, která byla ke dni smrti rodičem nezaopatřeného, pak plody po potratu ze zdr. důvodů.
Po zaplacení pohřbu.
Lichváře máš na netu, nebankovní taky.
Prodej telefon, televizi … ![]()
Mladej, blbej a budeš se zadlužovat dál.
Nemáš ani na blbou urnu? Ta nejlevnější stojí pár stovek …
Ti půjčím, chci ale zástavu na majetku a sepis půjčky formou smlouvy u notáře. Bereš?
Na co urnu? Muzes dát do země klidně jen tu plechovku. Anebo rozprášit a je to.
Nemáš pětistovku. na obyč plastovou urnu? Teď jsem koukala na net a nevypadají špatně…případně nějaká lepší stojí kolem 2k…to taky není nic extra drahého abys kvůli tomu musel brát půjčku od lichvare
Tak sice urna stojí pár stovek, ale sežeh něco taky stojí. Jde to na náklady obce a za to pak po tobě bude chtít úhradu zaplatit, ne? Nebo se mýlím? Tak +- 10 000Kč.
Ale to není jenom urna, ale hlavně pohřeb (zpopelnění) a to stojí dost peněz
Domnívám se, že mu o pohřeb jako takový vůbec nejde, potřebuje půjčku na urnu
@David917 Ja to asi nechapu, potrebujete jenom tu urnu? Da se koupit plastova kolem cca sesti stovek. To vas v rodine neni par vydelavajicich, kteri by kazdy dali jednu, dve stovky?
Vy musíte být familie, když dohromady nedáte ani pár stovek na urnu a nepůjčí vám ani Provident.
Dobrý den,
Než to začne komentovat nějaký chytrý člověk, tak bych se tu rád zepltal ohledně půjčky. Ano jsem zadlužený, protože jsem mladý a blbý. Každopádně vím co jsem teď napsal, ale není jiná možnost. Zemřel mi totiž otec a nemáme jak zaplatit blbou urnu. Rodina a podobné lidi okolo nejsou schopný taky pomoct. Takže se obracím na otázku, kde můžu sehnat půjčku i když splňuji veškeré podmínky, které nejsou přijatelné na půjčku. Jako zadlužený apod… Po případě beru i nějakého soukromníka či lichváře. Ano je to blbost tohle dělat, ale opravdu nemám jak a tohle udělat musím. Blbý komenty a rady si nechte. Zkoušel jsem všechno, takže nevím jak dál. Příspěvek na pohřebné nám dají, až bude zaplacena urna, což nechápu ale co už. Děkuji za rady.