Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@stinga píše: Více
Koukám lidi pro prachy fake pohřbí i vlastní rodiče ![]()
A já jsem podle názvu diskuse původně myslela, že se někdo ptá na tu okamžitou pomoc po záplavách
![]()
@David917 píše: Více
Tak mu ten řádný pohřeb zaplaťte, pro nás je to cizí člověk a není důvod, aby se ti tu kdokoliv nabízel s finanční pomoci. A citové vydírání typu, že si pohřeb zaslouží? Tak jděte všichni na jeden víkend na brigádu a máte to.
@pikola píše: Více
jo, jo, hladové děti nikoho nedojmou, tak zkusíme pohřbít rodiče ![]()
@stinga
měla jsem cca 2 měsíce pauzu a dostáváme se zase do normálního koloběhu
Ať se ti daří
@stinga píše: Více
Dřív frčely hladové děti bez sunaru. Holt nová doba
..
@princess.consuela píše: Více
no teď je bezcitně pošleme do potravinové banky a zas penízky nesypou
@stinga
nééé zatím nééé
u tebe už ano
zatím poslouchají jak vojáci, dcera sice brbrala, že musí do školy, ale kluk OK, Školkové to mají na háku ale mě to nebaví, víc než je ![]()
Povodně jsi ustála? Nebylo to tam dobré.
@DanielaD píše: Více
no mladá se zase po čase stylizuje do Wednesday, chce chodit pořád v černém a místo růžových papučí se snaží do školy propašovat nazouváky ![]()
u nás přímo žádné záplavy nebyly (zatím a snad to vydrží) - my bydlíme na kopci, akorát práci mám asi 10 metrů od Moravy, ale zatím teda dobré
@stinga
jejda, kde to viděla? To zase přejde a přijde něco nového, lepšího ![]()
Jsem ráda, že tě záplavy minuly, myslela jsem na tebe.
@DanielaD píše: Více
tu Wednesday ona „žere“ už dlouho, už loni s tím pořád otravovala, tak dostala na Vánoce kostým, paruku a ruku
![]()
naše město záplavy úplně minuly, i když pár dní byla řeka na trojce, u nás se od roku 1997 udělaly suché poldry, zvýšila se hráz o hodně a ještě teď nainstalovali takové mobilní zábrany - vše fungovalo ![]()
ale třeba 8 km od nás vesnice v podstatě na kopcci byla zaplavena místním potokem, je to fakt nevyzpytatelné - v té vesnici v 1997 bylo obrovské evakuační středisko pro naše město
Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.