Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@pavla.velova to si pujcujes porad dokola, nebo ti nikde nechteji pujcit?
Ahoj, potřebuji poradit.
Ocitli jsme se v těžké finanční situaci. Už nemám na nájem…
Problém je v to že manžel je v registru dlužníku dluh sice splatil, ale je tam a bude ještě pár let. Mě taky nedají jsem na mateřské. Existuje nějaká šance si půjčit
?
Potřebujem 30 tisíc a nechci žádnou rychlou půjčku.
Mohli by jste mi poradit banku, která půjčuje bez nahlížení do registru? Děkuji
Tak v zájmu vás doufám, že vám nikdo nepůjčí. Tohle je cesta do pekel.
Potrebujes na jeden najem nebo na co? Pokud nemate prijmy ani na najem, z ceho bys to splacela? Dostanete se do pruseru jeste vetsiho nez jste.
@Anonymní píše:Žádná banka nepůjčí, do registru nahlížejí všechny.
Ahoj, potřebuji poradit.
Ocitli jsme se v těžké finanční situaci. Už nemám na nájem…
Problém je v to že manžel je v registru dlužníku dluh sice splatil, ale je tam a bude ještě pár let. Mě taky nedají jsem na mateřské. Existuje nějaká šance si půjčit?
Potřebujem 30 tisíc a nechci žádnou rychlou půjčku.
Mohli by jste mi poradit banku, která půjčuje bez nahlížení do registru? Děkuji
Banka a půjčit bez náhledu do registru??? To asi ne…
Každý, kdo půjčuje (jako byznys) je povinen zjistit, jestli je zájemce vůbec schopen splácet a s tím úzce souvisí náhled do registrů.
No půčila jsem mámě 30 tis. s tím že mi to vrátí, ale nevrátila a já nemám na nájem 12 tis. la leasing atd. Příjmy máme velké jen už jsme po výplatě a všechny peníze fuč. A čekat do dalšího měsíce nemohu. Splácela bych to já s tím nemám problém.
Tak máte slušný příjem a našetřenou ani korunu
. Dostanete se do začarovanýho kruhu.
@Anonymní píše:
No půčila jsem mámě 30 tis. s tím že mi to vrátí, ale nevrátila a já nemám na nájem 12 tis. la leasing atd. Příjmy máme velké jen už jsme po výplatě a všechny peníze fuč. A čekat do dalšího měsíce nemohu. Splácela bych to já s tím nemám problém.
Příjmy máte velké, ale nemáte ani na nájem. Ty jsi přeci na mateřské…takže tvůj muž bude asi ředitel ČEZu. Hele, jestli chceš radu, tak nepodceňuj inteligenci diskutujících pohádkami.
@hanka.br. píše:
Příjmy máte velké, ale nemáte ani na nájem. Ty jsi přeci na mateřské…takže tvůj muž bude asi ředitel ČEZu. Hele, jestli chceš radu, tak nepodceňuj inteligenci diskutujících pohádkami.
No tak někdo dopředu nemyslí, utratí i velký příjem a na konci měsíce nemá
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
No tak někdo dopředu nemyslí, utratí i velký příjem a na konci měsíce nemá.
Určitě. Manžel má sice příjmy takové, že si můžou dovolit půjčit z jednoho platu 30 000 a pokrýt všechny svoje platby, ale už je v registru dlužníků a není ani na nájem. Tak si zakladatelka nemá kupovat kabelku z pandí kůže. ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
No tak někdo dopředu nemyslí, utratí i velký příjem a na konci měsíce nemá.
A tak si vezme půjčku a příští měsíc bude mít utraceno ještě dřív.
@hanka.br.
No to nemá, ale spousta lidí to tak praktikuje
. Jinak pod pojmem velké příjmy si každý člověk představí něco jiného
.
@ivašot. píše:
A tak si vezme půjčku a příští měsíc bude mít utraceno ještě dřív.
I to je možné.