Půjčka - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30946
2.4.15 16:58

Pokud nechces rychlopujcku a ty jsi na materske a partner v registru, tak si pujcit leda od znamych, v rodine. Pripadne zrusit nejake sporeni, zivotni pojisteni… Nebo pokud mate dobrou platebni moralku a velke prijmy, domluvit see s majitelem bytu, ze zaplatite priste 2 najmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
2.4.15 17:21

A co kontokorent? Myslim, ze 30tis by snad mohlo jit :nevim: jinak hodne stesti at sezenes kolik potrebujes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
2.4.15 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit.
Ocitli jsme se v těžké finanční situaci. Už nemám na nájem…
Problém je v to že manžel je v registru dlužníku dluh sice splatil, ale je tam a bude ještě pár let. Mě taky nedají jsem na mateřské. Existuje nějaká šance si půjčit :(?
Potřebujem 30 tisíc a nechci žádnou rychlou půjčku.
Mohli by jste mi poradit banku, která půjčuje bez nahlížení do registru? Děkuji

Ahoj a zkoušeli jste ten jednorazový příspěvek na hmotnou nouzy? Popřipade zažadat o příspevek na bydleni. Pujčka je v tomto případe sebevražda… Zkuste se obratit na socialku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.4.15 18:20
@Kachničky píše:
Ahoj a zkoušeli jste ten jednorazový příspěvek na hmotnou nouzy? Popřipade zažadat o příspevek na bydleni. Pujčka je v tomto případe sebevražda… Zkuste se obratit na socialku…

Příspěvek na bydlení nebo hmotnou nouzi s vysokými příjmy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
2.4.15 18:59

@hanka.br. No to je pravda, ja si tohle přečetla až když jsem to mela napsany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.4.15 16:14

Na cokoliv, co má být ve financích fast a nebo quick si dejte pozor, peníze potřebují rozhodně čas a trpělivost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel