Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Akimcz píše: Více
Ale no tak, vzdy podilaji dopis, kde te o nepojisteni vozu informuji…
@j.a.n.i1 píše: Více
No mě třeba neinformovali. Já si spletla číslo účtu. Příšla jsem na to asi po půl roce, že mám nepojištěné auto. Ani ta pojištovna nedala vědět, ani pojištákovi co mi dělal tu pojistku… Už nevím ted jak jsem na to přišla.. nějakou náhodou nevím, myslím že jsem chtěla po půl roce zaplatit, a hledala kam jsem to platila a myslím že tam byla ta částka na účtu zpátky.. fakt už nevím.
No musela jsem doplatit ty měsíce nepojištění. Už ne pojištovně, ale nevím jak se tomu říká, ale já sama je kontaktovala že jsem měla půl roku nepojištěné auto.
@KKK85 píše: Více
No, tak jednak pojistovna posila doporucene nejdrive upomínku a pak informaci o zaniku pojisteni. A pak posila kancelář pojistitelu info o nepojistenem aute, vse doporučeně.
jooo kancelář pojistitelu… no jak říkám já půl roku nic. Ani pojištovna, ani ta kancelář… sama jsem na to přišla mezi svátky. Okamžitě jsem pojištovala auto.. oni prý že zaniklo že jsem nezaplatila a ani nic.. ani dopis, nic. Ani upomínka…! Já dluhy nikde nemám, žádné exekuce, vše platíme včas. Trvalý pobyt mám tam kde bydlím už roky. Ta kancelář mi to pak vyčíslila tu částku. I pojištovák se tehdy divil že mu nepřišlo že jsem nezaplatila, ani že je to ukončené.
Ne, neposílá. Manžel zapomněl zaplatit pojistku a tři měsíce se nedělo vůbec nic. Upozornila nás na to pracovnice z městskýho úřadu. Kdyby nebyla akční a ochotná, tak to nevíme ještě bůhvíjak dlouho.
@Janli píše: Více
No jak říkám já na to příšla po půl roce.. díkybohu že jsem nikde nebourala za tu dobu…
@Anonymní píše: Více
Přítel, exekuce, samoživitelka, finanční nouze. Klasika. T už mi chybí jen dotaz nadávky.