Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahojky, včera jsem nastoupila do nového zaměstnání, EQUABANK mi nabízela půjčku i ve zkušební době… zdá se mi to divné, máte někdo zkušenosti? Je to možné, aby banka dala půjčku ve zkušební době?
@Marcelandas píše:
Ahojky, včera jsem nastoupila do nového zaměstnání, EQUABANK mi nabízela půjčku i ve zkušební době… zdá se mi to divné, máte někdo zkušenosti? Je to možné, aby banka dala půjčku ve zkušební době?
Potřebuješ ji?
Jak jsi k té půjčce přišla, kdo měl iniciativu? Ty jsi sháněla, kdo by ti na něco potřebného půjčil, i když jsi ve zkušební době, a té bance to nevadí, nebo tě oslovila ta banka?
Spěcháš, nemůžeš počkat na konec zkušební doby?
@eumedon píše:
Potřebuješ ji?Jak jsi k té půjčce přišla, kdo měl iniciativu? Ty jsi sháněla, kdo by ti na něco potřebného půjčil, i když jsi ve zkušební době, a té bance to nevadí, nebo tě oslovila ta banka?
Spěcháš, nemůžeš počkat na konec zkušební doby?
No, docela ji potřebuji a zkušební doba trvá 3 měsíce, což je docela dost dlouhá doba, neustále mi chodily SMS od equabank a tak jsem neváhala a zavolala, slečna mi řekla, že nevadí, že jsem ve zkušební době.
Ahoj, já mám u Equabank účet, když jsem potřebovala půjčku (malou, asi 30 000), půjčili mi bez problémů, i když podnikám a mám malé děti (např. ČS mi tehdy k mému nezměrnému údivu půjčit nechtěla, i když i tam mám účet snad 15 let). S půjčkou od Equabank jsem byla velmi spokojená. Čili myslím, že mají ta pravidla na posuzování, komu půjčí a komu ne, mírnější než ostatní.
@sanyaa píše:
Ahoj, já mám u Equabank účet, když jsem potřebovala půjčku (malou, asi 30 000), půjčili mi bez problémů, i když podnikám a mám malé děti (např. ČS mi tehdy k mému nezměrnému údivu půjčit nechtěla, i když i tam mám účet snad 15 let). S půjčkou od Equabank jsem byla velmi spokojená. Čili myslím, že mají ta pravidla na posuzování, komu půjčí a komu ne, mírnější než ostatní.
Tak to je super, také se mi jejich podmínky ohledně běžného účtu zdají přijatelné.
Ano u Equa bank je to velmi jednoduchý. Nedokládala jsem vůbec nic, a dělala jsem u nich před měsícem konsolidaci na jiné půjčky. A bylo to přes tři sta tisíc. Během týdne jsem měla peníze na účtu.
@LennyL1 píše:
Ano u Equa bank je to velmi jednoduchý. Nedokládala jsem vůbec nic, a dělala jsem u nich před měsícem konsolidaci na jiné půjčky. A bylo to přes tři sta tisíc. Během týdne jsem měla peníze na účtu.
Ahojky, co po tobě konkrétně chtěly za doklady? ![]()