Půjčka u Providentu pro OZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.9.18 16:46

Ja sve dluhy platim. Platim u komercni banky, mesicne platim pausal, skolu. Partner taky nema problem platit sve pohledavky. Jeste se nam nestalo ze bysme neco nesplatily nebo nedejboze neplatily elektrinu atd. Nemusela jsem si brat zadnou pujcku pro ni. Jen to byla proste znama a ja jsem hlasila pravdive udaje. Protoze jsem vedela ze tu pujcku nedostane. Ze tam dala neco jineho ja nemuzu. Hlasila jsem vsechno popravde jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 16:49

Nedala mi ani moznost přečíst si to. Jen chtela rychle podepsat a ze uz musi jit. Cca to dela 120 000kc.ze zacatku platila pak se na to vykaslala na policii se priznala ze i ja jsem mezi,, poskozenymi,, kdyz nebude zbyti uhradim to ale vazne s hoooodne nizsimi splatkami nez 7500 mesicne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.9.18 16:50
@Ivulabambula píše:
Ja sve dluhy platim. Platim u komercni banky, mesicne platim pausal, skolu. Partner taky nema problem platit sve pohledavky. Jeste se nam nestalo ze bysme neco nesplatily nebo nedejboze neplatily elektrinu atd. Nemusela jsem si brat zadnou pujcku pro ni. Jen to byla proste znama a ja jsem hlasila pravdive udaje. Protoze jsem vedela ze tu pujcku nedostane. Ze tam dala neco jineho ja nemuzu. Hlasila jsem vsechno popravde jak je.

Jenže ty jsi podpisem ztvrdila pravdivost údajů… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10185
21.9.18 16:50

@Ivulabambula Nevím, jak to u Providentu chodí, ale ty jsi nepodepisovala nějaké prohlášení nebo smlouvu nebo cokoli, kde by bylo uvedeno, zda jsou nebo nejsou nějaké jiné závazky u jiných subjektů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 16:52

Jednu jsem podepsala ale me holky prisly 2 karty splatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
21.9.18 16:53
@Ivulabambula píše:
Nedala mi ani moznost přečíst si to. Jen chtela rychle podepsat a ze uz musi jit. Cca to dela 120 000kc.ze zacatku platila pak se na to vykaslala na policii se priznala ze i ja jsem mezi,, poskozenymi,, kdyz nebude zbyti uhradim to ale vazne s hoooodne nizsimi splatkami nez 7500 mesicne

No, docela pálka, 120 000. Teď ti asi nezbývá nic jiného, než čekat, jak se to prošetří a vyšetří. Hlavně se zkus zbytečně nenervovat. Možná by stálo za to poradit se s právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 16:54

Jako to ze mam uver na 25000 u komercky se splatkou 700kc mesicne jsem hlasila. Bohuzel se potrebovalo na uhli a z duvodu zvyseni pojistky na barak atd nebylo jak jinak sehnat uhli tak proto ta komercka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 16:56

Asi prejdu k jine pravnicce. Ta moje chce hnat provident k soudu s tim ze jsem zadne penize ano nevidela a nemela je v rukou abych je predala trwti osobe. A plus ze provident vi o tom ze nas podvedenyh je tolik a ze to neresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
21.9.18 17:00
@Ivulabambula píše:
Jako to ze mam uver na 25000 u komercky se splatkou 700kc mesicne jsem hlasila. Bohuzel se potrebovalo na uhli a z duvodu zvyseni pojistky na barak atd nebylo jak jinak sehnat uhli tak proto ta komercka

To bude asi slovo proti slovu, ty budeš tvrdit, že jsi to hlásila, ona, že ne. Ona je v mnohem větším průšvihu, než ty, bude se snažit udělat cokoli, aby svou vinu zmírnila. A myslím, pro tvé uklidnění, jestli je zatajená půjčka 25 000, tak to není tak strašné, horší by bylo, kdybys ji zatajila a přitom ji nesplácela, nebo měla nějaké další nesplacené pohledávky a tak. Hele, je to blbá situace, víš, že jsi udělala kravinu, ale zpátky to už nevezmeš. Tak nech jednat soudy a uvidíš, jak to dopadne, jak říká jeden můj známý, ono vždycky všechno nějak dopadne, ještě jsem nezažil, aby něco nějak nedopadlo. A pro klid na duši se poraď s nějakým právníkem, třeba někde v úvěrové poradně nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
21.9.18 17:01
@Ivulabambula píše:
Asi prejdu k jine pravnicce. Ta moje chce hnat provident k soudu s tim ze jsem zadne penize ano nevidela a nemela je v rukou abych je predala trwti osobe. A plus ze provident vi o tom ze nas podvedenyh je tolik a ze to neresi

Nepřecházej hned, ale prokonzultuj to ještě s jiným, ať máš dva pohledy na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20177
21.9.18 17:09
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tím vzít si půjčky pro Obchodního zástupce firmy Provident. Ja ano. Vzala jsem na sebe 2 ale po asi 6 měsících je obchodní zástupkyně přestala platit. Je to ted na mou hlavu. Jenže já na to vážně nemám platit ty splátky. Splátky dělají cca 7500kc a ja mam jen 3800.udala tam pri sepsani smlouvy falešné údaje v tom smyslu že ja s partnerem zadne dalsi pohledavky nemam pritom mame v bankach uver. Ja nejakych 25 000 a partner 250 000. Ani to tam nenapsala jinak by ty penize nedostala. a dnes jsem se na policii u vyslechu dozvedela ze Jsem 10ta koho takhle podvedla a svych dluhu ma taky dost. A je mozne ze ja budu mit z toho podminku nebo vezeni? Ja ten dluh platit nejenze odmitam a bude se to resit u soudu ale i s providentem jsem to pisemne resila a vi ze je nas poskozenych vis a je jim to u prdele. Jeste je treba zminit ze ty penize jsem ani na tom stole nevidela a ani v rukou nemela abych je mohla predat.

Zkušenosti s úvěrovými podvody nemám. Pokud jsi podepsala smlouvu s nepravdivými údaji, jsi po právu stíhána pro úvěrový podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20177
21.9.18 17:11
@Ivulabambula píše:
Nemusite moralizovat… Ani se nejak vysmivat… Clovek chce pomoct.

Nemoralizuju, odpovídám na to, na co ses ptala.

@Ivulabambula píše:
Clovek chce pomoct.

Tak tě aspoň bude těšit, že jsi pomohla, až budeš bydlet pod mostem.

@Ivulabambula V tom ze jsem se dozvedela pozdeji ze tam dala jine informace nez pravdive za to nemuzu

No můžeš - před podepsáním sis to měla přečíst. Anebo tam ty nepravdivé údaje dopsala až po tvém podpisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 17:24
@eumedon píše:
No můžeš - před podepsáním sis to měla přečíst. Anebo tam ty nepravdivé údaje dopsala až po tvém podpisu?

Eumedon promin ale to s tim moralizovanim nebylo na tebe. Ja jsem nahlasila vse popravde aby tam napsala jestli neco psala jineho nevim, nemohla jsem si precist uplnou smlouvu nebo neco protoze mi to neukazala a nenechala me to precist. Ano kdybych mela moznost precetla bych si vsechno a jinak bych to nepodepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 17:26

Ja vim ze jsem udelala kravinu uz se to resi nejakou dobu ty pujcky jsou stare cca rok. Jen proste nejsem takhle jedina koza co se upsala jsou i takhle duchodci a faaaakt kravina aby dostaly vsichni pujcky na velke sumy s duchody a rodicaky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20177
21.9.18 17:30
@Ivulabambula píše:
Eumedon promin ale to s tim moralizovanim nebylo na tebe. Ja jsem nahlasila vse popravde aby tam napsala jestli neco psala jineho nevim, nemohla jsem si precist uplnou smlouvu nebo neco protoze mi to neukazala a nenechala me to precist. Ano kdybych mela moznost precetla bych si vsechno a jinak bych to nepodepsala

Co si nemůžeš přečíst, to nepodepisuj. Ber to tak, že sis zaplatila kurs obezřetnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!