Půjčka ve zkušební době

Anonymní
3.1.25 16:31

Půjčka ve zkušební době

Zdravím. Chci se zeptat zda mi někde dají půjčku ve zkušební době? Mám novou práci kde mám pozici jistou na hodně dlouho ale jsem tam momentálně čerstvě 2 měsíce. Vím, počkat měsíc je ideální řešení. I přesto se ptám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.25 16:33

Záleží, jakou máš smlouvu a na co chceš půjčit… :roll: hlavně si nepůjčuj u podvodníků

• Citovat
  • Upravit
16326
3.1.25 16:35
@Anonymní píše: Více

Myslím, že ne, jelikož když se řeší potvrzení o příjmu, tak se ptají, zda nejsi ve zkušební nebo výpovědní lhůtě :nevim: A nikdo nezaručí, že tě nevyhodí, nebo že neodejdeš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 16:36

Mám smlouvu na rok od 1.11. s 3 měsíční zkušebkou. Měla jsem autonehodu a bohužel jsem bez auta nepoužitelná - nejezdí mi ani spoje do práce takže jde o koupi auta. Néé určitě od žádných podvodníků apod.. samozřejmě si raději počkám než aby byl problém ale za zeptání nic nedám.

• Citovat
  • Upravit
22566
3.1.25 16:49

Smlouva na rok neni na dlouhou dobu, na tom by to mohlo drhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 16:54

Myslím si, že ti nepujci, musíš předložit potvrzení o 3mesicich výdělku a mít smlouvu na neurčito, kratší se tolerují jen u vojáků, hasičů, policajtů, tam se toleruje 10let…

• Citovat
  • Upravit
16961
3.1.25 17:18

Ahoj,

určitě počkat, jestli to jde. ;) To už je kousek. Lepší jak pak x měsíců splácet předraženou lichvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
3.1.25 17:21

Hovadina. Normálně se půjčuje všem lidem co mají smlouvy na dobu určitou. Jsem toho příkladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.1.25 17:21

Tak jestli jsi předtím normálně pracovala, tak máš určitě v bankovnictví nějakou predschvalenou půjčku - od toho se můžeš odpíchnout. Není jistota že ti to poskytnou, ale orientačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
3.1.25 17:23

Třeba půjčí. Posuzuje se hodně faktorů. Každopádně počkat po zkušební době by bylo ideální m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14619
3.1.25 18:27

A to máš od té doby dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 08:49
@Semtex píše: Více

Byly svátky a naše pobočka byla zavřená a jde se do prace až v pondělí ;) já měla autonehodu vikend před Vánoci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.25 19:34

To už vůbec tak není. Obvykle stačí zejména nebýt ve zkušební a výpovědní době. Ve zkušební době to asi nepůjde. Banka si podle mě i snadno automaticky zjistí, z jakého účtu chodil poslední příjem a jak dlouho, případně mohu telefonicky ověřit u zaměstnavatele nebo žadatel musí doložit od zaměstnavatele potvrzení příjmu.
Nicméně třeba u mě jako dlouholeté klientky, i když práci měním častěji, asi nikdy zaměstnavatele nekontaktovali a stačilo jim že nejsem ve výpovědi, ani ve zkušebce.
To mimochodem stačilo i při žádosti o hypo, přestože jsem byla u aktuálního zaměstnavatele asi 8 měsíců s první smlouvou na jeden rok bez potvrzeného prodloužení, a těsně po schválení žádosti o hypo jsem tam dávala výpověď (to už jsem si pohlídala, že do dokončení procesu schvalování hypo jsem neřešila se stávajícím zaměstnavatelem výpověď). Dokonce jim tenkrát nevadil ani menší dluh (ca 120 tisíc Kč). A to jsem neměla kdovíjaký příjem.
Jen mám přes banku napojenou aplikaci na investování, kde mám nějaké převody i na investice i do krypta a mimo jiné i kvůli tomu budu mít o něco vyšší úrokovou sazbu.

• Citovat
  • Upravit
253
1.3.25 19:56

Záleží na výši půjčky, jestli má člověk účet v bance od které si chce půjčit, kolik se tam točí peněz, jaké záznamy má v bankovních informacích… Obecně se dá říct, že pokud je klient hodně solventní a má dobrou historii, tak mu banka půjčí i milion bez dokládání příjmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
1.3.25 20:53

Pracuji v bance. Mezi základní podmínky vstupu do žádosti o úvěr je aby, klient nebyl v zkušební lhůtě (je třeba, aby měl alespoň poslední tří výplaty od stejného zaměstnavatele), nesmí být ve výpovědní lhůtě a nesmí být na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel