Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím o ničem, myslím, že z hygienických důvodů by to maminky ani moc nechtěly
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, nevíte náhodou, zda nekde na Moravě funguje něco jako půjčovna terénních kočárků?? (např. thule) Jedeme na hory a docela by se nam to šiklo.
Vím o půjčovně, nosítek, krosen. A na netu, když zadáš do google, tak ti vyjedou i půjčovny kočárků. Zkus pohledat.
Na Moravě nevím, ale v Praze je půjčovna vozíků za kolo a vlastně to lze použít i jako sportovní „kočárek“. Myslím, že mají i Thule Chariot. Je třeba googlit zda je něco obdobného i na Moravě…
Samozřejmě jsem googlila, ale našla jsem jen 2 pujcovny v Praze. Tady u nás ve městě je taky půjčovna kočárků, ale nemají tam žádný do terénu. Asi na Moravě nic takového nebude.
@Anonymní píše:
Samozřejmě jsem googlila, ale našla jsem jen 2 pujcovny v Praze. Tady u nás ve městě je taky půjčovna kočárků, ale nemají tam žádný do terénu. Asi na Moravě nic takového nebude.
No pokud ti stačí typ Chariot tak hned první odkaz na googlu mi vyběhl tento http://www.vozikzakolo.cz/pujcovna.html
Víc se mi hledat nechce…
Ahoj maminky, nevíte náhodou, zda nekde na Moravě funguje něco jako půjčovna terénních kočárků?? (např. thule) Jedeme na hory a docela by se nam to šiklo.