Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otěhotnět můžeš, ovulace může přijít kdykoliv. A tvrdit, jak stejně nechci děti je docela odvážné. Já to říkala taky, než jsem dospěla do určitého věku.
Určitě to zdravé není. Tělo se menstruací čistí. Tvoje tělo není zdravé. Měl by to být pro tebe jasný signál, ať s tím začneš něco dělat. Zahravas si. Teď dítě nechceš, co za 10-15let? Nikdy nevíš, co budeš ci nebudeš chtít. A ano otěhotnět můžeš, ovulace může přijít kdykoli.
Kolik ti je? Jak si můžeš být tak jistá, že dítě nechceš? No já to taky tvrdila a změnila jsem názor, takže nikdy nevíš, kdy ho změníš ty ![]()
20. Jsem si 100% jistá, že názor nezměnim, to mě fakt netrápí.
@Anonymní píše:
20. Jsem si 100% jistá, že názor nezměnim, to mě fakt netrápí.
Dovol, abych se pousmála. Názor můžeš změnit ze dne na den. Takových ženských i chlapů znám
Nikdy neříkej nikdy, tím se rid. A taky, že máš být zdravá a zdravé a přirozene je mít menzes. ![]()
@mamina89 Podívej, už jenom kvůli postavě, na který jsem docela dlouhou dobu makala, bych to nedopustila. Takže tak.
Problém to je. Řekla bych, že o dost větší, než si sama dokážeš představit. Určitě bys to řešit měla.
To že ti vynechala menstruace je známka, že organismus pomalu, ale jistě selhává.
Chronické anorektičky mívají daleko aktunější a závažnější zdraovtní potíže dříve, než se k nějaké plodnosti dostanou.
A ano - čím delší dobu si budeš ubližovat, tím méně pravděpodobné je, že se z toho tvoje tělo zotaví úplně, až se konečně začneš mít ráda a smíříš se stím, že anorexie není tvoje ochrana, ale že je to parazit, který ti doslova a dopísmene krade život a velmi pomalu a velmi bolestivě tě zabíjí.
Ale když pámbů dopustí a budeš souložit bez ochrany, tak jo - můžeš otěhotnět i v tomhle případě.
@Ou píše:
To že ti vynechala menstruace je známka, že organismus pomalu, ale jistě selhává.
Chronické anorektičky mívají daleko aktunější a závažnější zdraovtní potíže dříve, než se k nějaké plodnosti dostanou.A ano - čím delší dobu si budeš ubližovat, tím méně pravděpodobné je, že se z toho tvoje tělo zotaví úplně, až se konečně začneš mít ráda a smíříš se stím, že anorexie není tvoje ochrana, ale že je to parazit, který ti doslova a dopísmene krade život a velmi pomalu a velmi bolestivě tě zabíjí.
Ale když pámbů dopustí a budeš souložit bez ochrany, tak jo - můžeš otěhotnět i v tomhle případě.
Neselhává. Jen nechává energii na životně důležité funkce. A to ovulace není.
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem již půl roku úplně bez menstruace kvůli nízkému BMI.
Mám zde několik dotazů:
Nemusím to nějak řešit, když stejně nechci mít děti?
Může žena otěhotnět, když nemá MS?
Anonym z pochopitelných důvodů.
A kolik máš váhu a výšku, když menses nemáš?
@Anonymní píše:
@mamina89 Podívej, už jenom kvůli postavě, na který jsem docela dlouhou dobu makala, bych to nedopustila. Takže tak.
Tvl to je názor…kdybych tohle řešila při každým těhotenství tak jsem bezdětná. A to taky makám a dřu páč představa že chodím po tomhle světě se zadkem u kolen mě děsí. Hele jestli to jednou dokázala dokážeš to i pak. Horší je že to nebudeš mít úplně zdravě vysportovany když nemám menzes…
@Anonymní píše:
@pocker 156 cm a 42,6 kg
Takhle to nevypadá nejhůře. Mám 170 a 50 kg. Takže spíš jde o to jestli je tvoje tělo na tohle stavěný. Stačilo by třeba 5kilo přidat. Nevím neznám tě…
Ja myslim, ze potrebujes psychiatra. Zahravas si se svym zdravim. A ze ve dvaceti rozhodne vis, ze nechces mit nikdy dite? Haha. Ve dvaceti si to dokaze predstavit jenom malo ktera z nas. Za par let budes mluvit jinak…
Ahoj. Jsem již půl roku úplně bez menstruace kvůli nízkému BMI.
Mám zde několik dotazů:
Nemusím to nějak řešit, když stejně nechci mít děti?
Může žena otěhotnět, když nemá MS?
Anonym z pochopitelných důvodů.