Ahoj holky , chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s kondomy ultra thin od Durexu? Včera jsem je koupila, protože přítel moc nemá rád kondomy a tyto mají být jako tělo na tělo. Stalo se vám někdy, že by vám praskly? Nebo, že se sundali a zůstaly uvnitř? Opravdu bych ráda předešla prasknutí kondomu, nebo něčemu podobnému.
Je to jeden z mála typů, který se dají nasadit na větší nářadí bez toho, aby měly tendenci ho uštípnout při akci.
Nesmrděj jako jiný
Pokud praskne, není to nikdy chyba kondomu, problém velikosti nebo intenzity styku. Je to vždycky chyba obsluhy při nasazování. Pokud ho neumí nasadit tak, aby nepraskl, rozejdi se s ním. Takže z tohoto pohledu jsou ok.
Sklouzne jen pokud je blbě (nedostatečně) nasazenej a jen při určitým tvaru nářadí. Prostuduj návod.
Ahoj holky
, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s kondomy ultra thin od Durexu? Včera jsem je koupila, protože přítel moc nemá rád kondomy a tyto mají být jako tělo na tělo. Stalo se vám někdy, že by vám praskly? Nebo, že se sundali a zůstaly uvnitř?
Opravdu bych ráda předešla prasknutí kondomu, nebo něčemu podobnému.