Pull Ups kalhotvkové plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7527
6.6.18 12:34

Zkušenosti přímo s temahle od Huggies nemám, pro obě holky když se učily na nocnik jsem kupovala kalhotkove z DM, přišlo mi, že moči pohltí méně, ale je to na nauceni, takže pohoda a tedy je pravda, že manipulace je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
6.6.18 12:34

Tak tady je anonym uplně zbytečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.6.18 12:47

My taky mame ty z dm a neni problem i kakani, ale ne vzdy je ta hromada na to stahnout a utrit zadek, ale porad je to v leze lepsi, na bocich rozthnout..
Me na tom spis stve pak to oblekani nove pliny.. Je fajn, ze je to jen na natahnuti, ale musim sundat i kalhoty a boty, to u klasicke pliny neni treba a taky ji zvladnem pridelat ve stoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.18 12:56

Za mne je to na nic. Stejne ji při poradne ocistě musíš položit a utrit, napudrovat apod. A čistou kalhotkovou plenu ji natahnes az po kompletním svleceni. Zlaté klasické pleny. Měla jsem těchto balík a ani ho nedodelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.6.18 13:45

@leonkas Sice používám látkovky, ale teď už má kluk jenom tréninkové trenýrky co zachytí minimum, ale pokud to synkovi ujede a vykadí se do trenek, tak stažení je nejhorší varianta, protože kromě špinavého zadku je to i na celých nohou. Jsem ráda, že ty trenky co má jsou i rozepnout jako plína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
7.6.18 19:55

@Heivka tak proto se tyhle plinky roztrhnou na stranách, protože to musí být chutovka stahovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí