Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, máte některá zkušenost s plenkami Lupilu z Lídlu? jste s nimi spokojené?
My taktéž používáme a spokojenost a stridame plenky se sovickama z albertu ty jsou teď ještě lepší než bývalí
Poslední dobou rozhodně spokojenější, než s pampers - tam šla kvalita dolů a cena zůstala stejná. Ne-li ještě dražší.
Ja take spokojenost. Jen jsem si vsimla, ze trojky ted maji ve dvou verzich. Fialovy, nebo zeleny prouzek. Soft&dry a to druhy si ted nepamatuju. Netusi nekdo rozdil??
Já tedy spokojená nejsem. Hrozně smrdí. Normálně kupuju tesco nebo sovičky z albertu, ale chtěla jsem lupilu zkusit. Plenky jsou fajn, ale kvůli zápachu je jsem je koupila jen jednou. Že jsou cítit po otevření balení, to bych pochopila. Vždycky plenky vyndávám do košíčku, aby vyvětraly. Zápach zmizel, ale po počůrání byl zase zpátky. Takový smrádek jsem u plen ještě nezažila. Škoda, jinak se mi líbily, ale já chci z dítěte cítit miminkovskou vůni nepřebitou pachem plenek.
Dokud to bylo Toujours, byla jsem nejspokojenější. Jak je to nově Lupillu a ještě vylepšené, malý se mi začal opruzovat. Já nakoupené zásoby 2 měsíce dopředu, nechtěla jsem je vyhodit, tak jsem naopak trápila mého broučka, kdy se cca po 2 týdnech klidu opět opruzoval
Moc mě to mrzí. Plenky jsou na dotek velice příjemné a mají hezké obrázky, v akci vychází docela dobrá cena.
@hanzy Tuším, že jedna verze jsou normální plenky a druhá odvádí moč do 3 proužků, jako to má třeba i Pampers, kde v reklamě říkají, že je moč lépe rozložená v té plence. Jo a v tomhle balíku je méně kousků za stejnou cenu jako ty obyčejné, kde jich je o trochu víc. Nebo druhá možnost mě napadá, v Lidlech jsem si všimla, že mají ještě i starší zásoby. A tak v jednom balíku můžou mít starší obrázky a v jiném s novými obrázky.
@hanzy Rozdil nevim. Ale ty fialove mi prisly lepsi. Sussi na omak. Zkousela jsem oboje jen párkrát. Třeba to byla jen náhoda. Budu zkoumat dál ![]()
Za me teda hruza. Pouzivam je jen,,na'' dvouletacku na noc. Koupila jsem jeden balik a dalsi uz urcite nekoupim. Rano mala vstane a ma plinu az u kolen, hrozne smrdi a kolikrat ji to protece az na pyzamo. A to se mala uz obcas i budi v noci na curani, takze se tam vycura tak jednou max dvakrat. Des bes. A ta cena neni taky zadna hitparada. Radsi koupim pampers pants v akci.
Pres počáteční nedůvěru, kdyz jsem je kupovala na noc, tak me velmi mile prekvapily. Kdybych je objevila drive, tak nebudu pouzivat pampers. Fakt doporučuji
Za nás super už na dvou dětech. Po Pampers měl druhý hrozné opruzeniny ale prvnímu třeba neva takže to chce vyzkoušet. Každé dítě je jiné. My už jiné nekupujeme
Koupila jsem na zkoušku lupilu comfort 2 a přijdou mi snad ještě lepší než pampers premium care které kupuji normálně…
Taky kupujeme, jsem spokojená, nedělají malé pytel, když už je hodně nasáklá, ale mám pocit, že moc neodpovídají velikosti…máme necelých 10kg, dcerka nemá žáden pupek ani zadek a č.4 má teda jen tak tak… ![]()