Plenky Lupilu z Lidlu - máte zkušenosti?

468
24.5.18 22:14

plenky lupilu

Ahoj, máte některá zkušenost s plenkami Lupilu z Lídlu? jste s nimi spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13967
24.5.18 22:16

:palec: jsme a moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
24.5.18 22:17

Perfektní. U nas spokojenost 8)

• Citovat
  • Upravit
744
24.5.18 22:22

My taktéž používáme a spokojenost a stridame plenky se sovickama z albertu ty jsou teď ještě lepší než bývalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.5.18 22:22

Poslední dobou rozhodně spokojenější, než s pampers - tam šla kvalita dolů a cena zůstala stejná. Ne-li ještě dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.5.18 22:36

Ja take spokojenost. Jen jsem si vsimla, ze trojky ted maji ve dvou verzich. Fialovy, nebo zeleny prouzek. Soft&dry a to druhy si ted nepamatuju. Netusi nekdo rozdil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.5.18 22:39

Taky je pouzivame a spokojenost. Nejlepsi ze vsech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.18 22:49

Já tedy spokojená nejsem. Hrozně smrdí. Normálně kupuju tesco nebo sovičky z albertu, ale chtěla jsem lupilu zkusit. Plenky jsou fajn, ale kvůli zápachu je jsem je koupila jen jednou. Že jsou cítit po otevření balení, to bych pochopila. Vždycky plenky vyndávám do košíčku, aby vyvětraly. Zápach zmizel, ale po počůrání byl zase zpátky. Takový smrádek jsem u plen ještě nezažila. Škoda, jinak se mi líbily, ale já chci z dítěte cítit miminkovskou vůni nepřebitou pachem plenek.

• Citovat
  • Upravit
9374
24.5.18 22:55

Dokud to bylo Toujours, byla jsem nejspokojenější. Jak je to nově Lupillu a ještě vylepšené, malý se mi začal opruzovat. Já nakoupené zásoby 2 měsíce dopředu, nechtěla jsem je vyhodit, tak jsem naopak trápila mého broučka, kdy se cca po 2 týdnech klidu opět opruzoval :( Moc mě to mrzí. Plenky jsou na dotek velice příjemné a mají hezké obrázky, v akci vychází docela dobrá cena.
@hanzy Tuším, že jedna verze jsou normální plenky a druhá odvádí moč do 3 proužků, jako to má třeba i Pampers, kde v reklamě říkají, že je moč lépe rozložená v té plence. Jo a v tomhle balíku je méně kousků za stejnou cenu jako ty obyčejné, kde jich je o trochu víc. Nebo druhá možnost mě napadá, v Lidlech jsem si všimla, že mají ještě i starší zásoby. A tak v jednom balíku můžou mít starší obrázky a v jiném s novými obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.5.18 23:02

@hanzy Rozdil nevim. Ale ty fialove mi prisly lepsi. Sussi na omak. Zkousela jsem oboje jen párkrát. Třeba to byla jen náhoda. Budu zkoumat dál :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
24.5.18 23:10

Za me teda hruza. Pouzivam je jen,,na'' dvouletacku na noc. Koupila jsem jeden balik a dalsi uz urcite nekoupim. Rano mala vstane a ma plinu az u kolen, hrozne smrdi a kolikrat ji to protece az na pyzamo. A to se mala uz obcas i budi v noci na curani, takze se tam vycura tak jednou max dvakrat. Des bes. A ta cena neni taky zadna hitparada. Radsi koupim pampers pants v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
24.5.18 23:27

Pres počáteční nedůvěru, kdyz jsem je kupovala na noc, tak me velmi mile prekvapily. Kdybych je objevila drive, tak nebudu pouzivat pampers. Fakt doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.5.18 00:51

Za nás super už na dvou dětech. Po Pampers měl druhý hrozné opruzeniny ale prvnímu třeba neva takže to chce vyzkoušet. Každé dítě je jiné. My už jiné nekupujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.5.18 01:00

Koupila jsem na zkoušku lupilu comfort 2 a přijdou mi snad ještě lepší než pampers premium care které kupuji normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.5.18 01:03

Taky kupujeme, jsem spokojená, nedělají malé pytel, když už je hodně nasáklá, ale mám pocit, že moc neodpovídají velikosti…máme necelých 10kg, dcerka nemá žáden pupek ani zadek a č.4 má teda jen tak tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí