Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@hanzy fialový jsou vhodný na noc, hodně pojmou a zadecek je v suchu. Můžu jen doporučit
@cookies321 píše:
@hanzy fialový jsou vhodný na noc, hodně pojmou a zadecek je v suchu. Můžu jen doporučit
Diky ![]()
My používáme a jsme spokojeni, malému nevadí a nestojí tolik ![]()
Ahojky holky prosim kolik kusu je ve 2 a jaka je bezna cena ? Dekuji
Můžete mi někdo říct rozdíl mezi fialovou řadou a modrou řadou? Fialové jsme zkoušeli, za nás úplně Top. Ale zajímalo by mě, jaké jsou ty modré. V čem jsou jiné. Zkoušel někdo oboje? Předem děkuji za odpověď
Já teď šla schválně mrknout co doma má. A máme 5tky fialové na odpol spaní a 6tjky modré na noc. Řekla bych že stejné. Ty noční 6stky nikdy nepročurala.
Veru1987 moc děkuji. Našla jsem recenze, že pleny z Lidlu jsou hrozné. Ale nevím o kterých ta recenze je. Pač fialové jsou u nás fakt super. Tak zkusíme i modré. Děkuji ![]()
@Adis52 píše:
Veru1987 moc děkuji. Našla jsem recenze, že pleny z Lidlu jsou hrozné. Ale nevím o kterých ta recenze je. Pač fialové jsou u nás fakt super. Tak zkusíme i modré. Děkuji
Taky jsem to četla, nějaké takové recezne ale mi to příjde že to bude ještě na ty tyjours nebo jako to bylo.
ono každému vyhovují jiné, mě taky nevyhovují, já jsem spokojená s DM nature řadou, jsou šetrné a ekologické a za fajn cenu.
tady jsou recenze Lidl plenek
@Veru1987 to mě nenapadlo, že to může být ještě na ten starý typ. Moc děkuji. Mám druhé dítě a v papírových plenkách se moc nevyznám
. Syn měl látkové, na dceru už je manžel nechtěl, tak sme začali na Pampers, ale přijde mi, že je spousta levnějších značek, které jsou s Pampers srovnatelné, ne-li lepší
.
@Káťa19 tak to určitě, každému vyhovuje něco. Děkuji za odkaz. Balíkem na zkoušku nic nezkazíme ![]()
Od pondeli jsou LIDL plenky v akci
Myslim, ze ty fialove jsou trosku jemnejsi a vic pojmou (je jich v baliku trosku min ks). Ale pouzivam pro 10m ty tyrkysove i pres noc a v pohode, neprocura to.
Jinak i na prvni dceru jsem pouzivala lidlovky (Tujours - nebo jak se to psalo) a prijde mi, ze jsou stejne jak lupilu zelene. ![]()
@hanzy moc děkuji za recenzi. Mám dceru 3 měsíce, čůrá hodně, tak sháním informace. Kdyz jsou ty modré (tyrkysové) pocurane smrdí? Někde jsem našla recenzi, že smrdí ![]()
@Adis52 používáme plenky z Lidlu už skoro 2 roky a nikdy žádný problém, plenky nesmrdí, jsou jemné, tenké, ale savé
Teď jsem pořídila i velikost 2 pro lednové mimčo tak uvidíme jak se osvědčí ty, ale i na ně jsem slyšela jen chválu. Ono každému bude vyhovovat neco jiného ![]()