Plenky Lupilu z Lidlu - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
11.12.18 10:22

@Adis52 presne jak rika @Kristyna.Vechtova , chce to vyzkouset ;) kdyz jsou procurane, no smrdi trochu jakoby tema curankama, ale zadnou chemii mi neprijde, ze by extra smrdely. Me byly sympaticky hlavne proto, ze jsou celkem tenke. Jedinou nevyhodu oproti babylove (ktery ted mame ,protoze uz nam Lupilu z akce dosly :-D ) je, ze nemaji vzadu na bedrech takovou tu gumicku. To se mi zas na tech babylove libi. Ale nikdy se nestala nehoda, ze by mala mela podelany zada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.18 10:30

@hanzy tak to naše malá má podělaný záda v Pampers :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
11.12.18 10:57

@hanzy Jo. Ta chybějící gumička je pro mne rozhodující faktor při výběru. Bez ní mému dítěti plenky nesedí a sjíždí až ke kolenům. Pokud je víc dotahnu, zas má šíleně otlacena stehna. Teď jsem si úplně stejně naběhla s vychvalovanymi albetrackymi sovickami. A blbka jsem koupila rovnou 2 balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
11.12.18 11:09

@Adis52 pouzivam oboje, podle toho, které jsou zrovna v Lidlu v akci a oboje jsou naprosto parádní a jsem spokojena na maximum. Nikdy neprosakly, jsou tenounke, žádný chemicky smrad, bezvadné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.18 11:30

@Verurizeckova moc děkuji za recenzi. Tak už asi vím vše. Někomu prostě sedí někomu ne. Hlavně mi šlo o ten zápach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
11.12.18 18:25
@hanzy píše:
Od pondeli jsou LIDL plenky v akci :palec: :palec: Myslim, ze ty fialove jsou trosku jemnejsi a vic pojmou (je jich v baliku trosku min ks). Ale pouzivam pro 10m ty tyrkysove i pres noc a v pohode, neprocura to. :palec: Jinak i na prvni dceru jsem pouzivala lidlovky (Tujours - nebo jak se to psalo) a prijde mi, ze jsou stejne jak lupilu zelene. :palec:

Jj, tez mi prijde, ze ty fialove jsou jemnejsi nez ty tyrkysove. Zkusila jsem i Toujours, jsou vylepsene nez byly driv, pripominaji mi zelene pampersky. Jinak me ty Lupilu pleny prijdou kratsi nez napr. pampers premium care. Pampersky mame cislo 4, ale lupilu musime mit c.5, ptz jsou mu kratke (ma 9,2 kg a 70 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 20:09

@Michalka80 no tak teda syn má 2 roky přes 90cm a něco mezi 12-13kg a teda 4ky úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.12.18 21:37

@Kristyna.Vechtova dcerce taky ty c.4 vel.nesedely…nevim,cim to je,mala mela v te dobe nejakych 83cm a 10kg a byly ji jakoby kratke…mam je sice v planu opet zkusit,mmnt ma pleny jen na noc,ale musim pouzivat pampers PC,ptz ty jedine neprocura(pije hodne pres den i v noci) a sedi ji na delku..jen teda vaham,jestli risknout ty 4 lupilu fialove(nemely jsme) a nebo koupit 5 tyrkys(u nich ty 4 nesedely)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.12.18 21:40
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michalka80 no tak teda syn má 2 roky přes 90cm a něco mezi 12-13kg a teda 4ky úplně v pohodě :)

8o :mrgreen: ja mam 4ky pro 10m :-) ma tak 70cm a 8-9kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 21:59

@vaks jasně tak každý dítě je jiný, jako my dospělý taky by nám nesedělo všem všechno. Prostě to chce vyzkoušet :)

@hanzy tak v tomhle věku už měl taky čtyřky, ale má je dodnes, v pětkách prostě plave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
11.12.18 22:04
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michalka80 no tak teda syn má 2 roky přes 90cm a něco mezi 12-13kg a teda 4ky úplně v pohodě :)

Maly ma asi silnejsi stehynka. Kdyt mel 4, tak byl vecne durch, neb mu ta plenka jaksi odstavala. Tak jsme zkusili 5 a cajk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
11.12.18 22:06

@vaks nam ty tyrkysky tez nesedely, prijdou mi velikostne stejne (stejne kratke) jako ty fialove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 22:10

@Michalka80 tak jako joo mladej je spíš žížala :lol: tak hlavní je že nějaké sedí. Kamarádce malýmu neseděli absolutně nic a musely kupovat plenky v Rakousku - takže jim vždy mamka vozila zásoby nebo posílala balíky - už teda nevím co to bylo za značku, ale vím jak byla nešťastná z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.12.20 20:09

@MatinMartin dejte si inzerat do bazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.21 23:16

Já jsem je zkusila koupit teď malá má 2 roky a na noc ještě dávám a nechtělo se mi do města takže jsem byla nucena koupit to co bylo a musím říct že budu ráda až doberu já moc spokojená nejsem rychle se plní a připadá mi že v nich je vlhkost :,( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí