Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti, že slyší v uchu puls 🙈Mám to od včerejška probudila jsem se celá rozlámaná ( krční páteř ) do toho trochu větší stres. Večer jsme koukala na telku a pak to začlo v kuse a dnes ráno pokračovalo do toho mi přijde, že ho mám trochu i zacpané. Je možné, že to mám od krční páteře? Pomáhá něco na to? Nebo mám čekat a nebo v nejhorším případě už to bude na pořad? Dekuji za rady a odpovědi
Samozřejmě když se to nezlepší pujdu k dr
Ja take od krcni patere, uz asi 2 a pul roku, nekdy je to horsi, jindy to skoro nevnimam
@Nela 20132016 jojo takhle dlouho a slysim to jen kdyz je uplne ticho
@Nela 20132016 byla jsem na orl a zminila jsem se o tom i na neurologii, oba lekari rekli, ze to muze byt od te patere a mam cvicit
Ano. V uchu mi pulsuje. Dělá mi to třeba při konkrétních situacích (auto se zapnutým motorem, namrazovani lednice,…)
Ja to měla v akutní fázi panicke poruchy se silným úzkostmi. Byla jsem precitlivela a vnímala intenzivně svoje tělo, zejména srdeční tep.
Teď cítím srdeční tep v uchu někdy při usínání, stačí se na to nesoustredit, případně se otočit na druhý bok:)
Anonymní ![]()
Hmm takže je možné, že je to i od stresu?
Poslední dobou jsem dost rozhozená atd. Chvilkami mám pocit, že na me jde nějaká úzkost taky ![]()
Občas mívám taky. Na kardiologii mi bylo řečeno že to normální není
S krční páteří ale mívám taky slušný problémy. V kombinaci se stresem to podle mě způsobit může.
@Katherine811 a já třeba dnes volala na ORL a tam mi řekli, že to je od krční páteře
@Nela 20132016 píše:
@Katherine811 a já třeba dnes volala na ORL a tam mi řekli, že to je od krční páteře
Asi jo. Já už to moc neřešila. Objeví se mi to jen zřídka a na chviličku. V té době jsem měla stresové období, vyšší váhu a vyšší tlak. S. Krční jsem nikde nebyla.