Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, prosím absolvoval někdo v minulosti punkce dutin pod narkozou? Popřípadě kde a co je k tomu potřeba? Děkuji moc za odpovědi
Ne, jen na živo. Bez uspání a umrtvení. Zažitek ns celý život. ![]()
@alisekR píše:
Ne, jen na živo. Bez uspání a umrtvení. Zažitek ns celý život.
Já to stejné. 2×..Bylo mi cca 10 let a pamatuji si to dodnes 😔
@alisekR Jo a zadarmo! Ten adrenalin, když jdu k tomu doktorovi teď, tomu se nevyrovná ani seskok s padákem.
Já právě četla, v minulých příspěvcích že už to právě nikdo nedal a museli mu to dělat v narkóze 😞
@Luciiinka13 píše:
Já právě četla, v minulých příspěvcích že už to právě nikdo nedal a museli mu to dělat v narkóze 😞
no to nevím, v narkóze? vždyť při tom musíš aktivně „vyfrkávat“ ty hleny s desinfekčním roztokem ![]()
@stinga píše:
no to nevím, v narkóze? vždyť při tom musíš aktivně „vyfrkávat“ ty hleny s desinfekčním roztokem
Taky jsem se divila.
Me bylo cca 7, zazitek naprosto prisernej a utrzky vidim stale.
@DandátkoP píše:
Taky jsem se divila.
Me bylo cca 7, zazitek naprosto prisernej a utrzky vidim stale.
já to naštěstí zažila až jako dospělá, nebolelo to sice vůbec, ale ten zážitek je naprosto děsivý
Taky jsem byla bez narkózy. Řekla bych, že je k tomu potřeba spolupráce pacienta, předsunout hlavu, vysmrkávat. Nebolí to, ale je to nepříjemné. Od té doby radši zavčasu provozuji výplach dutin a cpu se Sinupretem, než to zažít znovu. ![]()
Já to nezažila. Ale kamarádka to nezvládla, protože při tom omdlívala (ona nesnese žádné anestetikum a něco jí stříkli na znecitlivění), tak jí napsal do karty, že pacient kolabuje a dostala antibiotika.
@LiduNe a ty jí pomohly? Nebo co s tím pak, když jí to nemůžou udělat teda ![]()
Čtyřikrát a vždy jsem říkala, radši běhat 1500 metru než znovu tohle. S to jsem lenoch. Bylo mi asi 14.
@inkakřivák píše:
@alisekR Jo a zadarmo! Ten adrenalin, když jdu k tomu doktorovi teď, tomu se nevyrovná ani seskok s padákem.
Bylo mi 19 a bylo to terno. Sestra mi držela hlavu, doktorka mi klečela na klíně. Blbka mi neřekla, co mi bude dělat. Je to tátova spolužačka že školy. Dnes stará bába a fakt ji nemusím.
punkci udělala blbě, při každé rýmě trpím bolesti té špatně protažené dutiny. A dodnes když stříhám upečené kuře nůžkama na, drůbež
tak si vybavím ten zvuk.
@alisekR No fakt, to je přesně to lupnutí, jak přestřihneš tu chrupavku! ![]()