Punkce dutin - narkóza

13.9.22 11:08

Punkce dutin - narkóza

Dobrý den, prosím absolvoval někdo v minulosti punkce dutin pod narkozou? Popřípadě kde a co je k tomu potřeba? Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9035
13.9.22 11:38

Ne, jen na živo. Bez uspání a umrtvení. Zažitek ns celý život. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.9.22 12:01
@alisekR
@alisekR píše:
Ne, jen na živo. Bez uspání a umrtvení. Zažitek ns celý život. :zed:

Já to stejné. 2×..Bylo mi cca 10 let a pamatuji si to dodnes 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80185
13.9.22 12:14

@alisekR Jo a zadarmo! Ten adrenalin, když jdu k tomu doktorovi teď, tomu se nevyrovná ani seskok s padákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.22 12:26

Já právě četla, v minulých příspěvcích že už to právě nikdo nedal a museli mu to dělat v narkóze 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
13.9.22 12:30
@Luciiinka13 píše:
Já právě četla, v minulých příspěvcích že už to právě nikdo nedal a museli mu to dělat v narkóze 😞

no to nevím, v narkóze? vždyť při tom musíš aktivně „vyfrkávat“ ty hleny s desinfekčním roztokem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.9.22 12:32
@stinga píše:
no to nevím, v narkóze? vždyť při tom musíš aktivně „vyfrkávat“ ty hleny s desinfekčním roztokem :think:

Taky jsem se divila.
Me bylo cca 7, zazitek naprosto prisernej a utrzky vidim stale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
13.9.22 12:37
@DandátkoP píše:
Taky jsem se divila.
Me bylo cca 7, zazitek naprosto prisernej a utrzky vidim stale.

já to naštěstí zažila až jako dospělá, nebolelo to sice vůbec, ale ten zážitek je naprosto děsivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.9.22 12:46

Se hlásím do klubu, taky bez narkózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.22 14:46

Taky jsem byla bez narkózy. Řekla bych, že je k tomu potřeba spolupráce pacienta, předsunout hlavu, vysmrkávat. Nebolí to, ale je to nepříjemné. Od té doby radši zavčasu provozuji výplach dutin a cpu se Sinupretem, než to zažít znovu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
13.9.22 18:01

Já to nezažila. Ale kamarádka to nezvládla, protože při tom omdlívala (ona nesnese žádné anestetikum a něco jí stříkli na znecitlivění), tak jí napsal do karty, že pacient kolabuje a dostala antibiotika.

• Citovat
  • Upravit
13.9.22 18:47

@LiduNe a ty jí pomohly? Nebo co s tím pak, když jí to nemůžou udělat teda :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
13.9.22 19:30

Čtyřikrát a vždy jsem říkala, radši běhat 1500 metru než znovu tohle. S to jsem lenoch. Bylo mi asi 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
13.9.22 21:07
@inkakřivák píše:
@alisekR Jo a zadarmo! Ten adrenalin, když jdu k tomu doktorovi teď, tomu se nevyrovná ani seskok s padákem.

Bylo mi 19 a bylo to terno. Sestra mi držela hlavu, doktorka mi klečela na klíně. Blbka mi neřekla, co mi bude dělat. Je to tátova spolužačka že školy. Dnes stará bába a fakt ji nemusím. :mrgreen: punkci udělala blbě, při každé rýmě trpím bolesti té špatně protažené dutiny. A dodnes když stříhám upečené kuře nůžkama na, drůbež :mrgreen: tak si vybavím ten zvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.22 21:59

@alisekR No fakt, to je přesně to lupnutí, jak přestřihneš tu chrupavku! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie