Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky, prosím o radu. Rádi bysme naši čtyřletou dceru vzali v létě na nějaký venkovní fesťáček - samozřejmě by to měla být nějaká menší a poklidnější akce.
Máte prosím nějaký tip?? Doporučíte?
@jančamamča jo, naprosto v pohodě. Mladý se mnou byl poprvé ve 3 letech. Beru ho na velké fesťáky, problém to není, když je člověk rozumný - kluk nosí sluchátka, baštu vařím já (máme objednané dobré bydlení, žádný stan) atd.. a netahat dítko do kotle a okolí - i když znám i takové, co odmala v kotli lítají ![]()
@jančamamča - co takhle Chodrockfest? Je to při Chodských slavnostech, tak byste dcerku zabavili i poutí atd. a v Domažlicích najdete i ubytování a vše je kousek.
Fakt jste zvládli i větší fesťáky jo??? Tý jo - malá je právě strašně hudební a poslouchá to co mi… Dáda Patrasová ji prostě nebere
Tak bych ji ráda někam vzala, myslím, že by byla nadšená - na druhou stranu mám z toho strach…
@Oter píše:
@jančamamča - co takhle Chodrockfest? Je to při Chodských slavnostech, tak byste dcerku zabavili i poutí atd. a v Domažlicích najdete i ubytování a vše je kousek.
Děkuji za tip - jen ne nic kde jsou kolotoče - to by nás stálo majlant ![]()
@jančamamča píše:
Fakt jste zvládli i větší fesťáky jo??? Tý jo - malá je právě strašně hudební a poslouchá to co mi… Dáda Patrasová ji prostě nebereTak bych ji ráda někam vzala, myslím, že by byla nadšená - na druhou stranu mám z toho strach…
jezdíme Brutal Assault (cca 20-25 tis lidí, jak kdy), a Obscene Extreme - ten je teď menší - dřív cca 10 tis lidí, teď cca 5 tis. Letos výpadek - v termínu obscene sice budem poblíž, ale máme dovolenou, v termínu Brutalu mám TP.
Příští rok to bude složitější, ale uvidíme, asi sebou vezmem babi, ta bude hlídat po večerech ![]()
@jančamamča - neměj. Já s malým chodila na malé festivaly od jeho narození. V létě s náma byl jeden den i na tom Chodrockfestu.
Tý jo na Brutalu jste byli s prckem jo? Tak ten je fakt mazecovej!!!
@jančamamča píše:
Tý jo na Brutalu jste byli s prckem jo? Tak ten je fakt mazecovej!!!
jo.. jezdí tam moře kámošů, chodí tam už i s miminy. Já bych tam mimčo tedy nevzala (jen kvůli hygieně a decibelům), ale od roka naprosto v pohodě. Na uši sluchátka, nelezu pod pódium a na večer se s chlapem střídáme dle toho, kdo chce co slyšet - nebo zajistíme hlídání. Není na tom nic těžkého.
No tak to je fajn! Já už se tak těšííím - teď jsi mě úplně potěšila!
@jančamamča jinak fesťáků jsou mraky, stačí si vybrat, co se Ti líbí a hodí. Můžeš vyrazit na nějaký menší - pohledej např na bandozone.cz - dle žánru. Já poslouchám metal, grind, takže pro mne ty 2,co jsem psala a pak Antitrend v červnu(žabčice) a možná ještě fest v Kozlovicích a na Starém Jičíně. Ale tenhle rok záleží na konstelaci - v sobotu jsem byla na Gutturalu, nebylo mi zrovna ejchuchu, dneska mi čeká Napalm Death, cellkem se i bojim, protože tam bude strašně lidí. Ty venkovní jsou mnohem lepší, co si budem povídat
není tam zahuleno, můžeš jít jak daleko od repráků chceš atd..
My jsme právě jezdili hlavně velký punkový. Jenže tam je to fakt divočina. Místy až extrém - jezdí tam i takový ti tesco punkáči apod. Takže ráda bych něco menšího, kde je spíš v klídku. Dřív býval Punk do Police - to bylo ideální - menší, krásný prostředí - prostě super. Akorát tenhle už zrušili.
@martina.se - tak to já jsem slabý odvar.
U mě vedou festivaly typu Masters of Rock, Metalfest nebo Basin. ![]()