Punkové/Rockové/Ska maminky prosím radu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1189
26.2.14 09:55

Punkové/Rockové/Ska maminky prosím radu

Ahoj mamky, prosím o radu. Rádi bysme naši čtyřletou dceru vzali v létě na nějaký venkovní fesťáček - samozřejmě by to měla být nějaká menší a poklidnější akce.
Máte prosím nějaký tip?? Doporučíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.2.14 09:58

@jančamamča jo, naprosto v pohodě. Mladý se mnou byl poprvé ve 3 letech. Beru ho na velké fesťáky, problém to není, když je člověk rozumný - kluk nosí sluchátka, baštu vařím já (máme objednané dobré bydlení, žádný stan) atd.. a netahat dítko do kotle a okolí - i když znám i takové, co odmala v kotli lítají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.2.14 10:02

@jančamamča - co takhle Chodrockfest? Je to při Chodských slavnostech, tak byste dcerku zabavili i poutí atd. a v Domažlicích najdete i ubytování a vše je kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.14 10:03

Fakt jste zvládli i větší fesťáky jo??? Tý jo - malá je právě strašně hudební a poslouchá to co mi… Dáda Patrasová ji prostě nebere :-) Tak bych ji ráda někam vzala, myslím, že by byla nadšená - na druhou stranu mám z toho strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.14 10:03
@Oter píše:
@jančamamča - co takhle Chodrockfest? Je to při Chodských slavnostech, tak byste dcerku zabavili i poutí atd. a v Domažlicích najdete i ubytování a vše je kousek.

Děkuji za tip - jen ne nic kde jsou kolotoče - to by nás stálo majlant :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 10:07
@jančamamča píše:
Fakt jste zvládli i větší fesťáky jo??? Tý jo - malá je právě strašně hudební a poslouchá to co mi… Dáda Patrasová ji prostě nebere :-) Tak bych ji ráda někam vzala, myslím, že by byla nadšená - na druhou stranu mám z toho strach…

jezdíme Brutal Assault (cca 20-25 tis lidí, jak kdy), a Obscene Extreme - ten je teď menší - dřív cca 10 tis lidí, teď cca 5 tis. Letos výpadek - v termínu obscene sice budem poblíž, ale máme dovolenou, v termínu Brutalu mám TP. :think: Příští rok to bude složitější, ale uvidíme, asi sebou vezmem babi, ta bude hlídat po večerech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.2.14 10:09

@jančamamča - neměj. Já s malým chodila na malé festivaly od jeho narození. V létě s náma byl jeden den i na tom Chodrockfestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.14 10:12

Tý jo na Brutalu jste byli s prckem jo? Tak ten je fakt mazecovej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 10:14
@jančamamča píše:
Tý jo na Brutalu jste byli s prckem jo? Tak ten je fakt mazecovej!!!

jo.. jezdí tam moře kámošů, chodí tam už i s miminy. Já bych tam mimčo tedy nevzala (jen kvůli hygieně a decibelům), ale od roka naprosto v pohodě. Na uši sluchátka, nelezu pod pódium a na večer se s chlapem střídáme dle toho, kdo chce co slyšet - nebo zajistíme hlídání. Není na tom nic těžkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.14 10:16

No tak to je fajn! Já už se tak těšííím - teď jsi mě úplně potěšila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
26.2.14 10:20

My vloni vzali malou na hrady a byla nadšená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.14 10:23

@jančamamča jinak fesťáků jsou mraky, stačí si vybrat, co se Ti líbí a hodí. Můžeš vyrazit na nějaký menší - pohledej např na bandozone.cz - dle žánru. Já poslouchám metal, grind, takže pro mne ty 2,co jsem psala a pak Antitrend v červnu(žabčice) a možná ještě fest v Kozlovicích a na Starém Jičíně. Ale tenhle rok záleží na konstelaci - v sobotu jsem byla na Gutturalu, nebylo mi zrovna ejchuchu, dneska mi čeká Napalm Death, cellkem se i bojim, protože tam bude strašně lidí. Ty venkovní jsou mnohem lepší, co si budem povídat :dance: není tam zahuleno, můžeš jít jak daleko od repráků chceš atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.2.14 10:27

My jsme právě jezdili hlavně velký punkový. Jenže tam je to fakt divočina. Místy až extrém - jezdí tam i takový ti tesco punkáči apod. Takže ráda bych něco menšího, kde je spíš v klídku. Dřív býval Punk do Police - to bylo ideální - menší, krásný prostředí - prostě super. Akorát tenhle už zrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.2.14 10:28

@martina.se - tak to já jsem slabý odvar. :lol: U mě vedou festivaly typu Masters of Rock, Metalfest nebo Basin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
26.2.14 10:29

@martina.se Prosím tě kde jsi sehnala ty sluchátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová