Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NEMŮŽEME SE DOHODNOUT
, Itálie více atrakcí pro děti na pláži, herny ve městě, písek a Istrie lepší potápění. Kam byste vy?
V Caorle jsem byla loni v létě a naprosto super
Náááádherná pláž, čisté moře. Konkrétně v Rovinji jsem nebyla, ale jinak v Chorvatsku jo a i když taky super, tak za mě určitě Caorle
![]()
Hoolky, teď si řeknete, že jsem úplně blbá
Já tahle přímořská letoviska moc neznám
a když jsem si přečetla název diskuze, tak jsem si myslela, že se nějaká nastávající matka zbláznila a vybírá jména
![]()
@RadkaCh píše:
Hoolky, teď si řeknete, že jsem úplně blbáJá tahle přímořská letoviska moc neznám
a když jsem si přečetla název diskuze, tak jsem si myslela, že se nějaká nastávající matka zbláznila a vybírá jména
![]()
omlouvám se, ale fakt jsi mě rozesmála…ale tak mě napadá, že některé matky toho schopné jsou
![]()
@Mishelina píše:![]()
![]()
![]()
omlouvám se, ale fakt jsi mě rozesmála…ale tak mě napadá, že některé matky toho schopné jsou
![]()
tak Caorle by jeste mozna nejak slo, Rovinj by byl dost sileny ulet ![]()
@Mishelina píše:![]()
![]()
![]()
![]()
No právě
![]()
Byli jsme v Caorle už dvakrát, na různých místech, vřele doporučuji, ani jednou jsme nebyli zklamaní ![]()
@Ali-Ali - proč? To skoro vypadá, jako nějaké severské jméno.
Taky znám v ČR jednoho Ingibjörga. ![]()
@Oter píše:
@Ali-Ali - proč? To skoro vypadá, jako nějaké severské jméno.Taky znám v ČR jednoho Ingibjörga.
nerikej, ze je jeste treba prijmenim Vomacka ![]()
@Ali-Ali - no to zas ne. Ale maminka je Češka, otec Angličan a nechtěli ani české, ani anglické jméno. ![]()
Byla jsem v Caorle měsíc na praxi a bylo to nej období mýho života. Aquapark, lunapark, pozvolná pláž. Doporučuji tam a navštívit pláž u Campu Laguna. Pukud jedete vlastní dopravou, tak zajet na koupačku do Duna Verde. Dále výlet lodí do Benátek, je to kousek. Vypadá to, že tam letos taky s manželem pofrčíme.
@Kopre Za me rozhodne Caorle byla jsem tam s tetou kdyz mi bylo asi 8 roku a moooc jsem si to uzila!!
More nadhera, luxusni aquapark, ve meste byla pro deti suprova venkovni herna skluzavky apod.
Jako dite jsem si to opravdu uzivala muzu jen doporucit!! ![]()