Caorle nebo Rovinj?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
22.2.14 15:48

Caorle nebo Rovinj?

NEMŮŽEME SE DOHODNOUT :mrgreen:, Itálie více atrakcí pro děti na pláži, herny ve městě, písek a Istrie lepší potápění. Kam byste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
22.2.14 15:52

V Caorle jsem byla loni v létě a naprosto super :) Náááádherná pláž, čisté moře. Konkrétně v Rovinji jsem nebyla, ale jinak v Chorvatsku jo a i když taky super, tak za mě určitě Caorle :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.2.14 15:53

Pro malé děti, nebo neplavce určitě Caorle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.14 15:54

J8 taky, ještě manžel a je to :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.14 15:59

Hoolky, teď si řeknete, že jsem úplně blbá :lol: Já tahle přímořská letoviska moc neznám :oops: a když jsem si přečetla název diskuze, tak jsem si myslela, že se nějaká nastávající matka zbláznila a vybírá jména :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
160
22.2.14 16:01
@RadkaCh píše:
Hoolky, teď si řeknete, že jsem úplně blbá :lol: Já tahle přímořská letoviska moc neznám :oops: a když jsem si přečetla název diskuze, tak jsem si myslela, že se nějaká nastávající matka zbláznila a vybírá jména :oops: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: omlouvám se, ale fakt jsi mě rozesmála…ale tak mě napadá, že některé matky toho schopné jsou :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.14 16:11
@Mishelina píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: omlouvám se, ale fakt jsi mě rozesmála…ale tak mě napadá, že některé matky toho schopné jsou :roll: :mrgreen:

tak Caorle by jeste mozna nejak slo, Rovinj by byl dost sileny ulet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.14 16:13
@Mishelina píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: omlouvám se, ale fakt jsi mě rozesmála…ale tak mě napadá, že některé matky toho schopné jsou :roll: :mrgreen:

No právě :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3973
22.2.14 16:16

Byli jsme v Caorle už dvakrát, na různých místech, vřele doporučuji, ani jednou jsme nebyli zklamaní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.2.14 16:28

@Ali-Ali - proč? To skoro vypadá, jako nějaké severské jméno. :lol: Taky znám v ČR jednoho Ingibjörga. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.14 16:30
@Oter píše:
@Ali-Ali - proč? To skoro vypadá, jako nějaké severské jméno. :lol: Taky znám v ČR jednoho Ingibjörga. :lol:

nerikej, ze je jeste treba prijmenim Vomacka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.2.14 16:31

@Ali-Ali - no to zas ne. Ale maminka je Češka, otec Angličan a nechtěli ani české, ani anglické jméno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
22.2.14 16:44

Byla jsem v Caorle měsíc na praxi a bylo to nej období mýho života. Aquapark, lunapark, pozvolná pláž. Doporučuji tam a navštívit pláž u Campu Laguna. Pukud jedete vlastní dopravou, tak zajet na koupačku do Duna Verde. Dále výlet lodí do Benátek, je to kousek. Vypadá to, že tam letos taky s manželem pofrčíme.

• Citovat
  • Upravit
372
22.2.14 16:58

@Kopre Za me rozhodne Caorle byla jsem tam s tetou kdyz mi bylo asi 8 roku a moooc jsem si to uzila!! :palec: More nadhera, luxusni aquapark, ve meste byla pro deti suprova venkovni herna skluzavky apod. :pankac: Jako dite jsem si to opravdu uzivala muzu jen doporucit!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.14 17:37

Caorle vede :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie