Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska mi zvedl tlak článek na novinkách o Bělobrádkovi a jeho RS, samotný článěk není nic hrozného až na pár detailů, ale co je hrozné je ta diskuze pod ním. Opravdu si většina lidí myslí, že člověk s RS ne neschopný d…l který by měl zůstat pokud možno někde zavřený, aby někomu neublížil? Já osobně si vážím lidí kteří jsou zdravotně znevýhodněni a přitom zvládájí aktivní sport, práci apod. Vidíte problém v tom že do politiky vstoupí člověk který není 100% zdravý? Je to důvod proč by tuto práci dělat neměl?
Příspěvek upraven 10.02.14 v 13:47
Není, naopak oproti těm ostatním díky tomu působí jako člověk a ne polobůh… diskuze na Idnes, Novinkách atd. radši nečtu - pak vždy pochybuju o inteligenci a právu na suverenitu našeho národa ![]()
Myslim, ze je fajn, ze se tim netaji a dokaze vsechno zvladat.
Páni, kdyby trpěl nemocí, kvůli které musí 3 dny v týdnu celý den někde ležet, tak bych samozřejmě nechtěla, aby takovou funkci dělal. Ale roztroušená skleroza? A když bude mít po jednom infarktu, tak už taky do politiky nesmí? Tedy, kdyby nemoci byly jediným problémem našich politiků
![]()
Nečti podobné, musím to říct, zvratky a budeš v pohodě
idnes a novinky jsou opravdu výborným příkladem.. samozřejmě jsem toho názoru, že není důvod, aby tyto funkce nemohl zastávat
Já v tom také nevidím problém. Tu diskuzi bych spíš přiřazovala k novinkám, ale koukám, že se to rozšířilo i na indes ![]()
Hurá normální komentáře
![]()
@kerrankin @julie74 ty jo právě, že když tam někdo napsal něco o tom, že ho lituje tak hned deset lidí odepsalo že kohokoliv jiného by litovali ale politika ne, nebo že si to vymyslel jako výmluvu, a teda drtivá většina argumentuje tím že člověk s RS nemůže normálně myslet, což samozřejmě svědčí zejména o tom že něvědí co RS je
@geilens no já tam nemůžu mít registraci protože bych stejně hned první den dostala banána ![]()
Proč by neměl být schopný? ![]()
Já se přiznám, jsem jeho volič, i když nejsem věřící.
Naopak, je dobrý, když se přizná, jakou nemocí trpí, a že navíc bere i antidepresiva, protože je výbušný.
Je ženatý, manželka o jeho nemoci věděla, tak co?
Léčí se, snaží se.
Mimochodem, kdo ví, co čeká jednou na nás ![]()
Každý musí zvážit sám za sebe - a nejen za sebe, také s ohledem na své okolí - zda určitou činnost zvládne… a to v takové kvalitě, jaká je potřeba. ![]()
Nevážím si „lidí, kteří jsou zdravotně znevýhodněni a přitom zvládájí aktivní sport, práci apod.“… Vážím si všech lidí, kteří dělají svou práci dobře, podle svého nejlepšího svědomí a prostě tak, jak je potřeba. Všech lidí, kteří žijí lidsky.
@radkka píše:
Já v tom také nevidím problém. Tu diskuzi bych spíš přiřazovala k novinkám, ale koukám, že se to rozšířilo i na indes
omlouvám se je to na novinkách, jak čtu více zdrojů tak je ráda pomotám
Je mi nesympaticky jako clovek i jako politik, to ze ma RS na tom nic nemeni. Ale tuto nemoc rozhodne nepovazuji za prekazku v praci.
Na vetsinu diskuzi pod clanky si lidi chodi honit ego a hadat se, nectu je
Tak já ho nemusím, není mi sympatický, ale ten článek a jeho postoj se mi celkem líbí…
a diskuze pod novinkama a podobné, to čtu buď když se chci nas*at nebo pobavit ![]()
Diskuse pod články na novinkách už zásadně nečtu. Lidi co tam píšou si nevidí na špičku nosu. Je to pořád ta samá sorta lidí. Jinak to je jasný, že je dobře, že člověk s rs nesedí doma a dělá třeba vysokou politiku. Myslím, že je to hodně inteligentní člověk na svém místě.
@BohunkaP i já si samozřejmě vážím všech slušných lidí, ale je mi sympatické pokud má někdo jakékoli omezení, že se snaží a maká jako ten kdo to omezení nemá místo aby seděl a čekal na pomoc