Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem přítomným i nepřítomným ![]()
Tak dnes už mi to nedá a zakládám diskuzi. Asi spíš pro pobavení, ale když to vezmu do důsledku, tak mi opravdu tečou nervy! Dnes a denně se na některých místech setkávám s obrovským poutačem… např. k nákupu nad 500,– Kč DÁREK ZDARMA!!!
Ono se za dárky platí?
Buď je to dárek nebo si to koupím, ne? Cítím to takhle sama? ![]()
já nad tím nikdy takhle nepřemýšlela ale něco na tom bude. mě spíš vadí že dárkem nazývají nějakou hovadinu například obyč tašku
Jsem lehce nepochopila, co tím chce básník říct
Jasně, že si ten dárek musíš zasloužit, tudíž bez nákupu dostaneš prd… Je to obchod ne charita ![]()
Jo jo, taky mě to vytáčí. Myslím si, že je to proto, že někde nabízí dárky a ve finále je člověk zaplatí. ![]()
@CokeLady To už je jiná situace, když máš za ten dárek připlatit ![]()
@CokeLady píše:
Jo a ještě ono hodně lidí slyší na to ZDARMA, kdyby tam bylo jen k nákupu nad 500 Kč dárek, tak to tak nebouchne do očí jako K nákupu nad 500 Kč DÁREK ZDARMA. To uznej sama. Marketingový tah.
jednou znám z vypravení kamarádky z penny dárek nad 500 kč zdarma, dárek byl hnusný stolní víno
, letěl do koše
Co dárek zdarma, na spoustě e-shopů si podle výše nákupu můžeš vybrat dárky za 1,–Kč, a už jsem narazila i na dárek za 29,– Kč ![]()
Jé, nejsem jediná, komu tohle taky rve oči
já mám na to slovní spojení „dárek zdarma“ už nějakou dobu alergii ![]()
@blecha72 píše:
I doma si musíte dárek zasloužit
Me vzdy pobavi - nakupte za 200,– dostanete nalepku, za urcity pocet dostanete plysaka! Deti se muzou zblaznit a jeden plysak vyjde na 1400,– i vice
@Etcetera78 to ještě jde, já když objednávám klukovi jídlo tak k nákupu nad 1200 si můžu objednat 5 výrobků zdarma a na faktuře potom mám: bonus výrobek zdarma 5 kč
@palapa píše:
Me vzdy pobavi - nakupte za 200,– dostanete nalepku, za urcity pocet dostanete plysaka! Deti se muzou zblaznit a jeden plysak vyjde na 1400,– i vice
přesně, tohle mi taky leze na nervy, je to předražený jak potvora ![]()