Dárek zdarma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
10.2.14 20:27

@Kočislava
nejsi sama, toto mě taky už mockrát napadlo, jen mě nenapadlo kvůli tomu založit diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
10.2.14 20:28

@CokeLady Myslíš třeba u časopisů? Výjimečné číslo s „dárkem“ o 15 korun dražší? A samozřejmě bez dárku za standardní cenu neexistuje. To taky miluju. Jinak jsem teda typ, na kterýho dárky zrovna v těch časopisech platěj, to se přiznám :oops: Ale nazývat to „dárkem“ je trošku troufalé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
10.2.14 20:29

@Kočislava vnimam to stejne, zvlast me bavi, kdyz si pak jeste na fakture nauctuji 1 kc :mrgreen:
@Dabera jde o spojeni „darek zdarma“ - vy si doma za darky platite? :think:
@CokeLady pravda, ze „zdarma blbost, co nikdo nechce“ nezni tak lakave :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
10.2.14 20:30
@subsomi píše:
@Kočislava
nejsi sama, toto mě taky už mockrát napadlo, jen mě nenapadlo kvůli tomu založit diskuzi
:mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: Já už jsem to po dnešku nějak neustála :mrgreen: 8) 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.2.14 20:32

Přečtěte si knížku od: Dan Ariely - Jak drahé je ZDARMA

naprosto a dokonale vystihuje dané téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973

Dokonce jsem tuhle diskuzi otevřela, že bych se mohla dozvědět, jak na dárek ZDARMA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
@Kočislava píše: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: Já už jsem to po dnešku nějak neustála :mrgreen: 8) 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v pohodě, aspoň mám rozptýlení na večer, tohle budu sledovat, zajímá mě, jak to vidí jiní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
10.2.14 20:33

To mi připomnělo dnes v jedné nejmenované drogerii: Dvě ženské přede mnou (evidentně kamarádky), jedna z nich byla známá prodavačky, prodavačka zkasírovala první dámu a dala jí dárek (zubní kartáček), zkasírovala druhou (která byla samé Gábi a máte tohle a Gábi, už jsi viděla…) a dostala dárek (nějaké bižu), pak jsem byla na řadě já a za mnou spousta lidí… když mi říkala cifru, tak se ji ironicky ptám: A dárek nebude? (fakt to bylo spíše ze srandy) Prodavačka byla zaskočená a já říkám: Nebo dárky jsou jen z kamarádství Gábi? No pán za mnou vybuchl smíchy… No a dostala jsem prd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi bych držela ústa, ale když ony byly tak hlučné ještě poukazovaly na ty dárky… to nešlo si nerýpnout.. Jo a o cenu nákupu nešlo, platila jsem více než první dáma :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.2.14 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
10.2.14 20:35

@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

@Menzy seš dobrá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
@LadyPet píše:
Dokonce jsem tuhle diskuzi otevřela, že bych se mohla dozvědět, jak na dárek ZDARMA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a rada kde nic, tu nic, že? :lol: :lol: 8) 8) :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys

Já dneska dostala k hajzlpapíru plyšáka - dítě bylo nadšený. Tak jasný, že musíš nejdřív něco koupit, dárek si vždycky musíš zasloužit. Buď se musíš v ten den narodit nebo musíš bejt ten den v kalendáři, či být ten den už nějakou dobu něčí žena :mrgreen: Jen pro krásný oči Ti nikdo nic nedá

• Citovat
  • Upravit
15404
@Dabera píše:
@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde :D

njn, prostě jsi to nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
10.2.14 20:36

@Menzy :mrgreen: Pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...