Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kočislava
nejsi sama, toto mě taky už mockrát napadlo, jen mě nenapadlo kvůli tomu založit diskuzi
@CokeLady Myslíš třeba u časopisů? Výjimečné číslo s „dárkem“ o 15 korun dražší? A samozřejmě bez dárku za standardní cenu neexistuje. To taky miluju. Jinak jsem teda typ, na kterýho dárky zrovna v těch časopisech platěj, to se přiznám
Ale nazývat to „dárkem“ je trošku troufalé ![]()
@Kočislava vnimam to stejne, zvlast me bavi, kdyz si pak jeste na fakture nauctuji 1 kc ![]()
@Dabera jde o spojeni „darek zdarma“ - vy si doma za darky platite? ![]()
@CokeLady pravda, ze „zdarma blbost, co nikdo nechce“ nezni tak lakave ![]()
@subsomi píše:
@Kočislava
nejsi sama, toto mě taky už mockrát napadlo, jen mě nenapadlo kvůli tomu založit diskuzi
Přečtěte si knížku od: Dan Ariely - Jak drahé je ZDARMA
naprosto a dokonale vystihuje dané téma.
Dokonce jsem tuhle diskuzi otevřela, že bych se mohla dozvědět, jak na dárek ZDARMA
![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
Já už jsem to po dnešku nějak neustála
![]()
![]()
To mi připomnělo dnes v jedné nejmenované drogerii: Dvě ženské přede mnou (evidentně kamarádky), jedna z nich byla známá prodavačky, prodavačka zkasírovala první dámu a dala jí dárek (zubní kartáček), zkasírovala druhou (která byla samé Gábi a máte tohle a Gábi, už jsi viděla…) a dostala dárek (nějaké bižu), pak jsem byla na řadě já a za mnou spousta lidí… když mi říkala cifru, tak se ji ironicky ptám: A dárek nebude? (fakt to bylo spíše ze srandy) Prodavačka byla zaskočená a já říkám: Nebo dárky jsou jen z kamarádství Gábi? No pán za mnou vybuchl smíchy… No a dostala jsem prd
![]()
Asi bych držela ústa, ale když ony byly tak hlučné ještě poukazovaly na ty dárky… to nešlo si nerýpnout.. Jo a o cenu nákupu nešlo, platila jsem více než první dáma
![]()
@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde ![]()
@LadyPet píše:
Dokonce jsem tuhle diskuzi otevřela, že bych se mohla dozvědět, jak na dárek ZDARMA![]()
![]()
Já dneska dostala k hajzlpapíru plyšáka - dítě bylo nadšený. Tak jasný, že musíš nejdřív něco koupit, dárek si vždycky musíš zasloužit. Buď se musíš v ten den narodit nebo musíš bejt ten den v kalendáři, či být ten den už nějakou dobu něčí žena
Jen pro krásný oči Ti nikdo nic nedá
@Dabera píše:
@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde
njn, prostě jsi to nepochopila ![]()