Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dabera píše:
@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde
njn, prostě jsi to nepochopila ![]()
@Jemys píše:
Já dneska dostala k hajzlpapíru plyšáka - dítě bylo nadšený. Tak jasný, že musíš nejdřív něco koupit, dárek si vždycky musíš zasloužit. Buď se musíš v ten den narodit nebo musíš bejt ten den v kalendáři, či být ten den už nějakou dobu něčí ženaJen pro krásný oči Ti nikdo nic nedá
@Dabera píše:
@Fiducia Ježiš, tak mi to prostě z úvodního příspěvku vyznělo tak, že jí vadí, že musí nakoupit za určitou cenu pokud chce dostat dárek, což mi divné nepříjde
ja to nemyslela zle ![]()
@LadyPet píše:
Dokonce jsem tuhle diskuzi otevřela, že bych se mohla dozvědět, jak na dárek ZDARMA![]()
![]()
nejsem sama
![]()
A teď jsem si to uvědomila…
takže v podstatě je důležité ten „dárek zdarma pojmenovat“
Např. při koupi pěti polévek Vitana obdržíte 80 (neuvedeno prošlých, nebo s trvanlivostí do 13.2. 2014) Masoxů zdarma
![]()
@Fiducia to nic, já jen, že už mi to pak došlo (nebo spíše bylo vysvětleno a posléze došlo)
![]()
@Dabera píše:
@Fiducia to nic, já jen, že už mi to pak došlo (nebo spíše bylo vysvětleno a posléze došlo)![]()
vysvetleni prislo, nez jsem to stacila nadatlovat ![]()
No ale to nic, u nás v obchodě prodávali takový krabičky v nich byly prstýnky, a to byla normální bižu, akorát ty krabičky nebyly průhledný a měla sis ju koupit a potom až se podívat a to bylo to překvapení..a krabička stála 100kč
no nikdo jim to nekupoval a nedávno jsem to viděla v 50% slevě, neb jim to někdo roztrhal aby viděl co je vevnitř, tak ty krabičky zpátky zalepili a dali je do 50% slevy ![]()
http://www.briliantina.com/beta/e-shop/ tohle je ono, nechápu, že si to někdo koupí, vždyť ty prstýnky nemusí ani sedět ![]()
Při nákupu nad 100,–,,dárek zdarma",taková ta laciná instantní čínská polívka. Na jednu stranu je to milé
,na druhou u nás to nikdo nejí a pořád mi to cpou. Třeba žvýkačky by byly možná vhodnější. ![]()
Já dneska dostala k hajzlpapíru plyšáka - dítě bylo nadšený. Tak jasný, že musíš nejdřív něco koupit, dárek si vždycky musíš zasloužit. Buď se musíš v ten den narodit nebo musíš bejt ten den v kalendáři, či být ten den už nějakou dobu něčí žena
Jen pro krásný oči Ti nikdo nic nedá