Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jaky mate pupik v 5.-6.tt.Jde uz neco videt? Uz se neco rysuje, nebo je to brzy? Pozna se to spise ten kdo mel pred tim ploche bricho.jak jste to mely vy, nebo mate? Ja zatim nechci nic zakrikniut, u doktorky jsem zatim nebyla.
@00000000 píše:
Holky jaky mate pupik v 5.-6.tt.Jde uz neco videt? Uz se neco rysuje, nebo je to brzy? Pozna se to spise ten kdo mel pred tim ploche bricho.jak jste to mely vy, nebo mate? Ja zatim nechci nic zakrikniut, u doktorky jsem zatim nebyla.
Ja az v 16tt. U druheho pry driv
@00000000 já ploché břicho měla a v tomhle týdnu na mě nic poznat nebylo ani v prvním, ani v druhém těhotenství. ![]()
5tt to je vlastně 3 týdny od oplodnění a to snad ani nemůže být nic vidět ![]()
Ve druhém těhot. mi teda břicho vyjelo dost brzy, ale takto brzy tedy nééé
![]()
V 6. týdnu bývá břicho více nafouklé, pak splaskne a začne růst to pravé těhotenské bříško, většinou kolem 3.-4. měsíce, někdy i později. Na mě něco bylo vidět tak v 5. měsíci ![]()
Mam bricho ploche. Jsem navic trochu podvizivena a ani u prvniho ani u druheho to nebylo/ neni poznat. Az ted u dvojky na konci 8tt mi trochu zavina rust, ale vniman to jen ja, druhy clovek to na me dle me nepotna ani s upnutym trickem ![]()
Nemá jít ještě co vidět, vždyť to jde sotva vidět na ultrazvuku
je to jen takové semínko… bývala jsem taková nafouklá, břicho se začalo rýsovat až někdy 17. - 18. tt a to mi přišlo jako takový kulatý špek. Hezké pevné kulaté bříško jsem měla snad až někdy 23. tt, přibližně
Jsem ve 27tt a bricho nemam zadne, nahore 1 kg. Stale nosim sve puvodni obleceni a jeste dlouho s nim vydrzim. Mimco ma uz 38 cm a 1 kg, ale je sikovne stocene.
Břicho mi vylezlo až po 25tt., v 5.-6. týdnu jsem teprv sotva zjistila že jsem v tom. Není co by mělo být vidět, maximálně můžeš být nafouklá jak při PMS.
U prvniho bylo na me brisko videt kolem 12 tt. U druheho uz v 9 tt. Kolem toho sesteho tydne jsem ale byla hrozne nafoukla.
Hh, na me to bylo poznat trochu az kolem 20tt, ted 37tt a brisko male porad. ![]()
@Lily Evans píše:
Břicho mi vylezlo až po 25tt., v 5.-6. týdnu jsem teprv sotva zjistila že jsem v tom. Není co by mělo být vidět, maximálně můžeš být nafouklá jak při PMS.
Jojo to jsem nafoukla a jak ![]()
Já jsem těhotná prvně, jsem v 15 týdnu a ještě vůbec nic, ploché bříško zatím. ![]()
@00000000 Měla jsem podbříšek malinko nafouklý, ale srovnatelně jako před a při menstruaci, bolesti stejně tak. Podle břicha bych na těhotenství nesázela ![]()