Pupínky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
20.10.21 20:21

Bolí ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.10.21 20:31

Mně to přijde jako pokousaní nejakým hmyze. Pokud by to do tří dnů nemizelo, zašla bych na kožní. Nebo při obtížích i dřív. Vypadá, že ho to asi svědí? Dala bych Fenistyl nebo to jím namazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.10.21 20:31

Není to moc kvalitní záběr, tipla bych neštovice, pokousání od blechy nebo od štěnic, svrab, s trochou nadsázky divně rozlezlý pásový opar… V každém případě s tím zajděte k lékaři. Kdy ty pupínky naskákaly? Jsou suché nebo mokvající?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
20.10.21 20:35

Me napadly stenice…nemohli jste si je odnekud privezt? Nespal u kamarada? Neprijeli jste z dovolene?…Kolega z prace takhle vypadal….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 20:47

Já si myslela, že blechy. Když je loni měla mamka od kocoura, tak sem tam doma na matraci nějakou viděla. Já nenašla. Tak nevím. Některý pupínky jsou červený a některý vypadají, že je na nich bílá čepička. Obrátila jsem doma všechno vzhůru nohama a nic jsem nenašla. Ráno pupínky neměl. Až odpoledne když jsme se vrátili. Do 3 byl ve školce a do 6 jsme byli venku na kolech. Ale nevím, jestli už to měl když přišel ze školky nebo až z venku.

• Citovat
  • Upravit
30.5.23 17:56

Dotaz

Ahojte, prosím o radu než se popřípadě vydáme k doktorovi.
Dceři 8 let se na noze udělali tyhle pupínky, 2 jdou vidět dobře, další dva mi přijdou, že se dělají.
Minulý týden byla v bazéně, a jednou už jako malá měla Impetigo, tak se bojím, aby to nebylo opět ono.
Chci se proto zeptat, jestli dokáže někdo říct, zda je to jen neškodný pupínek a nebo něco s čím jít k doktorovi.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
30.5.23 17:59

@Tajemna856 Neštovice?

• Citovat
  • Upravit
30.5.23 18:01

@Tajemnadama Nevím, prý jí to ani nesvědí a jinde to nemá. Každopádně neštovice ještě neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.23 18:05

Teď jsem to objevila i jinde na těle, tak to nejspíš budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
30.5.23 18:53
@Tajemna856 píše:
@Tajemnadama Nevím, prý jí to ani nesvědí a jinde to nemá. Každopádně neštovice ještě neměla

Vsadím se ze to jsou neštovice, ty začínají vodnatymi pupinky.

• Citovat
  • Upravit
30.5.23 19:04

@Tajemnadama Tak už je osypaná, takže jsou to neštovice. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení