Bazárky

96
25.2.05 21:33

Bazárky

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, která z Vás má zkušenosti s bazárkama jako je Krteček, Adámek, MimiBazar, Vltava…a další.
Chtěla bych si tam objednat pro malou oblečení a slyšela jsem, že některé bazárky zasílají zboží poškozené, tak se chci zeptat, jestli některá z Vás neví, které to jsou.
Moc díky.
Nevím,jestli už tu tahle diskuze náhodou neproběhla…kdyžtak poraďte kde hledat.
Ahoj Radka a Sabinka už 4m (toto letí):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
26.2.05 08:56

Ahoj, nakousla jsem nedávno tohle téma ve fóru výbavička, téma oblečky ze sekáče. Nejlépe z toho asi vyšel www.brumla.cz, ale mrkni, jsou tam i další :P
Dobré úlovky Veronika a Anežka (6m a 8d)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.3.05 10:42

Zkušenost - bazárek Miminet

Já jsem nedávno využila nabídku bazaru Miminet, koupili jsme polohovací křesílko Tako pro mimi. Bylo uváděno že je zcela nové, nepoužívané, cena byla 600,– (běžně cca 1400,–) Balík nám dorazil do týdne, cena odpovídala a především odpovídal popisovaný stav, křesílko bylo nepoužité a krásné. Nemám zkušenosti s oblečkama, ale myslím, že budou mít stejný přístup ke všem zákazníkům takže já Miminet vřele doporučuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.3.05 10:45

A ještě odkaz :o)

Hlava děravá… Miminetovské webovky 8) http://www.miminet.wz.cz/bazar/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.3.05 11:33

ahoj Hani,
chci Tě jen pozdravit, koukala jsme, že bydlíš ve Střitěži, fascinuje mě ten váš železniční přejezd, nedávno tam prohučela před námi jedoucí Octávka v plné rychlosti až jí z podvozku šlehaly jiskry. Taky jsme byli lyžovat v Řece a moc se nám to tam líbilo.
Já pocházím v Vojkovic u F-M, stále tam mám rodiče a jezdím za nima. Do školy jsem chodila do Českého Těšína a dennodeně jsem jezdila vlakem z Dobratic právě přes Střitěž.
Měj se moc hezky.
Zuzka+Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
13.11.13 10:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.3.14 20:28

Ahojky chtěla jsem se zeptat jaké navštěvujete bazárky? už jsem prošla zdejší bazárek mimibazar bazoš a aukro existuje ještě něco? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.14 20:54

Sbazar, modrý konik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie