Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No chtěla jsem to dát anonymně at nevypadám jako blbec, ale tak fotka mě prozradila
Zítra k dr jdeme, jen sem trochu vyplašená co by to mohlo být ![]()
@Prcek88 proč jak blbec, já chtěla včera zakládat taky pupínkovou diskuzi
akorát jsem byla unavená, tak jsem šla spát ![]()
Na těch fotkách to není moc poznat
koukni na google, já včera zjistila že má holka zarděnky nebo spalničky, ale bez teplot ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 proč jak blbec, já chtěla včera zakládat taky pupínkovou diskuziakorát jsem byla unavená, tak jsem šla spát
Na těch fotkách to není moc poznat
koukni na google, já včera zjistila že má holka zarděnky nebo spalničky, ale bez teplot
On je taky bez teplot, baští, hraje si, je uplně v pohodě až na ty pupínky a průjem. Lezou mu zuby, už se prožízly tak sem myslela, že ten průjem má z toho. A pupínky z bazénu, a co holka dobrý?
To bude z horka. Ale ten průjem se může rozjet, takže bych neočkovala. Akorát se budeš zbytečně nervovat, jako já ![]()
@Prcek88 jo, asi se ji vyrazila blbost
hele jak píše paní @gabriela82 asi odsuň očkování, pupínky a srajda, to je blbá kombinace
třeba má nějakej virus
kdyby jsi ten průjem chytla taky, tak ti poradím kdo ti poradí ![]()
@gabriela82 píše:
To bude z horka. Ale ten průjem se může rozjet, takže bych neočkovala. Akorát se budeš zbytečně nervovat, jako já
Očkovat nebudu, to je jasná, pujdu jen ráno k mudře tak jí to ukážu a očkování odložím určitě
@Jasněnkaa Já sem zatím docvela v pohodě, sem něco mezi tím, a kdo by mi poradil??
Podle mě to má z tý vody nalokal se, potil se atd.
Jen je divný, že se to zase rozjelo
@Prcek88 řekla bych, že já. Řeším to samé už skoro týden. Kombinace očkování, srajdy a horeček
Pak jsem to čapla já. Už je to snad za námi.
@gabriela82 píše:
@Prcek88 řekla bych, že já. Řeším to samé už skoro týden. Kombinace očkování, srajdy a horečekPak jsem to čapla já. Už je to snad za námi.
Tak malýmu byl malinký nevím pár týdnů venku skoro 40ky a ona mu dala hexua prevenar najednou prujem, šílený teploty atd takže, od tý doby si dávám majzla, ještě že máme jinou doktorku
@gabriela82 Taky sem to měla s malým, bydlela sem na záchodě a ještě malej do toho šílený to bylo
@Prcek88 @gabriela82 si založte skupinu ![]()
Já myslím, že to je z těch veder, protože to byl fakt masakr
u nás už dobrý, ale byl to nerv teda
a to jsem s mrňochem ani nechodila ven, ani starší nic nedotáhli, oba dva tuhek bobek, teda né že bych jim ho kontrolovala ![]()
Malá má taky
, hele co je na tý první fotce za část těla? Marně tu nad tím dumám ![]()
Ahoj malý má na hrudi od pátku pupínky, myslela jsem, že to jsou potničky mizely, ale dnes se zase rozjely. Zítra jdeme k dr, ale máme jít na očkování.
Jí to co normálně.
Vypadá to na alergii?