Šestá nemoc bez horeček?

37
23.6.13 11:42

šestá nemoc bez horeček?

Chci se zeptat, jestli je možné, že by jsme prodělali šestou nemoc bez horeček. Nebo alespoń jsem si na malé ničeho nevšimla, dokud se neosypala. Prvně jsem si myslela, že to má ze sluníčka, ale co jsem tady vyčetla z jiných diskuzí, tak ta vyrážka spíš připomíná šestou nemoc. Krupička na tvářích, za ušima, kolem krku, hrudníček a trochu vršek zádíček. Máme to už od středy, dnes neděle a nezdá se mi, že by se to moc lepšilo. Možná je to tím, že občas neodoláme a jdeme chvíli ven, ale snažím se být co nejvíc ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
23.6.13 12:26

A nemá delší vlásky? já jen že malá je teď osypaná na stejných místech, ale má to z horka - potničky pod vlasama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
23.6.13 12:27

O šesté nemoci bez horeček jsem nikdy neslyšela.

Samozřejmě každá nemoc může proběhnout netypicky - ale rozhodně bych na to nespoléhala a pokud se vyrážka ani po několika dnech nelepší, vzala bych dítě ukázat doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
23.6.13 12:30

Zrovna u seste jsou ty horecky pomerne typicke, podle me je to jina pupinkata mrcha… nebo alergie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
23.6.13 12:41

U seste nemoci neni krupicka ve tvari, pouze ve vlascich a osypka zacina na brisku, pak zadicka a hlavicka a teploty u toho sou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
23.6.13 12:42

Taky to muze byt i nejaka jina nemoc, treba 5.nemoc kde je prvne vyrazka a potom teploty, radeji zitra zajdi k doktorce s ditkem a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maorka
23.6.13 12:44

Řekla bych že to šestá nebude…u ní jsou nejdřív teploty a potom osypání…a hlavně osypání u nás teda trvalo tak tři dny..to bude asi něco jinýho co třeba ze slunka? a nebo z nějakýho ovoce? může to mít i z prášku na praní aviváže :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA