Pupínky na chodidle

1845
23.6.23 09:21

Pupínky na chodidle

Zdravím, dcera 11 let má delší dobu na chodidle pupínky viz fotka. Nebolí jenom občas začnou svědit třeba jeden den a pak je zas klid. Co to může být a čím to namazat když to svědí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
23.6.23 09:52

To je noha zvenku od kotniku vejs a ne chodidlo, bych rekla. Pupinky vypadaj jako molusky. Nekdo to necha vyskrabat na koznim. Je to virovy, driv nebo pozdejs to odezni. A taky prej dost nakazlivy. Mne to ale kdysi od batolete doma nikdo nechytil a to tam byl i novorozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.6.23 11:09

Ja bych rekla nejaky typ exemu, take jsem to mivala jako dite, vzdycky to pocase zmizelo, pak se objevilo..zkuste koupit hydrokortizon a objednat na kozni..kdyby to byly molusky, tak na kozni stejne musite, ale ty by se rozsirovaly nejspis i na dalsi casti tela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
23.6.23 11:31

Já to úplně dobře na té fotce nevidím, ale mým dětem se občas udělají na chodidle potničky. Speciálně, když si vezmou ponožky s nižším obsahem bavlny anebo synovi někdy z kopaček - když je vedro, jak se v tom ta noha zapaří. Mažu zinkovkou, za pár dní zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
23.6.23 19:12

Vy nevíte, kde je chodidlo? Vždyť to má na kotnících. Kopřivka, ekzém, potničky, namazala bych to třeba Fenistilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
3.7.24 21:54

@lucik2011 prosím, co to u vás bylo? Řešíme to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí