Pupínky - svědivé puchýřky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzukaa
25.7.11 16:25
zuzulenda píše:
Chtěla jsem taky založit diskuzi.
Z pátka na sobotu spala dcerka u babičky. V sobotu večer jsem si všimla, že na horním (možná kousilinek nad) rtu má pupínek. Zrovna jsem volala s mamkou, tak říkám, že se malé asi dělá opar. Při telefonování koukám na malou jak leží v posteli a všimla jsem si, že má i na čele a vedle pravého oka takový pupínek. Říkala jsem mamce, že snad to nejsou neštovice. Napadlo mě, že to může mít poštípané. Mamka si není vědoma, že by měli doma komára či něco podobného. Večer jsem ji to namazala.
Včera navečer jsme šli ven. Při oblékání jsem si všimla, že na levé ručičce má dalších 5-6pupínků. Jeden teda pořádný. Takže štípance od komára to asi nebudou.
Na omak je to dosti tvrdé, vystouplé… Neštovice jsme také neměli. Máme doma psa, tak blecha je možná, ale to bychom měli třeba i my, ne?!
Doktorka dnes neordinovala, tak jsme tam nemohli jít…
Takže máme stejný problém :nevim: :think:

ahojky no ano na doteki jsou take tvrde jsióu to ty same jako ma ma dcera koukala si na fotku¨?

• Citovat
  • Upravit
3910
25.7.11 17:12
:think:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
25.7.11 17:14
zuzulenda píše:
Zuzuuka, ano koukala. Má uplně stejné. Akorát má teda 3na obličeji a asi 5-6 na ručičce levé :think:

tak to je zajimave ja si myslim ze to muzou byt ty blechy bohuzel se mi nikde nepodarilo najit jak to vypada kdys pokouse blecha :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
25.7.11 18:37

http://halucinace.blog.cz/…cky-a-blechy no takze je to od blechy :cry: jak je to mozny co mam delat?

• Citovat
  • Upravit
14771
25.7.11 18:42

no dej fenistil na svědění a potři něčím na štípance po hmyzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
25.7.11 18:46
Ajka a Domi píše:
no dej fenistil na svědění a potři něčím na štípance po hmyzu :nevim:

jj to udelam ale jak se jich mam zbavit doma? a z kocky?

• Citovat
  • Upravit
14771
25.7.11 18:59

na veterině nebo ve zverimexu koupit odblešovač a třeba obojek proti blechám plus její místečko kam lehá vystříkat tím odblešovákem a pelech vyprat :nevim: chodí i ven nebo je jen v domě,bytě?jo a ještě je na kočku i šampon proti blechám říká manžel :wink: takže prvně vykoupat a pak stříkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.7.11 19:00

většinou ty blechy budou v okolí té kočky,potřebují krev hostitele,takže fakt její kožich,pelech nebo tam kde lehá :nevim: asi jedna nebo pár zabloudilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.2.23 08:43

Obnovuji diskuzi. Synovi se přes noc objevily tyto pupínky. Hodně ho svědí. Má to jen na jedné paži, jinak nikde nic. Má teď rýmu, ale teplotu ne. Řekla bych, že neštovice, ale měl je před rokem s celkem silnějším průběhem. Náš pediatr tento týden má dovolenou a zástup je z ruky a nemám auto. Nemáte někdo prosím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek