Pupínky, poznáte o co jde?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21509
28.12.18 19:56

To budou neštovice. I mají typický průběh výsevu. Začíná to v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
28.12.18 20:01

Jj, neštovice..syn se vysévá od včerejška stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.12.18 20:10

No to mám radost Teda :D děkuji za pomoc. S nestovicema předpokládám, že je zbytečné k lékaři pokud nebudou nějaké problémy že? Koupila jsem tekutý pudr a čtu rady co s tím, tak vám taky přeji ať máte dobrý průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.12.18 20:18
@Mia. Prcek píše:
No to mám radost Teda :D děkuji za pomoc. S nestovicema předpokládám, že je zbytečné k lékaři pokud nebudou nějaké problémy že? Koupila jsem tekutý pudr a čtu rady co s tím, tak vám taky přeji ať máte dobrý průběh :)

Já byla ráno u doktorky, máme tu epidemii a minuly tyden když jsme tam byli s něčim jiným tak říkala radši přijít..ale na pohotovost bych kvůli tomu nejela..Pudr se už nedává, doporučila kratce sprchovat bez mýdla, nemazat, jen ošklivé a rozškrabnute dezinfikovat betadinem.Napsala nam ještě 3× denně půl dithiadenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.12.18 20:27

Právě na pohotovost se mi jít vůbec nechce. Takže k tomu přistupují jako k nestovicim. Pudr jsem koupila, ale je pravda, že všude čtu jak se opravdu už moc nepoužívá. Dithiaden taky mám nachystaný kdyby to bylo neprosne :) ještě jsem dost slyšela, že se doporučuje vycvachtat rychle v roztoku hypermanganu, který taky mám, ale zatím jsme jen osprchovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
28.12.18 20:38

neštovice krásně ukázkové, taky zrovna máme, malá dostalapudr alepodvou dnech jí boláčky začaly velmibolet takže k dr ta okamžitě pudr umýt a samo že puchýřky pod pudrem byly totálně zanícené,prý ten pudr udělal jakoby ulitu a jak to chtěloprasknout nešlo topřes něj aproto seto zanítilo, takže teď jen dithiaden na svědění a panadol na bolest těch zanícených které musíme mazat betadinovým roztokem…a zákaz koupání samozřejmě, jen omývat genitálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí