Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To budou neštovice. I mají typický průběh výsevu. Začíná to v hlavě
No to mám radost Teda
děkuji za pomoc. S nestovicema předpokládám, že je zbytečné k lékaři pokud nebudou nějaké problémy že? Koupila jsem tekutý pudr a čtu rady co s tím, tak vám taky přeji ať máte dobrý průběh ![]()
@Mia. Prcek píše:
No to mám radost Tedaděkuji za pomoc. S nestovicema předpokládám, že je zbytečné k lékaři pokud nebudou nějaké problémy že? Koupila jsem tekutý pudr a čtu rady co s tím, tak vám taky přeji ať máte dobrý průběh
Já byla ráno u doktorky, máme tu epidemii a minuly tyden když jsme tam byli s něčim jiným tak říkala radši přijít..ale na pohotovost bych kvůli tomu nejela..Pudr se už nedává, doporučila kratce sprchovat bez mýdla, nemazat, jen ošklivé a rozškrabnute dezinfikovat betadinem.Napsala nam ještě 3× denně půl dithiadenu.
Právě na pohotovost se mi jít vůbec nechce. Takže k tomu přistupují jako k nestovicim. Pudr jsem koupila, ale je pravda, že všude čtu jak se opravdu už moc nepoužívá. Dithiaden taky mám nachystaný kdyby to bylo neprosne
ještě jsem dost slyšela, že se doporučuje vycvachtat rychle v roztoku hypermanganu, který taky mám, ale zatím jsme jen osprchovali ![]()
neštovice krásně ukázkové, taky zrovna máme, malá dostalapudr alepodvou dnech jí boláčky začaly velmibolet takže k dr ta okamžitě pudr umýt a samo že puchýřky pod pudrem byly totálně zanícené,prý ten pudr udělal jakoby ulitu a jak to chtěloprasknout nešlo topřes něj aproto seto zanítilo, takže teď jen dithiaden na svědění a panadol na bolest těch zanícených které musíme mazat betadinovým roztokem…a zákaz koupání samozřejmě, jen omývat genitálie