Pupínky u tříleťáka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.5.15 08:45

Pupínky u tříleťáka

Holky malej (3 a pul roku) mel tak pred dvouma tydnama horecku plus ryma a kasel, rymu ma porad jinak teploty ne, no a pred dvouma dnema se mu zacli delat pupinky, viz foto.
Myslela bych si nestovice, ale vubec se neskrabe a mezi decka skoro nechodime, spis vubec tak se mi to nezda, ale co by to mohlo byt? Pupinky furt pribyvaji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
7.5.15 08:47

To jsou neštovice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.5.15 08:48

Podle mne jsou to nestovice. Je tam dlouho inkubační doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.5.15 08:48

Tipla bych to opravdu na ty neštovice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 08:53

Ajeje, tak jestli to jsou fakt ty nestovice tak to neni moc dobry, mame jeste trimesicni mimco a ja sama sem nestovice jeste nemela :(

• Citovat
  • Upravit
2926
7.5.15 08:53
@Anonymní píše:
Ajeje, tak jestli to jsou fakt ty nestovice tak to neni moc dobry, mame jeste trimesicni mimco a ja sama sem nestovice jeste nemela :(

Tak to nezávidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 08:58

Holky a mam s nim jit k doktorce nebonjen necim mazat? Dneska by mel jet ke svemu tatovi tak nevim jestli pustit :think:

• Citovat
  • Upravit
4156
7.5.15 09:05

Pokud to jsou neštovice, tak doktorce rozhodně zavolat a domluvit se na postupu. Nemůže jít jen tak do čekárny mezi další děti! U nás chodí takto infekční zvláštním vchodem z chodby po předchozím objednání. Jinak podle fotky neposoudím, ale typické neštovice jsou jakoby puchýřky, naplněné tekutinou. Pokud nějakou takovou má, tak to budou neštovice.
Nám se osvědčilo na mazání tanno hermal lotio, homeopatika rhus toxicodendron 15ch a fenistil kapky. K doktorce jsme šli na kontrolu až za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.5.15 09:05

Dite s nestovicemi by melo byt co nejvíc v klidu a bez pobytu na slunci, bere to hodně silu. Pokud mu otec dopřeje klidový režim, tak proc ne. Ale bude schopny se starat o nevrle dite a mazat mu pupinky? Jinak já jsem kdysi jen zavola dětské dr.,řekla mi co si mám koupit v lékárně a ani jsem k ni nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
7.5.15 09:08

Syn prave ale nevrlej vubec neni, neskrabe se a zlobi jako vzdycky.. Zkusim zavolat doktorce a poptam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.5.15 09:10
@hanzbl00 píše:
Syn prave ale nevrlej vubec neni, neskrabe se a zlobi jako vzdycky.. Zkusim zavolat doktorce a poptam se
:palec: konzultace s dr.je asi nejlepší rešení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.5.15 09:14

Také to vidím na neštovice. A pokud neškrábe a není protivný, tak je to jen dobře ;). Kamarádce v lékárně prý na neštovice doporučily sudocream. Ale raději bych doporučila konzultaci s lékařem. Nejdříve tam zavolej, ať případně nezavlečete nákazu mezi ostatní děti v čekárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.15 09:34
@Anonymní píše:
Ajeje, tak jestli to jsou fakt ty nestovice tak to neni moc dobry, mame jeste trimesicni mimco a ja sama sem nestovice jeste nemela :(

zavolej k dr, zda to chce vidět na potvrzení - lepší aji pro Tebe. Neuděláš nic - to mrně je může mít naprosto bezproblémové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
7.5.15 10:34
@hanzbl00 píše:
Syn prave ale nevrlej vubec neni, neskrabe se a zlobi jako vzdycky.. Zkusim zavolat doktorce a poptam se

no, ja bych pockala, ono to vypada jako zacatek, takhle to synovi zacalo taky… muze (ale samozrejme nemusi) byt hur ;)

A take bych doporucila ten tanno hermal lotio, je to fakt super, syn dokonce tvrdil, ze po nem ho to nesvedi skoro vubec (a porad chtel mazat). ;) Je to drazsi, ale staci fakt malinko, me vystacilo na obe deti ;)

A k dr. bych zavolala, zeptala se, oznamila, ze mate nestovice a myslim, ze vas ani nebude chtit videt… ;)

A co se tyka miminka, tam bych to asi resila vic, zeptala bych se dr. co mas delat, kdyz to dostane miminko… protoze je velka pravdepodobnost, ze to dostane taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
7.5.15 10:35
@martina.se píše:
zavolej k dr, zda to chce vidět na potvrzení - lepší aji pro Tebe. Neuděláš nic - to mrně je může mít naprosto bezproblémové..

tak u nas dr. nepoznala nestovice hned (byli jsme na kontrole po angine, maly mel takove pupinky a ona rekla, ze to muze byt a nemusi) a do dvou dnu se vyhazel cely ;)

Takze ja myslim, ze je lepe pockat, jestli se to opravdu projevi (pro miminko je stejne uz pozde „izolovat“ :( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí