Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím všechny,
jaké prosím jsou vaše zkušenosti s kosmetikou Purity Vision? Je něco co byste opravdu doporučili nebo naopak?
Díky, díky, díky!
Na Purity Vision mám ráda, že mají non toxic produkty. Používám jejich hydroláty, arganový olej, růžový olej (tam jediné, co mi vadí je trochu nešťastně udělaná pumpička - vše je od ní mastné
), čisté bambucké máslo (z něj si občas dělám v kombinaci s mandlovýmm olejem i šlehané máslo). A nedám dopustit na zinkovku na všechny možné neduhy.
Měl jsem nějaké květinové vody, oleje.
Nevidím rozdíl mezi tím a Saloos. Každopádně, i když mám velmi citlivou pokožku nic mě nedráždilo a určitě si zase něco od nich pořídím (až to bude v Rossmannu v akci, standardní ceny jsou přehnané).
Miluju jejich kosmetiku. Pouzivam jejich vody - kvetinova a levandulova, zinkova mast skvela. Postupne zkousim a se vsim jsem vzdy spokojena. ☺️
Já jsem právě teď také začala zkoušet a zatím jsem dost spokojená, ale přeci jen používám krátkou dobu…
Proto by mě zajímaly konkrétní vyzkoušené produkty, které stojí za to pořídit.
Já o této značce přemýšlím, ale nevím, Jak s mastnou pleti? Jejich krémy jsou složením všechno másla a já se bojím, abych pak nebyla ještě mastnejsi. Mám radši lehčí věci, co se vstrebaji do pleti… mají něco takového?