Purity Vision

118
19.2.24 09:56

Purity Vision

Zdravím všechny,

jaké prosím jsou vaše zkušenosti s kosmetikou Purity Vision? Je něco co byste opravdu doporučili nebo naopak?

Díky, díky, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5316
19.2.24 10:27

Na Purity Vision mám ráda, že mají non toxic produkty. Používám jejich hydroláty, arganový olej, růžový olej (tam jediné, co mi vadí je trochu nešťastně udělaná pumpička - vše je od ní mastné :roll: ), čisté bambucké máslo (z něj si občas dělám v kombinaci s mandlovýmm olejem i šlehané máslo). A nedám dopustit na zinkovku na všechny možné neduhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.2.24 10:45

Měl jsem nějaké květinové vody, oleje.
Nevidím rozdíl mezi tím a Saloos. Každopádně, i když mám velmi citlivou pokožku nic mě nedráždilo a určitě si zase něco od nich pořídím (až to bude v Rossmannu v akci, standardní ceny jsou přehnané).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.2.24 11:04

Miluju jejich kosmetiku. Pouzivam jejich vody - kvetinova a levandulova, zinkova mast skvela. Postupne zkousim a se vsim jsem vzdy spokojena. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.2.24 13:49

Já jsem právě teď také začala zkoušet a zatím jsem dost spokojená, ale přeci jen používám krátkou dobu…

Proto by mě zajímaly konkrétní vyzkoušené produkty, které stojí za to pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
19.4.24 00:15

Já o této značce přemýšlím, ale nevím, Jak s mastnou pleti? Jejich krémy jsou složením všechno másla a já se bojím, abych pak nebyla ještě mastnejsi. Mám radši lehčí věci, co se vstrebaji do pleti… mají něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí