Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu tvé dilema. Na jednu stranu je dospělý, jistě mu věříš a zakazovat mu sraz je hloupé, na druhou stranu příležitost dělá zloděje. Nechala bych rozhodnutí na něm. jistě na tobě vidí, že nejsi moc ráda, že pojede, ale nesmí se cítit tak, žes mu to zakázala. Pokud pojede, pak jistě ne z důvodu, aby to dal dohromady s bejvalkou. Váš vztah jistě vydrží víc, než tuhle zkoušku. To dáte!
Zavřít, přivázat na řetěz a ještě mu nechat v ten den přebírat čočku smíchanou s popelem. Vsadím boty, že po rozvodu se už nikdy neožení. ![]()
Asi chápu tvoje pocity, ale snad si věříte, ne? Pokud jsi nervózní z toho, že má půst, tak se postarej, ať jede na sraz uspokojený. Nemusíte spolu přece hned spát, ne? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Omlouvám se předem za anonym. Je to pro me citlivější téma a navíc se jedna i o manžela. Jde o to…Manžel má mit sraz ze školy, kam s nim chodila bývala přítelkyně. Pravdepodobne bude ona na srazu taky. Chodil s ni hodně dlouho a rozešli se kvůli její nevěře. Ona ho pak za nějakou dobu chtěla zpátky a snažila se ho,,přemluvit,, On byl dost zásadovy a prostě rozhodnutý, že už by ji nemohl věřit. Tolik vim alespoň z jeho vyprávění. Já jsem ted těhotna, čekáme mimco. Připadám si tlusta, škareda, nepřitažliváse sexem jsme na tom dost mizerne. Já nemám moc chuť, manža to chápe a netlačí na me vůbec. I tak nějak vím, že si to s tim pupkem ani moc neužívá. Takže navzájem tak nějak tolerujeme momentální situaci. No a ted když si představím, že pojede na sraz, kde bude klabosit s bývalou, ktera si dá záležet aby ji to slušelo. Navíc vím, že je sama a nikoho nemá
Nejsem tip ženský, ktera by chlapovi řekla…proste nikam nepojedes a basta! Ale bohužel to tak cítím. Vždycky jsem u partnerů žárlila na bývalé, ale ted je to asi ještě znásobené těhotenstvím
potřebovala bych proto, prosim, nějaký pohled z venku a radu jak se k tomu postavit. Vím, že když řeknu ať nikam nejezdí, tak nepojede. Ale taky vím, že chce ostatní spolužáky hrozne vidět. A ze ho to bude mrzet. Ale já vím, že se budu doma užirat a nervovat. Je to domluvene nekde na chate i s prespanim, takze uz ted premyslim, jak tam asi budou spat
A pravděpodobně budu doma dělat dusno. Děkuji předem za nejake rady a názory. Omlouvám se za chyby, pišu z mobilu
je to dospělý muž a nemáš ho co kam pouštět.. můžeš si s ním promluvit o tom co tě trápí ale zakazovat? Nebo pustit? To si nech až bude tvému mimču tak 14 ![]()
Je dospělej, ona mu zahla, asi si pamatuje jak se cítil… myslíš, že by ti udělal to samé, navíc když čekáš vaše dítě?
Určitě bych mu to nezakazovala. Max bych mu řekla, jak se cítíš. Ale víc ne. Nepomůžeš si, ještě bude otrávený a litovat, že nepojede, přemýšlet o co přijde. Podle toho, co píšeš, je to fajn chlap. Kdybys chtěla, tak by nejel, to by každý neudělal. Nekaž to. Jen můj názor. Navíc, kdyby chtěl, příležitost si najde i jindy. Zkus mu věřit, i když to bude tězké.
@ProfZav píše:
Asi chápu tvoje pocity, ale snad si věříte, ne? Pokud jsi nervózní z toho, že má půst, tak se postarej, ať jede na sraz uspokojený. Nemusíte spolu přece hned spát, ne?
Jak říka moje kamarádka…jemu věřim, ale ji ne ![]()
Když te bude chtít s bejvalkou podvest, nepotřebuje na to sraz.
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Omlouvám se předem za anonym. Je to pro me citlivější téma a navíc se jedna i o manžela. Jde o to…Manžel má mit sraz ze školy, kam s nim chodila bývala přítelkyně. Pravdepodobne bude ona na srazu taky. Chodil s ni hodně dlouho a rozešli se kvůli její nevěře. Ona ho pak za nějakou dobu chtěla zpátky a snažila se ho,,přemluvit,, On byl dost zásadovy a prostě rozhodnutý, že už by ji nemohl věřit. Tolik vim alespoň z jeho vyprávění. Já jsem ted těhotna, čekáme mimco. Připadám si tlusta, škareda, nepřitažliváse sexem jsme na tom dost mizerne. Já nemám moc chuť, manža to chápe a netlačí na me vůbec. I tak nějak vím, že si to s tim pupkem ani moc neužívá. Takže navzájem tak nějak tolerujeme momentální situaci. No a ted když si představím, že pojede na sraz, kde bude klabosit s bývalou, ktera si dá záležet aby ji to slušelo. Navíc vím, že je sama a nikoho nemá
Nejsem tip ženský, ktera by chlapovi řekla…proste nikam nepojedes a basta! Ale bohužel to tak cítím. Vždycky jsem u partnerů žárlila na bývalé, ale ted je to asi ještě znásobené těhotenstvím
potřebovala bych proto, prosim, nějaký pohled z venku a radu jak se k tomu postavit. Vím, že když řeknu ať nikam nejezdí, tak nepojede. Ale taky vím, že chce ostatní spolužáky hrozne vidět. A ze ho to bude mrzet. Ale já vím, že se budu doma užirat a nervovat. Je to domluvene nekde na chate i s prespanim, takze uz ted premyslim, jak tam asi budou spat
A pravděpodobně budu doma dělat dusno. Děkuji předem za nejake rady a názory. Omlouvám se za chyby, pišu z mobilu
víš ty co - my jsme chodili ve třídě prakticky průběžně všichni s někým - a podle tvojí myšlenky by jsme se nemohli už nikdy sejít
A scházíme se pravidelně už 25 let každoročně…nikdy se neobjevila myšlenka že by někdo zážitky z mládí chtěl zopakovat…jsme už prostě všichni mnohem dál a jinde! Nijak se tím netrap ![]()
Příspěvek upraven 09.08.16 v 22:31
@Anonymní píše:
Jak říka moje kamarádka…jemu věřim, ale ji ne
Tak potom neni co resit, ne? Neznasilni ho.
@ProfZav píše:
Asi chápu tvoje pocity, ale snad si věříte, ne? Pokud jsi nervózní z toho, že má půst, tak se postarej, ať jede na sraz uspokojený.
Nikam nepůjde!!! Už se narajzoval dost!!! Kdyby měl cuky, schovej mu všecky boty ![]()
Ale teď vážně, jsou v tom zapojené hormony, proto ty pochybnosti a proto ta tvoje reakce. Ale myslím, že liché. Žádný normální chlap by snad nic nezkoušel na babu, která ho takhle vodila za nos. Vždyť jsi sama psala, by jí nemohl věřit.
Anonymko, myslím, že se svou žárlivostí bys něco měla dělat. tohle může mít ke stáří zhoršující se tendenci, až budeš zcela nesnesielná, a jednou se kvůli tomu rozvedete. navíc pokud máš žárlivost na bývalé partnery svých milých, jaký budeš mít vztah k dítěti? je možné, že budeš žárlit na babičky, na kamrády ve školce, až bude odrůstat, tak na jeho přátele… nepřipadá mi rozumné nechat to jen tak, ty si to musíš vyřešit, jinak se nezměníš. Udělej to pro sebe.
Ahoj všem. Omlouvám se předem za anonym. Je to pro me citlivější téma a navíc se jedna i o manžela. Jde o to…Manžel má mit sraz ze školy, kam s nim chodila bývala přítelkyně. Pravdepodobne bude ona na srazu taky. Chodil s ni hodně dlouho a rozešli se kvůli její nevěře. Ona ho pak za nějakou dobu chtěla zpátky a snažila se ho,,přemluvit,, On byl dost zásadovy a prostě rozhodnutý, že už by ji nemohl věřit. Tolik vim alespoň z jeho vyprávění. Já jsem ted těhotna, čekáme mimco. Připadám si tlusta, škareda, nepřitažlivá
se sexem jsme na tom dost mizerne. Já nemám moc chuť, manža to chápe a netlačí na me vůbec. I tak nějak vím, že si to s tim pupkem ani moc neužívá. Takže navzájem tak nějak tolerujeme momentální situaci. No a ted když si představím, že pojede na sraz, kde bude klabosit s bývalou, ktera si dá záležet aby ji to slušelo. Navíc vím, že je sama a nikoho nemá