Puzzle Sebamed

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
21.10.23 09:03

A jak víte, ze to máte na postě, mě poslali dotazník kde jsem vyplnila adresu telefon atd. a od té doby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118585
21.10.23 09:32
@nick mandarinka píše:
A jak víte, ze to máte na postě, mě poslali dotazník kde jsem vyplnila adresu telefon atd. a od té doby nic

Přišly mi smsky od pošty s číslem zásilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.10.23 13:39

@aiwwa no na tu odsávačku rozhodně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
24.10.23 12:23

Me do ted nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
24.10.23 12:27

Já taky pořád nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
24.10.23 12:32

Někomu už jdou i lahvičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
24.10.23 18:16

Taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
24.10.23 18:21

Ani v jednych výhra nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
24.10.23 21:21

Dobrý den,

výhry ze soutěže Puzzle se sebamedem byly dnes odeslány :)

Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.10.23 07:54

@admin Dobrý den, je tomu skutečně tak? Stále mi nepřišla žádná SMS ani e-mail, že by mi měl být doručován nějaký balíček… :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
26.10.23 08:53
@rybar12 píše:
@admin Dobrý den, je tomu skutečně tak? Stále mi nepřišla žádná SMS ani e-mail, že by mi měl být doručován nějaký balíček… :nevim: Děkuji

Dobrý den, @rybar12

kterou výhru máte na mysli? Respektive za jaký profil?
Soutěžil jste pod více nicky, konkrétně @Pdoctor, @rybar11. Souběžně pak registrujeme další výhry z účtů @hanik06 a @Vendula53.

Dle pravidel Vám náleží první vysoutěžená výhra. Ta byla také tento týden odeslána.

S pozdravem
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.10.23 09:03

@admin Ale v pravidlech není, ze více osob, které bydlí v jedné domácnosti nemohou soutěžit a obecně se účastnit her na emiminu… To, ze v jedné rodině soutěži více osob neznamená, ze se jedna o jednu a tutéž osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
26.10.23 09:12
@rybar12 píše:
@admin Ale v pravidlech není, ze více osob, které bydlí v jedné domácnosti nemohou soutěžit a obecně se účastnit her na emiminu… To, ze v jedné rodině soutěži více osob neznamená, ze se jedna o jednu a tutéž osobu

V pravidlech máme tyto případy ošetřené bodem II. viz níže.

V případě výhry věcné ceny musí soutěžící vyplnit adresu. Vyplněním adresy účastník souhlasí s její evidencí v databázi Výherců, která slouží výhradně k rozesílání cen. V případě, že více výherců bude mít shodnou doručovací adresu, bude na 1 doručovací adresu odeslána pouze jedna výhra.

Nicméně mimo shodnou adresu máme i technické zajištění, kterým odhalujeme jestli se jedná opravdu o jednu osobu s více profily a nebo více osob. Ve vašem případě víme, že máte více profilů :)

Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.10.23 09:25
@admin píše:
V pravidlech máme tyto případy ošetřené bodem II. viz níže.

V případě výhry věcné ceny musí soutěžící vyplnit adresu. Vyplněním adresy účastník souhlasí s její evidencí v databázi Výherců, která slouží výhradně k rozesílání cen. V případě, že více výherců bude mít shodnou doručovací adresu, bude na 1 doručovací adresu odeslána pouze jedna výhra.

Nicméně mimo shodnou adresu máme i technické zajištění, kterým odhalujeme jestli se jedná opravdu o jednu osobu s více profily a nebo více osob. Ve vašem případě víme, že máte více profilů :)

Viktorie

A to víte jak? Předpokládám, že narazíte na IP adresu a tel. číslo. Nikdo není povinný vlastnit svůj počítač a telefon, takže sdílet spolu jej může třeba 20 osob! Pokud nás doma nesledujete, a doufám, ze to skutečně nedelate, tak těžko víte, který ze členů domácnosti právě dané zařízení užívá!

Ano, je naše chyba, ze jsme si nevšimli, ze na jednu adresu přijde jen jedna výhra bez ohledu na to, kdo ji vyhrál.

V pravidlech však máte uvedeno, že přijde jedna výhra a od dalšího člena domácnosti jsem se dozvěděl, ze jedna skutečně přišla, a to ta nejlevnější a první vyhrana.

Nemáte v pravidlech uvedeno, ze prijde první výhra, ale pouze jedna. Na základě čeho urcujete, která přijde? Nikde nevidím žádná transparentní pravidla. Z mého pohledu jde o účelové ohýbání pravidel a je otázka, co zaměstnanci s neodeslanymi výhrami dělají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.10.23 09:41

@admin Zjistil jsem, ze v puzzle MAM v nasi domacnosti vyhraly 2 osoby - svagrova a tchyne. Vzhledem k tomu, ze nemate blize urceno, ktera vyhra bude na danou adresu odeslana a zase mate pouze obecne uvedeno, ze na adresu prijde pouze jedna vyhra (nikoli prvni!!!), zadam timto, aby byla odeslana vyhra ve vyssi hodnote, tedy odsavacka, kterou vyhrala svagrova.

Nemate uvedeny zadny transparentni zpusob, jak urcujete, ktera vyhra bude na adresu odeslana.

Nijak si objektivne neoverujete, jestli ma jedna osoba vice profilu nebo se jedna o vice osob a pouze obecnym tvrzenim si drze dovolujete tvrdit, ze mam vice profilu na jednu osobu. Opakuji, ze nikdo neni povinny vlastnit svuj pocitac, mobil aj.

V pripade, ze v soutezi MAM nebude odeslana vetsi vyhra (odsavacka), bohuzel budu muset celou zalezitost resit dal. Mam duvodne podezreni, ze vyhry v soutezi si rozebiraji mezi sebou zamestnanci emimina, coz si myslim, ze je vuci soutezim nefer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová