Pyžamko do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
3.5.13 21:25

pyžamko do školky

Ahoj holky, prosím o názor, syn „nastoupí“ pevně v to věřím v září do školky a jelikož nemá „žádné“ pyžamo, budu muset něco pořídit, jen uvažuju jestli krátký nebo dlouhý rukáv, říkám si září, říjem, listopad, prosínec, leden - to bude zima, ale zase ve školce budou topit, co se vám osvědčilo. (doma nespí nahatý, ale má polodupačky a tričko s dl. rukávem) děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
3.5.13 21:32

My jsme jsme meli ve skolce oboje, jak s dlouhym tak s kratkym :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.5.13 21:35

My máme pyžamko s dlouhým rukávem- před spaním i během něj ve třídě intenzivně větrají a spí jen pod tenkou dekou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 21:47

Pokud jste na 100% přijatí, budete mít schůzky rodičů nově přijatých dětí…u nás to bylo vždy v červnu…tak se zeptej přímo učitelky…krom toho ti v září uč. sama řekne…třeba, že se potí, ať mu dáte letní pyžamko nebo, že je mu zima a přibalíš ponožky atd…mám ve třídě různě zimomřivé děti…jedno má froté pyžamo a fusekle, druhé tenkou košilku a ještě se odkopává…větrám vždy…tak uvidíš sama…ale do září času dost, pyžamka nevyprodají, neboj… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
3.5.13 21:48

Kup dvojdilne-kalhoty plus triko, nejlepe bavlnene co pretahne, ne zapinaci. Lepsi koupit kvalitnejsi, co se hned nevytaha. Doporuciji koupit aspon trojej pyzamka, pokud doma nepouzivas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.5.13 21:50

Holky děkuju za názory, klidně postřehy pište dál

@Jitka1976 no zápis teprve budeme mít, ale je mi jasné, že ho „někde“ umístit musím. Do práce jdu za necelé 2měsíce a jsem máma samoživitelka takže se denně modlím a spoléhám na to a pomalinku uvažuju kde co budeme potřebovat a pomalinku začnu kupovat. Tak se právě koukám, kde co se mi líbí a co by bylo za přijatelnou cenu, abych mohla tu to a tu to koupit v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.5.13 21:53

@wildcherry děkuju, uvažovala jsem o kalhotách - takových těch slimkách - protože malý je hodně hubený a tričku přes hlavu, jen řeším ten rukáv a uvažovala jsem 2 možná 3, ať má na výměnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 21:57

@nikita066 Jasně…ale co když ti dítě nevemou? Co s těmi věcmi uděláš? Prodáš je se ztrátou na bazaru…(možná něco užiješ doma, ale…) spíš bych dávala stranou každý měsíc pár korun a vše nakoupila až budeš vědět co a jak…a hlavně co OPRAVDU bude potřebovat…to ti řekne učitelka…z vl. zkušenosti, mnohdy rodiče kupují zbytečnosti a ve finále zjistí, že dítě potřebuje 50% věcí co nakoupili…tak spíš počkej a šetři…

• Citovat
  • Upravit
13335
3.5.13 22:02

@Jitka1976 když nás nevezmou tak budu každý den u dveří ředitelky s velkou kyticí a dobrým koláčem :oops: a právě proto zjišťuju co a jak, jaké mají maminky zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 22:03

@nikita066 Jj…otravovat, otravovat, otravovat… :mrgreen: prostě tu ředitelku udolat…

• Citovat
  • Upravit
13335
3.5.13 22:05

@Jitka1976 no přesně, mé dítě se prostě dostat musí když už v okresu s největší nezaměstnaností jsem našla práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.5.13 22:24

Já dávám dceři tričko s krátkým rukávem a legínky. Má tenhle set :) v tašce na rezervní věci dvakrát, takže se to dá použít jak když se třeba polije, tak na ven nebo na spaní- ne samozřejmě jedno triko a legíny na tohle všechno, ale víš jak to myslím :) Ale chodí jen dvakrát týdně do soukromý, ve státní to třeba bude jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
3.5.13 22:29

Tak září, říjen podle počasí dávám ještě krátký rukáv, krátké kalhoty, přes zimu dlouhé. A pak přibližně květen, červen zase krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.5.13 22:53

Kupovala jsem obyč dlouhé od Wolfa. Bez problémů vydrží opakované praní a nikoho nepokouší k odnesení domů. Krátké jsme uživili minulý rok jen v červnu. Oba mají dvoje školkové, ale je rozumnější mít tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.5.13 10:29

Dlouhý, a má ho do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie