Kočárek Quatro Infiniti 3

36
19.3.11 18:44

Quatro Infiniti 3

Ahoj maminky, moooc se mi tento sporťáček líbí.Z jednoho nejmenovaného e-shopu mi na něj přišla jen samá chvála,ale přesto bych znala Váši zkušenost. Potřebuji ho hlavně na výlety a na cestování autobusem,kde zrovna není pokaždé dostatek místa.Potřebuji vědět,jestli je prostorný,když se o něm píše,že je pohodlný zejména na prostorově omezených místech.Aby nebyl maličký. U nás na prodejně ho bohužel nemají vystavený. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
19.3.11 18:50

Ahojky, já mam quatro infinity 4. Je to novější verze a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.3.11 20:24

já mám infinity 4(čtyřkolku) -jako sušinka. Rekla bych je dost velký pro dítě (lehčí než čtyřkolka kterou mám), ale jestli si myslíte že v MHD zaberete mín místa, tak to bohužel. Když jsem ho postavila vedle naseho byvaleho jedo Bartatina ve sport. verzi, tak mi prisly stejne velke co se tyce zabrani mista v rozlozenem stavu. Opravdu male jsou snad jen golfky. Já ho objednávala bez předchozího prohlédnutí, protože ani v Brně jsem ho nikde nenašla. asi to bude tim,ze ho nabízí málo obchodů.
Mimochodem e-shop bude chvalit cokoliv, hlavne aby prodal :-) to je aspon muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.3.11 09:14
smudlinky píše:
já mám infinity 4(čtyřkolku) -jako sušinka. Rekla bych je dost velký pro dítě (lehčí než čtyřkolka kterou mám), ale jestli si myslíte že v MHD zaberete mín místa, tak to bohužel. Když jsem ho postavila vedle naseho byvaleho jedo Bartatina ve sport. verzi, tak mi prisly stejne velke co se tyce zabrani mista v rozlozenem stavu. Opravdu male jsou snad jen golfky. Já ho objednávala bez předchozího prohlédnutí, protože ani v Brně jsem ho nikde nenašla. asi to bude tim,ze ho nabízí málo obchodů.
Mimochodem e-shop bude chvalit cokoliv, hlavne aby prodal :-) to je aspon muj nazor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.3.11 09:42

Ahojík maminky :kytka: Tak co teď,babo raď :roll: Kupovat zajíce v pytli se mi zrovna nechce. Asi se budu muset poohlédnout po golfkách. Jde mi hlavně o to,že do města musím dojíždět linkovým autobusem a kolikrát je tam malý prostor jen za sedačkami a když udělám z hlubokého kočáru sporťák, tak mi krajní nafukovací kola visí nad schodami a kočár přepadává. Z golfáčů mám vyhlídlé Lothus pure Dema nebo Chipolino Pooky 2009. Máme desetiměsíční princeznu a jakom každá mamča,chci pro ní to nejjj :wink: Problém je v tom,žena každých golfkách něco člověk najde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
20.3.11 09:46

nejen na golfkach, ale i na sport. kocarcich :-) bohuzel idealni kocarek asi neexistuje :-( U trojkolek je nutne pocitat s tim, ze maji zadni kolecka dal od sebe- pry kvuli stabilite, ale nevim v praxi nemam vyzkouseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.3.11 09:57

No právě,a to bych si moc nepolepšila. Proto půjdu raději do golfáčů co mají přední tak i zadní kolečka zdvojená,větších rozměrů a hlavně odpružená. Malá si v kočárku i ráda pospí,tak budu muset koukat aby šel dát do lehu. Už teď mi je z toho výběru šoufl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
20.3.11 12:11

:-) tak to Vám výběr nezávidím, moc golfových kočárků s odpruženými a velkými kolečky není. Já taky původně chtěla golfový, hlavně lehký s velkými kolečky a větším nák. košíkem. nakonec jsme takový nenašla a šla do infinity 4- tedy sportovního. Pokud bych netrvala na větším košíku, tak jsem si koupila MACLAREN - ty se mi hodně líbily, ale tam je cena taky někde jinde než u infinity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.3.11 13:22

To mě se zase líbí Peg pérego Pliko 3 . Jenže bez nánožníku a pláštěnky stojí 5.600,– a completo přes 7.000,– jsou to pálky. :roll: Proto se musím poohlédnout po golfkách v cenovém do 4000,– Snad něco seženu. Teď mi akorát napsaly,že Quatro Infiniti3 už mají na prodejně,tak se tam rozjedu :wink: Jinak golfáče kupuji poprvé,proto se omlouvám za tu nerozhodnost a zmatenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.4.11 08:18

Tak jak jsi pořídila? Vzala sis ho? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.4.11 16:29

Ahojky Sušinka :kytka: Tak nakonec jsem to zvážila a zvítězila dražší verze golfek a to Peg Pérego Pliko P3 Completo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.4.11 17:10

Tak ty jsou super. Gratuluji k novému kousku. A jak se s nimi jezdí? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie