Kde koupit X-lander?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31502
16.3.11 14:43

KDE koupit x-lander

Ahoj jsem z východních čech a potřebovala bych poradit kde seženu x-lander XQ barva carbon 2010 nebo 2011, ne z netu ale naživo koupit, Hradec králové, Jičín. Prostě kdekoli východní čechy dojedu si ale nevím kde by ho měli na skladě v tom obchodě. Potřebuju typy nebo odkazy na prodejny abych sito mohla obvolat atd. Nemáte neznáte? PRosím?
Praha a okolí , Hradec a okolí, Kolín apod. prostě střední čechy a východní čechy.
Potřebuju do soboty kočárek mít a to nebudu mít poštou určitě všede uvádějí tak 5 dní . PRoto se ptám zda nemá někdo zkušenosti nebo neví kde by ho mohli mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zza
16.3.11 14:51

zkus John Nell v HK v Kuklenách, nebo Baby centrum v Pardubicích.

• Citovat
  • Upravit
10623
16.3.11 14:56
zza píše:

Jojo, v HK ho mají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 15:07
zza píše:

Díky v johnu nellu jsem dneska právě byla a nemají, :cry: O ničem jiném v hradci nemám tušení právě , pardubice zkusím vyhledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 15:07
Flooa píše:
zza píše:
Jojo, v HK ho mají!

A kdeš v hradci? V tom johnu nellu ho nemají dnes jsem tam byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.3.11 15:16

Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 15:34
Flooa píše:
Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.

v OPATOVICÍCH? TAM JSEM NEBYLA A TAM MAJÍ SPÍŠ POLSKO NE?

NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
16.3.11 15:39

X-lander vyrábí taky Poláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 15:42
Makyta píše:
Flooa píše:

NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO. :zed:

x lander je polskej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 15:44
mikitaa píše:
Makyta píše:
Flooa píše:

NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO. :zed:
x lander je polskej :wink:
:-D fakt? Tak to jsem netušila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 15:46

fakt :mrgreen: vsak si do tech obchodu zavolej a pozjistuj jestli maji nebo neobjednaji..to mas asi nejjednodussi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 16:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
16.3.11 16:56
Makyta píše:
Ahoj jsem z východních čech a potřebovala bych poradit kde seženu x-lander XQ barva carbon 2010 nebo 2011, ne z netu ale naživo koupit, Hradec králové, Jičín. Prostě kdekoli východní čechy dojedu si ale nevím kde by ho měli na skladě v tom obchodě. Potřebuju typy nebo odkazy na prodejny abych sito mohla obvolat atd. Nemáte neznáte? PRosím?
Praha a okolí , Hradec a okolí, Kolín apod. prostě střední čechy a východní čechy.
Potřebuju do soboty kočárek mít a to nebudu mít poštou určitě všede uvádějí tak 5 dní . PRoto se ptám zda nemá někdo zkušenosti nebo neví kde by ho mohli mít.

my kupovali v Praze v dětským ráji (www.detskyraj.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
16.3.11 18:34
centrino píše:
Makyta píše:
Potřebuju do soboty kočárek mít a to nebudu mít poštou určitě všede uvádějí tak 5 dní . PRoto se ptám zda nemá někdo zkušenosti nebo neví kde by ho mohli mít.
my kupovali v Praze v dětským ráji (www.detskyraj.cz)

Děkuju už jsem obvolala vše možné a mám ho zamluvený v jednom krámě zítra pro něj jedu díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí