Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj jsem z východních čech a potřebovala bych poradit kde seženu x-lander XQ barva carbon 2010 nebo 2011, ne z netu ale naživo koupit, Hradec králové, Jičín. Prostě kdekoli východní čechy dojedu si ale nevím kde by ho měli na skladě v tom obchodě. Potřebuju typy nebo odkazy na prodejny abych sito mohla obvolat atd. Nemáte neznáte? PRosím?
Praha a okolí , Hradec a okolí, Kolín apod. prostě střední čechy a východní čechy.
Potřebuju do soboty kočárek mít a to nebudu mít poštou určitě všede uvádějí tak 5 dní . PRoto se ptám zda nemá někdo zkušenosti nebo neví kde by ho mohli mít.
zkus John Nell v HK v Kuklenách, nebo Baby centrum v Pardubicích.
zza píše:
Jojo, v HK ho mají!
zza píše:
Díky v johnu nellu jsem dneska právě byla a nemají,
O ničem jiném v hradci nemám tušení právě , pardubice zkusím vyhledat
Flooa píše:zza píše:Jojo, v HK ho mají!
A kdeš v hradci? V tom johnu nellu ho nemají dnes jsem tam byla
Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.
Flooa píše:
Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.
v OPATOVICÍCH? TAM JSEM NEBYLA A TAM MAJÍ SPÍŠ POLSKO NE?
NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO. ![]()
Makyta píše:Flooa píše:
Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.v OPATOVICÍCH? TAM JSEM NEBYLA A TAM MAJÍ SPÍŠ POLSKO NE?
NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO.
x lander je polskej ![]()
mikitaa píše:Makyta píše:x lander je polskejFlooa píše:
Já myslela v těch Kuklenách. Nedávno jsme tam byli a měli ho. Pak je ještě velká prodejna kořárků v areálu Vesna, jak se jede na Pardubice.v OPATOVICÍCH? TAM JSEM NEBYLA A TAM MAJÍ SPÍŠ POLSKO NE?
NO ONA MI V TOM NELLU ŘÍKAL AŽE HO MĚLI A PRODALI MINU. TÝDÝN SMULA NO.
fakt
vsak si do tech obchodu zavolej a pozjistuj jestli maji nebo neobjednaji..to mas asi nejjednodussi ![]()
pardubicky kraj http://www.firmy.cz/…j-pardubicky
kralovehradecky kraj http://www.firmy.cz/…lovehradecky
Makyta píše:
Ahoj jsem z východních čech a potřebovala bych poradit kde seženu x-lander XQ barva carbon 2010 nebo 2011, ne z netu ale naživo koupit, Hradec králové, Jičín. Prostě kdekoli východní čechy dojedu si ale nevím kde by ho měli na skladě v tom obchodě. Potřebuju typy nebo odkazy na prodejny abych sito mohla obvolat atd. Nemáte neznáte? PRosím?
Praha a okolí , Hradec a okolí, Kolín apod. prostě střední čechy a východní čechy.
Potřebuju do soboty kočárek mít a to nebudu mít poštou určitě všede uvádějí tak 5 dní . PRoto se ptám zda nemá někdo zkušenosti nebo neví kde by ho mohli mít.
my kupovali v Praze v dětským ráji (www.detskyraj.cz)
centrino píše:Makyta píše:my kupovali v Praze v dětským ráji (www.detskyraj.cz)
Děkuju už jsem obvolala vše možné a mám ho zamluvený v jednom krámě zítra pro něj jedu díky.