Sporťák a novorozenec

36
15.3.11 17:27

Sporťák a novorozenec

Ahoj, zájímalo by mě, jestli je možné s novorozencem jezdit ve sporťáku. Narodí se v říjnu, sporťák mám skoro do lehu, ale bouda nic moc nekryje, bez vložné tašky, ale s fusakem? Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
15.3.11 17:31

Možné to asi je,ale já bych to nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.3.11 17:34

to jsi odvážná, pořídila bych aspon vloznou tašku, přeci jen v říjnu může být už dost mrazivo

• Citovat
  • Upravit
19494
15.3.11 17:34

jestli nejde do uplnyho lehu, tak bych to nedelala. Ty nemas korbicku? NEbo se prodavaji takovy ty vlozny tasky na novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
15.3.11 17:35

Taky bych to nedělala kvůli tomu, že mimčo potřebuje pořádnou podporu zad a taky se obávám, že by mu v tom byla zima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
15.3.11 17:36

v cizině je to obvyklá praxe,ale pro dítě to ideál nebude,mělo by být na tvrdé rovné podložce.Ikdyž nevidím zas tak velkej rozdíl v tom ,když někdo veze mimi ve sportáku a druhej přikurtovaný v polosedu v autosedačce tahá po nákupech.Konečný rozhodnutí vždycky bude na tobě.
Za sebe můžu říct ,že bych to taky nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.3.11 17:40

Ahoj,
já děti vozila ve sporťáku, ale záda šla úplně do lehu. Jinak bych do toho nešla. A měla jsem vložné tašky, v nich fusak a hurá ven. Boudička kryla většinu, tak jim nebyla zima ani v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
15.3.11 17:41

Taky nejsem pro sporťák pro novorozence, ale záleží jaký máš? Pokud nejde do úplného lehu, bez vložný tašky, bude miminku v říjnu a přes zimu zima. Asi je i lepší koupit třeba hluboký nějaký bazarový a potom teprve přejít na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.3.11 17:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.3.11 17:46

Ahoj, přidávám se k holkám. Kvůli zádů a zimě bych dítě do sporťáku nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.3.11 17:49
sestra00 píše:
mám tenhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a k tomu se neda dokoupit korba? mam malyho taky v rijnu a do sportaku pujde az v lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.3.11 17:51

http://www.mimi-autosedacky.cz/…-emitex.html tady mas tu vloznou tasku, ale jestli nejde do lehu, tak je to naprd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
15.3.11 17:57
Koukám na to, ale k tomu korba není, sedačka vypadá na pevno, ani výrobce nic neuvádí, koupila bych aspoň vložnou tašku, když už tedy sporťák.
careynka píše:
sestra00 píše:
mám tenhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a k tomu se neda dokoupit korba? mam malyho taky v rijnu a do sportaku pujde az v lete
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
15.3.11 18:01

Nedělala bych to ani omylem.

Kromě důvodů, které tu zazněly (zima + opora zad), bych měla ještě jeden - ve sporťáku je miminko mnohem méně chráněné… Každý, kdo o kočár byť jen zavadí, do fusaku (a tím pádem i do dítka) drcne. U malých miminek bych z toho faaakt neměla dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.3.11 18:03

Tu vložnou tašku bych asi koupila, ještě koukám i po kombinovaném kočárku patron fenix F4R, ten má vložnou tašku a jde dávat sedačka po i proti směru jízdy. To asi bude ještě lepší řešení, ale zase mi doma zůstane sporťák :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí