Kočárek Patron Fenix F4R

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
15.3.11 17:30

Patron fenix F4R

Ahoj, myslíte si, že je to dobrý kočárek, co se týče prostoru jak pro miminko, tak potom pro batole? Může v něm jezdit i dvouleťák ve fusaku? Bouda je funkční a kryje dostatečně před nepřízní počasí?? Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4T Tandem?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
15.3.11 17:40

Ahoj, já mám sice zatím dceru které je 7m, ale do vložné tašky se vejde v pohodě i s fusákem (emitex) a má tam ještě spoustu místa. Takže pro malé miminko, i s fusakem v zimě je kočárek v pohodě. Jediná nevýhoda byla, že hluboká korbička jiných kočárku kryje více miminko proti větru, ale malá nebyla za celou zimu nemocná, takže jsem to zas až tak za nevýhodu nepovažovala, ale je tam méně chráněná.

Boudička jí chrání dost, špatné chránění je zepředu - nevím jak to popsat a fotku nemám :nevim:

Myslím si že i ve dvou letech se tam vejde v pohodě i s fusakem, ale vyzkoušeno nemám :)

• Citovat
  • Upravit
36
15.3.11 18:12
Uvažuji o něm, jestli si nenechám sporťák co mám a nekoupím jen hluboký, co mi tu radili na jiné diskuzi
petka.konecna píše:
Ahoj, já mám sice zatím dceru které je 7m, ale do vložné tašky se vejde v pohodě i s fusákem (emitex) a má tam ještě spoustu místa. Takže pro malé miminko, i s fusakem v zimě je kočárek v pohodě. Jediná nevýhoda byla, že hluboká korbička jiných kočárku kryje více miminko proti větru, ale malá nebyla za celou zimu nemocná, takže jsem to zas až tak za nevýhodu nepovažovala, ale je tam méně chráněná.

Boudička jí chrání dost, špatné chránění je zepředu - nevím jak to popsat a fotku nemám :nevim:

Myslím si že i ve dvou letech se tam vejde v pohodě i s fusakem, ale vyzkoušeno nemám :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.3.11 18:21

Přesto budu i nadále za reakce ráda a za informace o tomto kočárku, jak klady tak zápory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
15.5.11 18:29

Prostorný je dost, dvouleťák ve fusaku myslím, že nebude problém. K boudě se dá přikoupit tzv. zimní doplněk nánožníku, což je folie, kterou suchými zipy upevníš mezi okraje boudy a nánožníku, takže je tam dítko schované před větrem.

Jinak tři zápory - brzda je v letních měsících holou nohou neodbrzditelná (aspoň já to v sandálech nedávám), kapsy na boudě i na nánožníku jsou k ničemu a jen hyzdí a rukojeť je blbě řešená, ve středu chybí cca 10cm plastu, takže když vedeš kočár jednou rukou, držíš holou kovovou trubku, která je v zimě nepříjemně studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 13:58

Fenix F4R

Ahoj, mám taky kočárek Patron Fenix 4R, jsem s ním velice spokojena. V zimě jsme neměli vůbec žádný problém. Synovi bylo ve vnitř teploučko i v mrazech.. JEn teď řeším menší problém, synovi je 10.měsíců.. už sedí.. ale když jsem z kočárku udělala sporťák je syn na něn dost malý a kočárek je dost široký.. takže padá do zadu a leží a to není dobré na záda. Nevíte někdo jak to vymyslet, aby tam mohl sedět, nepadat. Koukal jsem že v té tašce jsou díry,. jestli nějak to nevymyslet s ní… Nemáte někdo nějaké zkušenosti. :kytka: Dítko malé, sporťák velký… díky :lol:

Příspěvek upraven 07.06.12 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
7.6.12 14:12

Napadá mě - co zkusit zavolat přímo do Mělníka do Patronu a zeptat se? Je to česká firma, kočárky se montují tady a na vzorkovce jsou hrozně ochotní - třeba je něco napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 16:06
@Elke píše:
Napadá mě - co zkusit zavolat přímo do Mělníka do Patronu a zeptat se? Je to česká firma, kočárky se montují tady a na vzorkovce jsou hrozně ochotní - třeba je něco napadne…

Jo,. to bych mohla. Dík…
Ochotní oni jsou,. když jsme ho tam kupovali vše nám ukazovali a předváděli. Byla jsme nadšená jak je kočárek velký a prostorný a je to vlastně tří kombinace, strašná pohoda. Dost jsem využila autosedačku s podvozkem a pak tedy tašku korbu, v zimě.. ale teď jsme právě přešli na sporták a malej je v tom jak klíště, je strašně malej na to. Kočárek je dost prostorný. Sice synek má 76 cm a 8.31kg ale stejně, … :kytka: jjjo tak dík alespoň jedna zpráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
7.6.12 16:10

Nám tenhle kočárek dorazil tenhle týden, tak jsem na něj zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 16:23
@Elke píše:
Nám tenhle kočárek dorazil tenhle týden, tak jsem na něj zvědavá :-)

budete spokojeni, je opravdu dobrý, prostorný, mi jsme velice spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
7.6.12 16:28

Díky, doufám, že ano. Ve vzorkovce nás naprosto nadchnul!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 16:40
@Elke píše:
Díky, doufám, že ano. Ve vzorkovce nás naprosto nadchnul!

Nás taky, byli tam velmi ochotní, vše ukázali.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.6.12 19:56

Tento kočárek máme, a už bych si ho nikdy nepořídila. Jsem z něj nešťastná. Korba je velice otevřená, podvozek tuhej - na nerovnostech, kamínkách, dlaž.kostkách na náměstí syn v korbě neskutečně nadskakuje. Jsem ráda, že jsme sportovní verzi nekoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 16:14
@M.iska82 píše:
Tento kočárek máme, a už bych si ho nikdy nepořídila. Jsem z něj nešťastná. Korba je velice otevřená, podvozek tuhej - na nerovnostech, kamínkách, dlaž.kostkách na náměstí syn v korbě neskutečně nadskakuje. Jsem ráda, že jsme sportovní verzi nekoupili.

Záleží jakou verzi jste si koupila. Mi jsme si koupili DELTU-4 je klasická čtyřkolka, a jsme velice spokojeni. Na podvozek dáme autosedačku-vajíčko. S tím se mi výborně jezdilo v obchodech. V podvozku je spousta místa na nákup. Korba - taška prostorná dlouhá. Syn má 76 cm a krásně se mi tam vejde a ještě má místo na další zimu. Když vyndám tašku, dám tam další potah,.. a s kočárku udělám sporták, Kočárek je více prostorový, sportovní kočárek je dost velký… Syn mi z toho tedy zatím sklouzává, ale mohu přidat polštář nebo něco za něj.. už se rád kouká a sedí… ale je to otázka času.. kdy už tam bude sedět úplně sám.. teď spíše uvažuji že z té tažky udělám sedačku,, aby mohl v tom i sedět. Ve vnitř v tašce je trvdá podložka, tu člověk vyndá a zbyde mu tam pouze molitan,, taška má odvory připravené, na pásy,. aby mimčo nevypadlo.. ted se na to koukám a myslím že to půjde.. takže s tímto kočárkem se dá dělat věcí… dle mého je to výborný kočárek.. málo kdo má tak široký a prostorný kočár… a hlavně je to naše česká firmě.. žádný dovozce… :lol:

Pokud máte tuhý podvozek.. lze ho namazat… když jsme byli ve vzorkovně, upozorňovali nás nato,. že časem to chce promáznout… mi ho tedy máme 10 měsíců a ještě jsme namazali.. a to ho používám, skládám denně… a žádná tuhost… :roll:

JElikož píšete, že jste sportovní verzi nekoupili musíte tey mít jiný, protože tento kočárek je 3 komb. v jednou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.6.12 22:01

My máme podvozek delta 4R - přední natáčecí kola. Korba k tomuto kočárku je velice otevřená. Košík je sice prostorný, ale korba je posazena velice nízko, takže velmi špatný přístup do košíku. Střecha nedobře řešená. Malý se narodil ve 37.týdnu a proděl operaci střev. Vzali mu 40cm střeva a měl velké bolesti. Hodně ubral na váze a v kočárku při menším projetí kamínku a menší nerovnosti v korbě nadskakoval až jsem ho na náměstí kde jsou dlaž. kostky musela z kočárku vyndat, jinak bych z něj asi vytřepala dušičku. Ze začátku jsem si myslela, že je to jeho nízkou váhou. Teď ale má skoro 6kg a situace se spíše horší. Přední kolečka rachtaj čím dál víc i po promazání. Přednost korby je, že je dost dlouhá. Elegantní design kočárku, to je ale málo. V prodejně jsem neměla žádný problém, prodavačka velice ochotná a na doporučení kočárku do terénu jsme pořídili tento. Máme i adaptéry na autosedačku ale tu nepoužíváme. Když jsem přijela k pediatričce tak se zhrozila jak tam je zkroucený. Autosedačka mimo plus která nemá pořádný sklon a malý v ní spíš seděl než ležel. Vím že autosedačka není na pohodlí, ale na bezpečnost, ale tohle fakt nešlo. Museli jsme nakonec pořídit jinou. Zase jsem to přikládala nízké váze, ale ani teď se nic nezlepšilo. Asi neexistuje bezchybný kočárek, ale tento mě velice zklamal. Buď jsme narazili na nějaký zmek, nebo nevím. Chtěli jsme podpořit českou kvalitu, nechtěli jsme žádnou polskou herku, ale když vidím jak je kamarádka spokojená s polákem a za 6tis. pořídila vše, tak je mi z toho ouvej. Chci prostě jen pro syna pohodlí v kočárku po tak náročném a těžkém startu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí