Teutonia Mistral S Alvi Set - drhne bouda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petulja
17.3.11 12:43

Teutonka MistralS*AlviSet drhne bouda

Ahoj prosím o radu majitele Teutonií. Včera jsem zkoušela nasadit sporťák na podvozek Mistralu S místo Alvi Setu. Boudička se u této kombinace přendavá z korbičky na sportovní sedačku. Jenže ta boudička jakoby drhla o vršek sportovní sedačky, přišlo mi že je jakoby na tu sedačku naražená až moc.
Nevíte někdo co s tím?
Přitom na korbičce ta boudička drží normálně a když jí stahuju tak úplně volně klouže dozadu, spíš je celkově volnější občas spodem i foukne dovnitř.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Teutonia Mistral S?

Přidejte zkušenost s Teutonia Mistral S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
petulja
18.3.11 15:44

Prosím ještě jenou maminky, které mají sportovní kočárek Teutonie, jak to mají s boudičkou? Když polohujete zádíčka klouže Vám bouda :think: volně dolů přes horní okraj sedačky? Mě zůstává napresovaná na tý horní části sedačky, nevím jestli to tak má být??? :think:

• Citovat
  • Upravit
3471
23.3.11 19:22

Ahoj, musela jsem to vždycky upravit. Docela mi to vadilo, ale zase má kočárek spoustu jiných předností, takže jsem to neřešila.. :wink: A stím prvním dotazem nevím, někal jsem to nepochopila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
23.5.11 16:37
vykyna píše:
Ahoj, musela jsem to vždycky upravit. Docela mi to vadilo, ale zase má kočárek spoustu jiných předností, takže jsem to neřešila.. :wink: A stím prvním dotazem nevím, někal jsem to nepochopila :oops:

Mám to stejně jako Vykyna. Musí se to upravit, ale že by to vysloveně drhlo, to ne. Šla jsem se na to teď ještě speciálně kouknout a nevím přesně, co máš za problém. Slyšela jsem, že ta korbička je u novějších modelů už vychytanější. Také mě štve, že nedrží napnutá a když prcek spí, plandá mu trochu přes čelo. Ale on to neřeší, tak jsem to přestala řešit i já. Holt to byla asi daň za to, že se stříška stahuje bezhlučně.

• Citovat
  • Upravit
petulja
24.5.11 21:35

Soudruzi z NDR zřejmě udělali těch chyb trochu víc. Boudička nepasuje, Když mi foukalo do hluboký korbičky tak jsem to řešila pláštěnkou, protože byla zima tak to docela šlo.
Ale ta boudička na sporťáku je děsná, rovnám to snad 10*denně. Takovou práci s tím nemaj ani holky u Polskejch kočárků. A podvozek ani nemluvím. Nechtěla bych ten krám už ani zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
25.5.11 10:59

S tou boudičkou mi to přijde divný, to bych být tebou reklamovala, museli by ti to uznat. Fakt je ten, že já to srovnám jen když měním polohu - myslím z lehu do sedu nebo tak. Jinak ne. Takže mi to u Tvého kočárku přijde vážně jako reklamovatelná chyba. Kamarádka má kočár T. z Liberce, reklamovali tam také něco snad s brzdou či rachtáním kola, už nevím přesně a hned jim tam vyměnili díl a byl pokoj. Já šla do Špuntíka s brzdou, předem jsem tam zavolala, byl tam mechanik a na místě mi to také opravil a vysvětlil, co s tím. Tak to určo zkus, než se s tím pořád trápit… ;-)

• Citovat
  • Upravit
petulja
27.5.11 17:39

No já to taky srovnávám jen když měním polohu tý boudy, ale to dělám dost často. Ostatní kočárky to takhle na fest nemají, jedině snad ta Teutonie.
Kočárek jsme kupovali v Liberci ty prodejci se chovali jak UPC opakovaně po mě požadovali doplatek vyhrožovali exekucí, obtěžovali mě dokonce i porodnici a pod. Jsou to nějaký podvodníci a asi prodali nějaký vrácený z Německa, stejně by mi tu reklamaci neuznali nechci tam ject zbytečně, akorát bych se zase naštvala.

• Citovat
  • Upravit
petulja
27.5.11 18:24

Ve špuntíkovi jsou moc ochotný, kočárek jsem tam vybírala. Ale kočárek, který nebyl koupený ve špuntíkovi neopraví. Jo a brzdička na našem kočáru zlobí taky , ne ta ruční, ale ta druhá na madle. Když jakoby zaaretuju kočárek normálně jede. Kvalita našeho kočárku je ještě horší než u levných kočárů z Polska.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
27.5.11 22:13

S tou brzdou jak popisujes mi to prave stelovali ve Spuntiku. Take to prestalo brzdit. Pan mi vysvetlil, ze ta tycka brzdy musi zapadnout do jednotlivych komurek, takze je s tim potreba nepatrne pohnout, kdyz to chces zabrzdit. Jinak kdyz to tam rves silou, obrousi se ta tycka, co tam ma zapadnout.

Nicmene tam kapnul olej a hlavne nahore na madle u brzdy a nekde dole jsou takove stribrne krouzky (jeden nahore, jeden dole), ktere kdyz zasroubujes, nejak se to prodlouzi. Ale nejde to donekonecna.

Predtim to fakt vubec nebrzdilo a po tomhle zasahu uplne v poho. Tak to zkus. Jinak tahle brzda je fakt ke vzteku. Segra ma pritom na Cosmu od Teutonie normalni nozni brzdu.

Co jsi psala o boudicce, fakt si nemyslim, ze je to tak dobre, myslim, ze by to reklamaci sneslo. I kdyz chapu, ze se ti do toho nechce. Kamaradka mela v Liberci v Bejbyrence nebo jak se to presne jmenuje tedy s reklamaci vynikajici zkusenost…

Pa a pevne nervy" ;-)

• Citovat
  • Upravit
petulja
28.5.11 08:36

Nevím na tu Bejbyrenku a arogantní Píchovi jsem našla zpětně i dost stížností na internetu, hlavně ohledně tech reklamací. Kočár jsem tam kupovala, protože měli nižší cenu než v tom Špuntíkovi. Ale jak mi účtovali po půl roce něco navíc, (což fakt nechápu jak si to vůbec můžou dovolit, ještě se ty ženský nestyděj nervovat těhotný matky v porodnici), ještě jsem se s tak oraženým jednáním od obchodníků nesetkala, tak mi došlo, že jsem fakt neušetřila. Kvalita kočárku fakt nodpovídá vůbec ceně a Píchovi snad jsou ještě horší než kočárek. Kamarádka právnička mi radila at´to zpátky po poště neposílám, nemuseli by mi pak vrátit peníze a byla bych bez peněz i bez kočáru.
Děkuju za ten návod na opravu brzdičky, zadám to příteli, jestli by to na chvíli ještě nepomohlo, ale mám pocit že se spíš už ta brzička ošoupala, jak píšeš. Po půl roce je to u tak drahýho kočárku smutný :-? .
Koupím snad příští měsíc jiný vyhovující kočár (mám vybraný Quinny Speedi, lehoučký, maximálně skladný, nafukovací kolečka, sportovní a vhodný do terénu s kvalitní kotoučovou brzdou) a bude to vyřešený.
Teutonii zabalim do sklepa nalepím štítek největší a nejpředraženější šunt co jsem kdy koupila.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
29.5.11 12:12

Kdyby přítel to mé vysvětlení nepochopil, muhu nějak zkusit nafotit, co že se to tam má šroubovat. ;-) My teda tak od 8 měsíců používáme už spíš golfky, obyč inglesina trip, co nejsou do terénu a klidně s nima jezdíme i po lesních cestách. Nějak to neřeším. Tak držím palce, ať ti udělá nový kočárek radost!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4