quinny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
22.1.10 11:27

quinny

AHojte zensky potrebovala bych poradit s koupi sportaku pro pul rocniho syna. Nemuzu se stale rozhodnout pro ktery libi se mi Quinny Buzz 3 nebo Mutsy spider ale nevim jestli je dostatecne prostorny a jak dlouho mi vydrzi poradte zeny :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
22.1.10 12:49

Lucylko,
mutsy spider je spíše golfáček, není to sporťák, nebude pro dítko pohodlný.. možná jsi měla na mysli slider - to je sporťák, vpředu dvě menší otočná nafukovací kolečka. má přehazovací rukojeť.. ale při přehozené rukojeti je jízda ne-příliš pohodlná…

Quinny buzz má hodně pohodlnou (polstrovanou), ale NAKLÁPĚCÍ sedačku, otočnou oběma směry.. někomu to naklápění nevadí, někomu ano. znamená to že sedačka se polohuuje celá, takže v poloze v leže jsou nožičky nahoru, nikdy to není placka.. některé děti to nesnesou, ale jiné naopak spí s nohama nahoře, takže tohle je stejné..
sedačka je ale ergonomická a dítěti se dle mého dobře sedí. sedčka je tak do 18m, pak existuje sedačka xl, která je pro starší děti, vlezou se krásně tak do 2.5 let, dle mého názoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.1.10 12:59

Naty známá má právě Buzze a příjde mi ta sportovní sedačka malá a asi by mi vadilo, že nejdou polohovat ty nožky. Jinak je to moc krásný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.10 13:56

Nati díky za názor moc se mi ten kočárek líbí ale nedokažu se rozhodnout. s tím polohováním je to asi na zvyku ale hlavně mi jde o to aby byl prostorny i když je dítě ve fusaku v zimě aby tam nebyl napresovanej ty jsi ten kočárek někdy měla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.1.10 15:07

Ahoj,
máme Buzze, malýmu je rok a půl a máme ho tam i s fusakem. Pokud by se ti zdála ta vypolstrovaná sedačka malá, jde oddělat a místo ní nasadit sedačku pro větší děti. Pokud se pro Buzze rozhodneš, doporučuju přikoupit přední nafukovací kolečko, ve standardní výbavě jsou nafukovací jen zadní, přední je jen obyč. Prakticky každý den někam jezdíme autem a musím říct, že skládání a rozkládání kočárku je k nezaplacení. V Praze v baby parku jsme s kamarádkou vybírali mezi Mutsym a Buzzem a vyšel z toho vítězně Buzz kvůli váze (Mutsy byl těžší) a kvůli skládání a rozkládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.10 16:51

ne, buzze jsem neměla. na první dítě jsem neměla dost odvahy si ho prosadit :wink: i tak mě můj speedi stál odst přesvědšování.. :wink:
ale buzzík je můj miláček, párkrát jsem v něm Vojtína vezla, jemu se tam hrozně líbilo, ještě v 18m se vlezl v poho do té menší sportovní sedačky. jak už jsem psala, když se dítě nevleze, existuje ta XL sedačka, do té se Vojta vleze i teď (ale jen jsem to zkoušela..), a to je větší na svůj věk..

už mám buzze slíbeneého na druhátko, i když ještě žádné není :wink: ale prošel právě jen díky tomu, že se k němu vyrábí to přední nafukovací kolo… manžel by lkočár bez nafukovaček nesnesl |:mrgreen:

jen dopl,ním, že jestli buzze, tak jedině s jejich fusakem. buzz fusak nebo speedi fusak (polde mě lepší materiál povrchu má speedi fusak), protože jsou to na omak tenké fusaky, které nezaberou místo, ale jsou teploučké a speedi je nepromokavý neprofukavý (vyzkoušeno v loňských -10 °C), není potřeba nánožník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
22.1.10 17:48

mam quinny buzz,myslim,ze ten sportak ale neni od pul roku,polohovani nejde dolehu.sportak podle me je od te doby,co dite umi samo sedet.ja tam davala decka od8m.
mutsy spider jsou asi takovy ty golfky,ne?jsou polohovat do lehu?taky mi to neprijde jako vhodny kocar pro pulrocni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.1.10 21:18

Tak polohovat do lehu sporťák jde, se sedačkou po směru jízdy i proti směru, ale děti v tom nemůžou ležet na boku, má to anatomicky tvarovanou sedačku asi jako je autosedačka, Filipovi je to pohodlné, otáčet se nechce, stejně je tam připoutaný pásy.
Fusak si vyber jaký ti bude vyhovovat, pro informaci já mám levnější Emitex a drží perfektně a je dostatečně teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.10 22:55

Helamo, jj, emitex určitě pasuje a tak, ale s tím fusakem jsem to myslela hlavně s odvoláním na starost zakladatelky o prostornost. prostě s emitexem tam bude méně místa než s origošem… měla jsem emitex a mám origoš, na speediho. a mám docela blbou zkušenost s tím, jak narvat fusak do korby..
samozřejmě že je trochu rozdíl v ceně, ale dneska prodávají quinny fusak za 1500 a emitex za 1000 a víc a to už bych šla raději do toho quinny. je i lepší na transport (stočí se do malého válečku)..

jinak jsem taky chtěla napsat, že do lehu jde.. jen jsou ty nožky pak nahoru.. ale třeba vojta leehával s nohama na madle kočárku, takže buzz by se mu líbill. doufám, že i nějaké to druhátko bude podobné nátury :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí