Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
máte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Je normální, že je korbička trochu nakloněná dopředu - mimčo v ní potom trochu sjíždí dolů. Nepřišli jsme na to, jak korbičku narovnat. Poradíte?
Díky,
Irucha.
Ahoj,ja sii chcem prave kupit tento kocik ale len sportovu verziu bez korbicky.Mozes mi prosim napisat tvoju skusenost?Si spokojna alebo ma nejake nedostatky na ktore si prisla casom?Dakujem za odpoved Monika
Ahoj Moni, ten kočárek má kamarádka a pokud jde jen o sporťák, je s ním spokojená. Jediný problém má s korbičkou - je nakloněná a navíc už se jí tam prďolka ve 3 měsících pomalu přestává vejít!
Taky říkala, že by bejvala měla radši vepředu jedno větší kolečko, že tohle není moc do terénu. Záleží kde budeš jezdit. Zádíčka myslím nejsou polohovací, polohuje se to tím, že se celé to sedátko zakloní.
Párkrát jsem s kočárkem jela a snadno se ovládá, je lehounkej.
Každopádně kočárek je to krásnej.
Dakujem za info Irucha.Snad bude teda ok na beznu jazdu po meste.
pokud máš korbiřku nakloněnou dopředu, tak si zavolej do Libfinu, dělají se na to speciální adaptéry, které by to měly vyřešit.
Holky,
bydlíme na vesnici - mysllíte, že se hodí tento kočárek do terénu?
Díky Ryšavka
Funky, o tom adaptéru víme, ale samozřejmě za to taky něco chtějí, což od nich není moc hezký, že ![]()
Já s tím kočárkem jela po kamenité polní cestě a šlo to, ale opravdu by bylo šikovnější vepředu velké kolečko.
cože? dyť ty adaptéry jsou zadáčo, aspoň co já vím. Seš si jistá?
Ahoj holky,tak uz aj my sa vozime v sportaku Buzz.Prva skusobna jazda docela v pohode ale mam par vyhrad ku kociku.Sem tam sa to predne male kolecko zasekne ak je nejaka väcsia nerovnost terenu.Co v centre Prahy(sama kockova dlazba) bude asi normalne.
Inak sa jazdilo super lahucko.Dobre sa chodilo po obchodoch hlavne medzi ulickami a regalmi s tovarom.A dost mi vadi,ze na strieske su tie bocne priesvitne okienka.Tobiaskovi tak stale svietilo slniecko do tvare.Myslim,ze to moc dobre neporiesili.
Este by sa mi viac hodilo keby taska bola zavesena trebarz na rucke lebo vzdy som sa musela zohnut az uplne na zem ked som potrebovala nieco vylovit.Mozno to chce len cas kym si zvyknem na novy kocik.Zatial som pri oboch detoch mala Gesslein a na ten nedam dopustit.No velke plus je hlavne skladanie.To sa mi na Buzz paci asi najviac a samoska aj dizajn.Myslim,ze je to taky mestky kocik pre mamci co chodia autom.Este som zabudla dodat,ze aj do elektricky som ho lahko zvladla vylozit sama. ![]()
Tak nevím Funky, mně přímo z Libfinu napsali, že si můžeme ZAKOUPIT adaptéry.
a vysvětlila jsi jim přesně co máš za problém? protože, když jsem se v březnu bavil v Brně se zástupcem výrobce, tak mi říkal, že ty adaptéry lze zdarma objednat u dovozce. To je divné ne?
To jsou záhady. Ale mrňous se do korbičky pomalu přestává vejít, takže už by to asi nestálo za to.
Díky.