Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
potřebovala bych radu - existuje slunečník, který pasuje na Jané Slalom? Pátrám už nějakou dobu, ale zatím bez úspěchu.
Díky Jana
Ahoj, já mám slunečník od Mothercare (stál teda 830 Kč), ale pasuje na všechno i na autosedačku (teda vajíčko) je šroubovací takže jí fakt připevníš na vše ![]()
Monika
Ahoj,
koupili jsme nějaký univerzální, vyzkoušeli v obchodě. Ale bohužel jsme ho po 2 měsících museli reklamovat, protože se zlomil horní kloub. Stojí 490,– Kč, tak ten radím NEKUPOVAT.
Kde se dá sehnat MOTHERCARE slunečník??? Jsou na výběr barvy???
… Mothercare mají přímo svůj obchod v Myslbeku v 1. patře, já jsem koupila tm. modrý a myslím, že měli i černý atd. mám dva kočárky takže jsem musela volit nějakou neutrální barvu ![]()
jsou i na netu : http://www.babym.cz/
Monika
Ahoj,
já koupila německý slunečník v Plzni u Tesca a musím říct, že je to šmejd. Slunečníky mají dva klouby - ten náš má bohužel jeden umělý a jeden spirálový kovový. Ten umělý se asi brzy zlomí a ten kovový je neohnutelný. Slunečník je černý, takže propustí minimum UV záření. Na Jané vůbec nedrží, přitom je to ten „klasický“, jiný jsem ani neviděla. Jané má trochu placatý trubky a nedrží na něm žádný. Leda to dát na trubky ke střeše, jenže to mi s ním pak lomcuje Honzík. Navíc ten křáp kočár strašně odřel. Rvu si vlasy, že jsem ho koupila za 430 Kč. Když jedeme, vypadáme jeko šílenci - slunečníky totiž obecně nestíní kočárek úplně, tak je třeba kolíček a plena/osuška. Dovedete si představit kočár - slunečník - pleny - osuška …ale máme stín a mimi je spokojené a nespálené. Bez něj to nejde a s ním je to hrozné, kdykoli měním směr, bojuji se slunečníkem. Kamarádka má polský Tako za 390 Kč a je lepší a je barevný (líp se hlavně dá ohnout a to je důležité). Pokud mimi nestrhává pleny, pak bych to nekupovala.
Hana + Honzík 6,5 měs
Tato diskuze už je staršího data a tak ji oživím.
Už jste někdo řešil a vyřešil otázku, jaký slunečník k Jané Slalom Pro ??? Odkazy na slunečníky, které maminy kupovaly loni či předloni, už nefungují.
Díky za inspiraci a rady, kde koupit slunečník za rozumnou cenu, který bude bezpečně držet na zploštělých trubkách a půjde pohodlně polohovat.
Přidávám se k dotazu a ještě by bylo fajn, kdyby ten slunečník kromě Slaloma psoval i na Zappa… ![]()
Ahoj, já kupovala slunečník na Jané Energy,ale jde i na Slalom a Nomad a to přímo v Handy Praha, ale není origoš Jané, protože ten by prý stál pře litr..Stál myslím 490,– a moc jsme jsme ho nepoužívali, protože Adéla ho pořád sundavala a padal..Ale určite s nástupem slunečních dní budou.. ![]()