Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
.
Uvažuji o koupi nového kočárku…mám Quinny freestyle 3XL, ale chybí mu spousta funkcí (polohování nožiček, otáčení po a proti směru jízdy, madýlko). Nejdříve sem chtěla Q. freestyle comfort, ale zdá se mi strášně uzoučkej a ten materiál je docela fórovej. Další kočár, co sem objevila, který má asi tak „všechno“ je Hoco Tornado. Někde na netu sem našla i Hoco tornado S s kolem otočným o 360 stupňů. Nic o tomhle kočárku ale nevím, tak Vás tímto prosím o rady, zkušenosti a postřehy ![]()
Moc dík, mějte se
Sandra
Máte zkušenost s Hoco Tornado S?
Přidejte zkušenost s Hoco Tornado SAhoj Sandro,
já mám Hoco Tromádo S od února 2005 a jsem moc spkojená
Měla jsem pro dceru nejdříve starší hluboký kočárek a když jsem vybírala sporťák byla to veklá věda
Nakonec zvítězil Tronádo S. Taky jsem chtěla aby to byla trojkolka, fakt se dobře obládá, kolečko se dá i zaaretovat
a aby se dala sedačka otáčet po i proti směru jízdy. Tašku na mimi jsem nevyužila, dcera na ní v té době byla už moc velká ( budu jí doufám brzo mít pro další mimi ) ale v zimě a na jaře jsem používala ten pytel a do toho deku. Vozila jsem dceru otočenou k sobě a teď když už je větší 10,5m jí mám většinou dopředu, podle toho jak hodně zlobí
Otáčet se to dá docela lehce, teď už jí jnen vy:,–(ím, ona se ve stoje drží kočárku a já to lehce otočím.
Jediné co nemá je odpružení, tak není moc do terénu, ale s zaaretovaným kolečkem projedeš všude, jen je to trošku drncačka ![]()
Další věc je, že má trošku širší rozvor koleček, tak pokud s ním budeš jezdit do obchodů, tak si musíš dát pozor, protože se ti může stát, že všude neprojedeš
Já to teď stejně vyřešila golfkama. Na procházky jezdím Hocem a na ježdění po obchodech mám golfky. V zimě jsem to neřešila, protože s malím mimi jsem do obchodů nejezdila, dcera byla nabalená a moc by se tam spotila.
A košíček má fakt super veklý na velký nákup a dobře přístupný, do supermárketu s ním běžně jezdím ![]()
Můj nanžel má 185 cm a tak moc oceňuje nastavitelnou rukojeť a že při chůzi nekope do koleček, jako jsme to měli u toho hlubokého kočárku.
Tak to je vše ![]()
Ještě nějaké dotazy ![]()
Lenka a Verunka
Ahoj Sandro.
Musím se připojit k Lence B a s mým Tornádem jsem moc spokojená.Mám prcka od konce srpna 2004 takže jsme až do března jezdili v tašce a Niki se tam v pohodě vešla i s fusakem.Sice když jí byli asi 3měsíce začalo období,kdy v kočárku moc být nechtěla,ale to bylo spíše proto,že byla nabalená,nemohla si kopat nožičkama a nic neviděla.Výborně se mi osvěčilo okénko v boudičce a pozorovala co se děje,ikdyž v zimě nic moc.Pak, když bylo už tepleji,hodně jsem využila ten pytel.
Teď jezdíme ve sporťáku a super.Taky si otáčím korbičku podle potřeby a podle chuti Niki.Jízdu ve městě i po kostkách či v terénu zvládáme s kolečky v pohodě a nákupy též,že bych někam neprojela se mi zatím nestalo, koš je opravdu skladný.
Proto Hoco Tornádo Ti mohu doporučit i mají velký výběr barev.
Hezkou neděli ahoj N+Niki 10m
Ahojky
mám sice Hoco Taifun, ale to znamená jen o kolečko víc ![]()
jsem s ním moc spokojená.Měla jsem na něm kola co vypadají jako „elektrony“, ale hrozně brzo se ojely tak jsem je vyměnila za nafukovací, sice to není taková bomba ale jsou měkčí.Je pravda, že máme skoro extrémní podmínky - kameny a tak.
Materiál outdoor je bezva, skvěle se udržuje - obzvlášť v období rohlíků. ![]()
Nakupovala jsem v Depemu v Lochkově a byla jsem hrozně zklamaná.Při koupi prvního kočárku (Hoco Tempest) mi prodavačka tvrdila, že nám ho kdykoliv odkoupí a hlavně byla moc milá.Protože mi nevyhovoval tak jsem tuto nabídku chtěla využít a jak jsem byla překvapená když mi tou samou prodavačkou(už ne milou) bylo sděleno, že je to nesmysl, že už dávno nevykupují.Fakt mě to naštvalo, no když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.
![]()
Tak ti přeju lepší zkušenosti.Hanyna
Ahoj Hanyno,
já ho mám taky z Lochkova. Ale hlavně proč ještě jednou píšu. Nevěděla jsem že jsou vymějit ty koleča. Máme taky ty pěnové, už se trošku sjely to je jasné, ale řekla bych že tak zůstanou. Jak dlouho si je používala ![]()
Já mám kočárek od února, jak jsem už psala.
Jó
a na ty kolečka jsem se ptala přímo prodavaček a bylo mi řečeno, že mají životnost jako kočárek. A minimálně 2 roky zárku.
Lenka B
Ahoj Hanyno,
taky mám taifuna se sjetejma kolečkama a zajímaly by mě ty nafukovací kola, kolik stály, kupovala si je v Lochkově?dík Andrea
Ahoj holky
ty nafukovací byly na Tempestu protože to byl starší model.Taifun jsem kupovala použitej a ty kola jsem prohodila.
Jinak než jsem na ně zanevřela
tak mi majitel říkal, že ty „nenafukovací“ se dají koupit nový mám pocit, že 250,– jedno kolečko.S těma nafukovacíma bych se jich zkusila zeptat.Mají fakt snahu když nechcete prodávat ![]()
Oni budou mít záruku jako kočár, ale na opotřebení se to určitě vztahovat nebude.Používala jsem je tak 3 měsíce v zimě - u nás se nesmí solit tak jsem v nich po každý procházce měla zapíchaný kilo štěrku a protože mrňous spal jen v kočárku a my máme všude plovku tak jsem dloubala a dloubala. ![]()
Hodně zdaru holky.
Hanyna
Holky nepřijde vám někomu, že je kočárek - hlavně sporťák proti směru jízdy - dost nestabilní? Včera jsem s ním jezdila v terénu a jakmile se malej vyklonil z kočárku, tak jsem měla co dsělat, aby se nepřevrátil ![]()
Holky nepřijde vám někomu, že je kočárek - hlavně sporťák proti směru jízdy - dost nestabilní? Včera jsem s ním jezdila v terénu a jakmile se malej vyklonil z kočárku, tak jsem měla co dsělat, aby se nepřevrátil ![]()
Ahoj holky, obnovuju diskuzi, chtela bych vas poprosit, jestli jeste nekdo nemate tento kocarek doma. Pokud ano, mate k nemu navod? Jestli bych mohla kdyztak poprosit o naskenovani, nebo nafoceni, jak dat na kocarek hlubokou korbu :/